- 12 Mayıs 2014
- 79
- 4
- 13
- Konu Sahibi izmirlim85
evliliğe atılan o ilk adım:132:
benim nişanım Ağustos 2 inşallahh
son 38 ...
benim nişanım Ağustos 2 inşallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel çok az kalmış heyecan doruktadır şimdi![]()
Benim de şafak: Allah büyük be seneye kaldıAaa o da belkiii
![]()
valla ufaktan heyecan var daha zaman olduğu için. ama bi hafta kala ne durumda olurum bilemiyoruminşallah sende bu heyecanı yaşarsın en kısa zamanda, cidden çok çabuk geçiyo. gereken en büyük şey sabır :)
Benim nisanim da 9 Agustosta. Ama daha ne elbise var ne pasta :) Sadece bi kac ay onceden alyanslarimizi almistik biz. Simdi isteme ve nisan olacak. Sozu aramizda bi tek tas ile halletmistik ama sanirim nisan biraz heyecanli olacak.
Ozellikle elbise secimi beni zorlayacak sanirim.
Pastanin yaninda ben bir de hatira olmasi icin kucuk sekerler hazirlamak istiyorum. Nikah sekeri gibi ama az sayida minik kavanozlarda renkli sekerler. Kavanoz kapagina da arkadasimin tasarladigi etiketi bastirip yapistiricam. Nisan cikolatasi olarak da yakin arkadaslarima onu dagitmayi dusunuyorum.
Heyecan dorukta :)
mrblar bnimde 9 ağustosta sözüm var ayrıca nişan olmayacak bizim aile arasında sade bir törenle yapıcaz inşallah herşey çok güzel olur daha hiç bişey hazır değil biz galiba son haftaya kadar hiç birşey hazırlayamıycaz elbise konusunda kafamızda bişeyler belirdi sözde dağıtmak içinde magnet düşünüyorum ben hoş bir anı olur diye düşünüyorum ama bakalım herşeye rağmen çok güzel çok özel bir duygu hele ki benim gibi bu zamanları 8 sene beklemişseniz daha bi güzel daha bi özel oluyor dilerim Rabbim herkese böyle özel ve güzel günleri yaşatsın ...
mrblar bnimde 9 ağustosta sözüm var ayrıca nişan olmayacak bizim aile arasında sade bir törenle yapıcaz inşallah herşey çok güzel olur daha hiç bişey hazır değil biz galiba son haftaya kadar hiç birşey hazırlayamıycaz elbise konusunda kafamızda bişeyler belirdi sözde dağıtmak içinde magnet düşünüyorum ben hoş bir anı olur diye düşünüyorum ama bakalım herşeye rağmen çok güzel çok özel bir duygu hele ki benim gibi bu zamanları 8 sene beklemişseniz daha bi güzel daha bi özel oluyor dilerim Rabbim herkese böyle özel ve güzel günleri yaşatsın ...
hayırlı olsun :) benim sözde nişandan bi gün önce olacak. bende kıyafet konusunda çok kararsızım, siyah sade ama şık bi elbisem var onu mu giysem. yoksa siyah yerine daha canlı bi elbisemi alsam :44:
ben canlı bir elbise düşünüyorum aklımızda 3 renk var pudra pembe su yeşil buz mavi ben bide tesettürlüyüm bulmakta çok zorlanıyorum buluyorum bu kezde bütcemizi zorluyor bir hayli ...
evliliğe atılan o ilk adım:132:
benim nişanım Ağustos 2 inşallahhson 38 ...
benim kuzenimde tesettürlü onun içinde bi ara çok fazla araştırma yapmıştık. bazı türban modelleri vardıki çok şahaneler çok hoşuma gidiyo benim. İllaki birşey bulunur ama biraz fazla gezmek gerekiyo, yaşadığın şehir büyük ise 2-3 günde hallolur. seçenek fazla olur çünkü
Benim de nisanim ağustosun 2 sinde umarim herşey gönlümüzce olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef canım en büyük sorun orda zaten yaşadığım şehir küçük bir şehir ve sevdiceğimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sözümüze kadar herseyi halletcem sevdiğim bir iki gün kala gelicek alışveriş yapıcaz hallolcak bana çooook iş düşüyo aradığımı bulurum inş...
du sana bi sarılayımbende küçük bi şehirde yaşıyorum ve canımın içi uzakta benden. ramazanın içinde gelecekler alışveriş için. aynı şeyi yaşıyoruz. tüm yük bende
kaderdaşız desene canım çok zor ya senden uzakta olması sevdiceğinin cuma cumartesi pazar yan yanaydık hala alışamadım yokluğuna varlığına alışmak çok kolay oluyor da yokluğu çok acı oluyoraynen canım bizde de tüm yük bende ben herşeyi bulup ayarlıycam aşkım gelince gidip teker teker hepsini alıcaz sizin düğün ne zaman bellimi canım.
bizim düğün büyük ithimalle seneye olacak :44: ama benimki çalışmak daha çok para kazanmak için Azerbeycana gidebilir. 5 ayda düğün masrafı çıkar diyo.. nasip bakalım. gerçekten ayrılık zor.geçen ay ailelerimiz tanıştı çok şükür herşey güzeldi. giderken kayınvalidem oğlum seni buraya bırakayımmı dedi kedi gibi birbirimiizn gözüne baktık utanarak![]()
seni çok iyi anlıyorum canım seninle herşeyimiz birbirine çok benziyor bizimde çok büüyük ihtimal düğünümüz seneye olacak çünkü sevdiceğimin bir işi yok şuandaama işimiz olsa babam(sevdiğimin babası) hiç bekletmem hemen düğün yparım diyor yani en kotu ihtimal seneye düğünümüz olucak düğün sıkıntı değil de ayrı kalmak özlemek çok zor oluyor zoruna gidiyor hele ki el ele bir çift gördümmü gidip ayırasım geliyor benim niye sevdiğim yanımda değil diye kızıyorum kendime kaderime bazen ama bazende diyorum bizim yaşadıklarımızı da herkes yaşayamaz bizim birbirmizi özlediğimiz gibi özleyemezki onlar inşallah herşey yolunda gider de bir an önce kavuşuruz sevdiğimize cnmm
....
aynenn dediğin gibi özlemek güzel ama biz biraz daha fazla yaşıyoruz bu duyguyu. bizim aramızda 12 saatdün alyans bakmaya gittim , millet sevgilisi ile gelmiş . ister istemez üzülüyo insan. uzak olmanın dezavantajları ama sabredip inşallah hiç ayrılmayacağımız günlere kavuşacağız
![]()