Bunca zaman bekledim ama düzelmedi .Eski konulara bakıp geldim, sakın ola bu adamla evlenme canım benim sakın sakın... hayatını kendi elinle bitirirsin
Biliyorum..
Eğer ki bizi bize bırakmış olsalardı çok mutlu olurduk..
Bakalım nasıl olcak önümüzdeki günlerde gelismeler
Kendimi övmek istemiyorum ama ben onun bana göre sansiydim çünkü ben ona hiç nişanlı gibi olmadım .Ama onun aile yapısından belli ki siz size hiç bir zaman kalamayacaktiniz.varsayimlar üzerine değil gerçek hayat üzerine karar vermeniz hakkımızda hayırlı olmuş.
Erkek evlat ve son evlada çok yüklenirler ve bir omur en küçük çocuk bakar anne babaya bu tip ailelerde , onlar vefat etse bile ailenin sağa sola atılan topu bu kullanılan evlat olur ve ne yazık ki bunlar sizi hasta edecekken ona normal gelir ve sizi vefasızlıkla suçlar aslında içten içe. Çünkü kültürleri gorguleri bu..
Aileden asla da uzak kalmazlar kalmazlar kendileri de kalmak istemez artı bir de maddi boyutunuz varmis onlara bakma gibi ,
Bakın ne çok.olumsuzluk var bu acı gecicek hafifleyince sukur edeceksiniz sizi en iyi anne babaniz tanır sizin aşktan goremediginizi onlar görür
Hakkınızda hayırlısı olsun bazen bitiş güzel bir başlangıçtir
Bazen gerekiyor .Cesurca
sen kolaya kacmıssın kımden beklıyosun destekkk bır sen bır nısanlık bencede ayrıl cünku cocugun basını yakarsın.evlendıgınde adam eve 1 gun ekmek getirmese basına kalkarsın.bıkmısmıs sorunlardan daha gencmıssın neler nelerrr hayata 2 kısı gögüs germenız lazımken senın gözün rahata konmak.öle olmuyo cnım benım yazıkMerhaba hanımlar..
Konuyu detaylı anlatmak istemiyorum ama isteyenler önceki konumu okuyabilir...
Nisanlimla ne kavga ettik, ne tartıştık .
Bugün yine bir sürü sorunu var..
Sorunlarından bir türlü tam anlamı ile kurtulamıyor.
Evet, biz bu yola iyi günde kötü günde ciktik ancak istese sorunlarını en azından en aza indirger yada çalışır .
Onu yarı yolda bırakır gibi olduğumun farkındayım ama artık tahammülüm kalmadı .
Ne ailesinin ne kardeşinin ne çevresinin derdi inanın bitmiyor .
Ve ben çok genç ve acemiyim tüm bunlar için..
Yanimizda birileri olsa destek olan oda yok..
Herkes köstek olma yolunda ama o yine toz kondurmuyor .
Ayrılmak istediğimi biraz önce telefonda aniden söyledim.
Çok kötü oldu, kapatma Allah aşkına konuşalım dedi.
Konuşmak istemiyorum dedim.
Hayatımın agzina si... dedi.
Bende kapattım.
Doğrusu şu an ne hissettigimin dahi farkında değilim..
Çok tuhaf ama hiç birşey hissetmiyorum . .
*** Kızlar durmadan mesaj atıyor ama ne mesajlar..
Ben hiç rahatsız etmez, gurur yapar sanıyordum . .
Ben onu hiç sevmemisim onu kullanmisim . .
Gururunu kırmış onunla oynamisim .
Kendimi ne saniyormusum .
Yarın bana günümü gösterecekmis .
O beni sevmekten başka ne yapmış ki .
Hiç aldatmamasinin sevgisinin karşılığı bumuymus .
Yazıklar olsun gibi gibi neler neler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?