Nişanlısı ile arası çok açıktı aileler falan hep kavgalı böyle
Not: nişanlıyken konuşmadık.
Ne bileyim kızlar işte. Bizler kıyaslarız ya. Kız çok güzeldi..Niye kendini kıyaslayasın ki bir şans verilebilir..boşanma da nişan atmada gayet doğal seyler..denemişler olmamış..
Aileler. Çok zıtlar. Onun ailesini biliyorum.
kıyas yapacak bi durum yok. ama neden bozulmuş nişan iyice öğren derim.
Arkadaşlarımdan duymuştum..
kıyas yapacak bi durum yok. ama neden bozulmuş nişan iyice öğren derim.
Yok eğer konuşursam her şeyi söyleyeceğim. İşte böyle çok saçma bir şey olacak ama..Deneyebilirsin, sadece dikkat et. Yara bandı olma.
Dene içinde kalmasın birşey kaybetmezsin...
Kafana yatmazsa zaten devam etmezsin canim...
Gorusebilirsin, neden olmasin. Ama ozguveninin artmasi lazim. Bak, o cok guzel kiz yinede guzelligiyle baglayamamis cocugu. Demek ki neymis, guzellik cok ta ise yaramiyomus. Kiyaslama olayi cok sacma, gecmis bitmis. Dusunme, konusma, aklina bile getirme.
Eğer siz birlikte olsaydınız ve sizi bırakıp o kızla nişanlanıp, daha sonra nişan atıldıktan sonra size geri dönmek isteseydi kesinlikle görüşmeyin derdim. Ama zaten baştan istemeyen sizsiziz ve belli ki adamın başından beri aklı sizdeymiş. Bence konuşunMerhaba hanımlar... 3 sene önce bir çocuk benimle konuşmak istediğini söylemişti, kendisi ile aynı bölümdendik. Benden 2 üst dönem. Ben o sıralar istemediğimi söyledim çünkü düşünmüyordum. Aslında çok iyi birisiydi. O zaman öyle dediğime de pişmanım. O biraz peşimden koşmadı değil. Ama gerçekten aklımda öyle bir şey yoktu. Neyse bu sene nişanlandığını gördüm, arada bir konuşuyorduk ama arkadaş gibi. Arada bir dediğim çok az. Çünkü sosyal medyadan falan takipleşiyorduk. Sorunlarından bahsediyordu benim sorunlarımı dinliyordu yorum yapıyordu yardımcı oluyordu. Bende aynı o şekilde ona. Nişanlısı ile arası çok açıktı aileler falan hep kavgalı böyle. Bana dün mesaj attı. Konuşmak istediğini falan söyledi benimle. Nişan bozulmuş aylar önceden. Çocuk çok iyi biri biliyorum. Pişmandım o zaman. Ama şimdi konuşsam hep o kızla kendimi karşılaştıracağım biliyorum. Ne yapayım saçma mı ? Ya da sen iyi misin ya gerçekten konuşacak mısın diyeceksiniz ? Sizi seviyorum hanımlarNot: nişanlıyken konuşmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?