nişanı bozmayı düşünüyorum yardım edin lütfen

bence annen cok hakli.
sende biliyorsun bu iliskinin düzelmeyecegini,evlenince herseyin daha iyi degil daha kötü olacagini.
hayatinin hatasini yapma, kim ne der ne konusur diye düsünme. önemli olan sensin ve ailenin huzuru.
ne yasamis olursan ol simdi ayrilirsan gelecekte mutlu olma ihtimalin var ama gözün kapali bu yolda devam edersen ömrün boyunca eziyet ve mutsuzluk yasarsin.
cünkü nisanlin hic saglam pabuc degil

Tatlım, bende nişanlıyım gerçekten de nişanlılık zor ...Ama şöyle bir durum var daha evlenmeden önce bunları yaşıyorsan bence evlenmemelisin çünkü evlilik daha ciddi bir sorumluluk...
Sana şimdiden değer vermyen bir adamla ömür mü geçireceksin, şunu unutma kimse vazgeçilmez değil,İyi düşün yolun başındayken dön derim...

sen şimdi ondan ayrılmazsan o ayrılıcak evlendikten sonra kalıcaksın ortada oazamn düşünürsün bol bol ertaf ne der diye şimdi en azından nişan atmış derler

Bi ilişkii daha nişanlılıkta böle çatırdamalar oluyosaa, evliliktee hiç yürümezz.. Sana VURMASIDA ne demekkk yaaa, ben o adamı varyaa belki kendm dövenmezdim ama dövicek birini illaki bulurdumm.. Bence sendede hata var adamın eline vermişin ipinii, istediği tarafa götürür seni tabii birazcık da olsa dişini gösterseydin sana vurmayı deniyemezdi bilee, Korkmaa ve ayrıl gitsiiin Bu MAGANDAYLAA hayattayken Cehennemi yaşarsıın

Bide hala daha düşünüyosunn nişanı bozmalımıyım diye.. Bence kaşınıyosunn sanki böle ilişkii mi olur hiç.

Son düzenleme:
aslında sende ayrılmak istiyorsun berbat bi evlilik olacağını niliyorsun ama cesaret edemiyorsun ama unutma ne yaşarsan yaşa ne yaparsa yapsın berbet bi evlilikten daha kötü bişey yaşayamazsın bi de evlenipte ayrılmak daha zordur unutma uzatma şimdi seni dövdüyse evlenince neler yapmaz allah korusun

hala mı düşünüyorsun hemen bırak.daha nişanlıyken sana bını yapan evlenince neler yapmaz

bu konuda düşünecek bir sey yokkı. yapman gerekenı zaten bılıyorsun. aılende destek cıkmıs ne guzel ayrıl dıyo. sen bıyerlerde kalmıs acıcık sevgının hesabındasın. mukemmel evlılıklerde bıle kocaman sevgıler bıterken senın o azıcık sevgın sorunlu bır evlıklıkte kac yazar bı dusun istersen. nısanlanmıs ayrılmıs kız bosanmıs kadından herxaman ıyidir. kendı karasızlıgını bence aılenı one surerek kapatma sorunun ne oldugunu ıı anlarsan cozumu kolay bulursun

vereliniortak

bu evlilik kesinlikle yanlış olur bir hata yapma
el alem ne der diye hayatını mahvetme nolursun
böyle bir insanla bir ömür geçermi bence kurtul böyle bir insandan
aşk sevgi mutluluk huzur veriyosa hiçbir sorun yaratmıyosa evlilikle sonuçlanmalı !
hakkında hayırlısı Allah yardımcın olsun inş

tayin olamayan, meslek sahibi işsizler ordusu meydana getirenlere sormak lazım bu sorunun cevabını.ve hâlâ nüfus artışını destekleyenlere.

bence, hemen ayrıl ondan ve Allahın şanslı kullarından, olduğun için şükret haline ki bunları çok önceden göstermiş sana,etraf ne der, aman ayıp olmasın, diye ,asla bi evlilik yapılmamalı annee baba evinde, gözünün içine bakılan çocukların büğüyünce böle davranışlara maruz kalmasına oldum olası sinir olmuşumdur zaten ,sonuçta onun anneesi babası değilsin ki bu saatteen sonra onu adam edesin,boşver sal ipini gitsin sende ileriye bak bundan sonra....

hala uzatman bile anlamsız
evleneceksin ne olacak o zaman birşeyler mi temizlenmiş olacak bırak allah aşkın hangi devirdeyiz
evlensende ne kadar evli kalabileceksin
yada bir gün evde dayakdan öldürülmüşmü bulunmak istiyorsun
bu tip konuları okumam bile yorum yazmayı kenara bırak yani
ama cidden sinirlendim..
sakin sakin yazacağına defolup hayatından çıkmasını söylesen daha mantıklı
millet ne diyecek diye düşünürsen işin zor
sen kendin için yaşıyorsun elalem için değil bunu unutma
o adamla evlenip çile çekecek olanda sensin elalem değil
dayağı yiyende ve böyle devam ederse daha beterinide görecek sensin
babalar kızar eder ama her zaman alır yavrusunu kanatları altına emin ol
aksi gibi memnun edecektir bu onu yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha şimdiden sözlü hakaret hele hele aileye uzanan cinsdenn...
Fiziksel şiddet oluyor diyorsun birde üstüne üstlük 2 senedir bekliyorsun
bence allah yolunu açık etsin de fazla geç kalmadan....

nişan atmak, bi şeyleri yıkmak elbette kolay olmasa gerek ama sırf emek verdim bunca zaman vakit kaybettim diye de ömrünü hayatını kaybetmene değmez kesinlikle ayrılman en doğrusu..
Allah hakkında en iyisini nasip etsin arkadaşım..

hazır ailen de arkanda bence durma. nişan bozamam fln deme nişanın amacı bu zaten yoksa insanlar nişan yapmadan direk evlenirdi. ayrıca boşver milleti 1hafta konuşur sonra unuturlar
hem sence senin için şöyle konuşmaları mı iyi?
-ayy bak görüyor musun ne mutlulardı başında nişanında fln. şimdi 2 çocukları var ama adam karısını dövüp duruyormuş çocukların yanında da sabah akşam küfrediyormuş kız da eve dönemem diye katlanıyormuş yazıııık

yoksa böyle mi?
-görüyor musun sen nişanı bozdu attı kız valla insan bi düşünür aileler girmiş işin içine artık elaleme nişanlım diye tanıtmışın gezmişin tozmuşun. neyse başka birini buldu da evlendiler mutlu görünüyor baya bunla bozmasın bari arayı bu kız gene kaçıverir baba evine valla

sence hangisi daha iyi?? ben ilkini çekmektense 50 nişan atmayı dünya alemin diline dedikodu olmayı tercih ederim

okurken ağzım açık kalıyor cidden, bu nedir ya ben nişanlınızdan çok size kızdım! Hem nişanlıyken dayak yiyin üstüne ailenize küfür edilsin hala düşünüyosunuz neyi bekliyosunuz ki, gelip ayağınıza kapansa affedicek misiniz her şey güllük gülistanlık mı olacak belediye başkanının verdiği yetkiyle evlilik onayından sonra ! Evlendiğinizde de muhtemelen sizi çeker vurur zaten, piskopat mıdır nedir ya tepem attı gece gece :mymeka:
Kendinize yazık etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…