Nişanı attım!!!!

pardon? aldatmamış olmasını size bir lütuf olarak mı görüyor? doğru olanı yapmışsınız. demek ki en küçük hata da adam direk aldatcak. meyilli yani. zaten benim eşimde de var bu aldatmıyorum dövmüyorum evimi geçindiriyorum diye hemen sıralar. kusura bakmasınlarda adamlık zaten bunlardan oluşuyor bunları da yapıp bizim başımıza kakamazlar. olması gereken de bu yani.

En iyisini yapmissin cevap vermesimdiden dert sahibi olmanın anlamı yok.

Aile seni bu duruma getircek kadar sıkıntılıysa ve nişanlın sessiz kalıyosa medem yakıcaksın ki kendini en iyisini yapmşsn

Akıllı kızmışsın tebrik ederim canım.kararının doğruluğu attığı mesajlarla da teyid edilmiş oldu.bugun bu forumda dert sahibi acılı eşler neden topik açıyor?baştan belli olduğu halde düzelir değisir diye umarak evlendikleri icin..

Sevmekle aşkla meşkle ne sorunlar halloluyor ne de mutlu olmaya yetiyor.

Eski konularını okudum, sakın barışma çok sorunlu bi aile hayatı zindan ederler sana. Bi de adamın sana "seni aldatmamamın karşılı bu mu" falan demesi? Sanki aldatmaya hakkı varmış da sana lütufta bulunmuş gibi. Acilen kaç kaç kaç ardına bile bakma sakın ha barışmak gibi bi hataya düşme!

Yok canım valla akıllı davranmışsın bununla olmazmış zaten bırak valla balık baştan kokar... Güzelim hayatını zindana çevirme hiç gerek, yok evli olup kucağında çocukla anne evine dönmekten iyidir.
Koşarak uzaklaşşşşşşşş....

Siz çok mantıklı bir insansınız kendiniz için en iyisini yaptınız helal olsun diyorum

Adam çok bencil.
Aldatmamışmış... Lütfettin ya hu deseydiniz keşke.
Ailesi adamdan daha bencil.
Bulmuşlar kullanıyolar, evlenseniz bile sizinle otururlar. Anlattıklarınızın sonu ona doğru gidiyor.
Babanızı dinleyin.
Dertsiz başınıza dert almayın.
Daha kendi hakkını savunamayan biri yarın öbür gün sizi hiç savunmaz.

Bi insanı ya yolculukta ya kavgada tanırsın demişler.
Bu kadar sorunlu birine hem de çözüm üretmeyen çabası olmayan birine yeterince tahammül etmişsin.Bir hayat kuracaksın.Nişanlılık tanıma evresidir.Bile bile bu kadar sorunun içine girmene gerek yok.Unutma önce sen.

Eski konulara baktınız mı? Adamın büyük kardeşleri ana babalarını nişanlının başına bırakmışlar. İki saat.çıkıp dışarıda oturamıyorlar annesi tuvaletini yaptı diye geri çağırıyorlar çocuğu. Muhtemelen evliliklerinde de bir oturmak isteyecekler. Sorunları bilmeden konu sahibine çemkirmek de neyin nesi???

çok haklısınız çooook.

Öncelikle hayırlısı olsun.
Cocugun hayat standartdı buysa eger yapacak bısey yok sıze uyarsa uyar uymazsa yolunuza gıdersınız.
Bundan sonra daha ıyısını bulacagınızın garantısı yok sıze lafımda yok ben olsam bende devam edemezdım dıye dusunuyorum lakın enayı bırını bulursa yoluna devam etsın demıssın, o oyle olmaz ama ya kız cocugu cok sever ya da cocuk bu ayrılısı kendıne ders alır ve dıger 5 kardesle sorumlulugu paylasır bır sekılde duzenını kurar.
Annesının hasta olması dısarıda 2 saat gorusememenız evet cok sıkıcı bır durum ama bellıkı cocugunda boynu bukuk kalmıs. Neyse ben sızın kararınıza saygı duyuyorum herkesın yolu acık olsun

ya bise sorucam nisanlin cok tanidik geldi
Kendisi aydinlimiydi?

Eski konunu biraz okuma sansim oldu
Hayirli olsun ayrildigina ilerde hic pisman olmucaksin eminim buna
git seker dagit sokaktaki cocuklara hatta

Üşenmeyip eski konularınızı okudum.Bence nişanlıyken böyle bir karar vermeniz isabet olmuş..Sevgi tabi ki çok mühim ama sizin daha önemli problemleriniz varmış.Evlenince maalesef bir yerden sonra sevgi hiç bir şeyin üstünü örtmüyor.Olan size olacaktı..
Bence bu kararınızda durun.İkiniz içinde hele ki sizin için en doğru karar olmuş...
Hayırlısı...

Hanımlar; hepinize tanimadan çok teşekkür ederim .
Bir Abla, kardeş, arkadaş gibi bana akıllar verdiniz
Bana kızan yada yanlış anlayanlariniz olmuş herkes kendi yaşadığını kendi bilir.
Kızmıyorum .
Gelelim bugün olan gelişmelere .
Nisanlim kendine yeni bir face hesabı açmış
Bana arkadaşlık isteği yollamış
Bir sürü kızlara arkadaşlık daveti yollayıp.
Bütün resimlerimizi silmiş
Kendisinden hiç beklemediğim hareketler sergiliyor .
Ben o beyfendi görüntüsünün altından bunların cikcagini hiç düşünmemiştim .
Durum bu hepinizi seviyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…