Nişanı attım!!!!

Biliyorum..
Eğer ki bizi bize bırakmış olsalardı çok mutlu olurduk..
Bakalım nasıl olcak önümüzdeki günlerde gelismeler

Ama onun aile yapısından belli ki siz size hiç bir zaman kalamayacaktiniz.varsayimlar üzerine değil gerçek hayat üzerine karar vermeniz hakkımızda hayırlı olmuş.

Erkek evlat ve son evlada çok yüklenirler ve bir omur en küçük çocuk bakar anne babaya bu tip ailelerde , onlar vefat etse bile ailenin sağa sola atılan topu bu kullanılan evlat olur ve ne yazık ki bunlar sizi hasta edecekken ona normal gelir ve sizi vefasızlıkla suçlar aslında içten içe. Çünkü kültürleri gorguleri bu..

Aileden asla da uzak kalmazlar kalmazlar kendileri de kalmak istemez artı bir de maddi boyutunuz varmis onlara bakma gibi ,

Bakın ne çok.olumsuzluk var bu acı gecicek hafifleyince sukur edeceksiniz sizi en iyi anne babaniz tanır sizin aşktan goremediginizi onlar görür

Hakkınızda hayırlısı olsun bazen bitiş güzel bir başlangıçtir

Diğer konunuzada yazdım. En doğrusunu yspmıssın. Hayatını bile bile mahvetme. Kararından dönme.

Kendimi övmek istemiyorum ama ben onun bana göre sansiydim çünkü ben ona hiç nişanlı gibi olmadım .
Hep eş gibi oldum..
Issizliginde, kötü günler de hep hep yanında oldum.
Hep elini taşin altına koyan ben oldum.
Ama yok olmuyor . tek benim yapmamla olmuyor .
O herşeye sessiz kalıyor .
Ben kendimi hep savunan modundayim..
Artık gücüm kalmadı .
Şimdi yeni bir enayi bulur ise buyursun yol orada..

Aile çok önemli çok. Bunu eskiden hiç anlamazdim. Nisanlilik döneminde tartışma skinti illaki oluyor.diyebilecegim tek şey evlilik icin acele etme barışsaniz bile.

Eski konularini okudum simdi. Nisanliyken boyleyse evlenince daha kotu olur. 2 saat disarda gorusmeniz bile annesi babasi icin yarida kaliyosa emin ol evlenince yanimiza alalim beraber oturalim muhabbeti baslar. Kardesleri de tamamen butun yuku size yikarlar (ki simdiden yikmislar) Bence geri donme. Zaten icine sindiremiyosan bazi seyleri kesinlikle donme

bu pazarlıklar dönüyor sözünden sanki aile içinde yasa dışı işler yapılıyor izlenimi edindim. umarım değildir öyle bir şey..

Keşke her kızımız senin gibi akıllı cesur olsa. İlk kriz zamanları zor geçer belki ama geçer. Mutluluklar dilerim canım.

Hayırlısı olsun hakkında. Görünüşe göre zaten olacak iş değilmiş. Mesajlarına kanma.

Daha evlenmeden bu kadar sorunlu.
Birden söylediğine göre iyice bıkmışsın.
Aman takma mesajları okumadan silerdim ben olsam.

bende nişan attım ve acısı en başta olsa da geçiyor. ben hep ilerideki güzel günlerimi hayal ederek geçiriyorum günlerimi şimdi. nişanlılıkta olan şeyler evlendikten sonra kat kat artar. hayırlısı olsun..

sen kolaya kacmıssın kımden beklıyosun destekkk bır sen bır nısanlık bencede ayrıl cünku cocugun basını yakarsın.evlendıgınde adam eve 1 gun ekmek getirmese basına kalkarsın.bıkmısmıs sorunlardan daha gencmıssın neler nelerrr hayata 2 kısı gögüs germenız lazımken senın gözün rahata konmak.öle olmuyo cnım benım yazık

hiç aldatmamışmış ayyy sessinler ne yapacakmışssın şükredip oturacakmıymışssın.adamın özrü kabahatinden büyük.lütfetmiş aldatmamış bak haaa ona göre.

Eski konunu okudum canım. Ağzına sağlık. Allah iyilerle karşılaştırsın. Diğer konundaki yorumlara da katılıyorum. Herkes yolunu bulmuş anne babayı en ufağına atmışlar. Evlenirsen sadece anne baba değil diğer kardeşleri de herşeye burnunu sokacak, belli yani. Bence kaç.. Ama keşke telefonda değil de yüzyüze söyleseydin. Baban da destekçin. Tartışır gibi değil de bohçaları geri vererek araya büyüklere sokarak olsaydı.. Kırgınlık ve kızgınlık yaşıyor. Dedikleri de bu yüzden. Ama sen yine de dikkat et.

Duygu sömürüsüne bak.
Ailesiyle mutlu mesut yaşasın dursun şimdi.

ani bir karar vermişsin gibime geldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…