tek korkum aileme bi laf getirmek.millet ne der beni bitiriyor.3 senelik bi ilişki.annem başından beri biliyor.nişanı babam hiç istemedi.canım çok yanıyor.o bu sabah bile beni suçladı benimle ilgilenmiosun diye.benim eline gönderdiğim harçlıkla geçinio vede ailesinin desteğiyle.ne yapıcağımı bilemiyrum.insanlar nasıl düşünür bilmiyrm.
arkadaşlar siteyi yazılarınızı takip ediyrum uzun zamandır.ben 1 senedir nişanlıyım.ama nişanlımla aramda inanılmaz problemler var.iş mevzunu 2 senedir bekliyruz tayini çıkacak sınav kazanacak diye.hala tık yok.birde önceki tartışmalarımızda beni dövdüğü oldu.ama affettim geçti dedim.bana diyoki ben elimden geleni yapmıyormuyum görüyosun işte anla ltfn diyor.kavga ettiğimizde tehtih bütün aileme küfür.geçen gece 4 e kdr kavga etttik telefondan.okdr çok ağladımki annemler duymuş sesimizi.annem ne bu böyle sen onun karısı değilsin olmuyosa olmasın diyo.2debir ne bu üzülüp durma diyor.ama hala biyerlerde azda olsa seviyrum.sonra ailemin karşılaşacağı muamele ne olur etraf ne der nişan bozuldu diye.o kdr çok üzülüyrm ki anlatamam.gözümde yaş kalmadı ağlamaktn.ne yapıcam diye düşünmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?