- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi izmirlim85
-
ben henüz hiç bi hazırlık yapmadım :26: sadece salon tutuldu. ne kıyafetim var ortada ne alyansım acele etmiyorum ama yetişir inşallah. gerçi kuaför fotoğrafçı falan hazır. davetiyem kaldı geriye. geri kalanlar içinse müstakbel nişanlımı bekleyeceğim
Bizim küçük aile arasında olacak nişan... Benimde elbise hazır değil yeni yeni bakıyorum... Takıların yarısı hazır... Nişan tepsisi yaptırıyorum... Benimde çok işim var daha....:2::2::2::2:
benim nişan tepsimi annem süsleyecekheveslenmiş kadıncağız bende peki dedim. örgüden bebek yaptı gelin ve damat. bakalım bitince nasıl olacak merak ediyorum
Çok iyi düşünmüş eminim çok güzel olur.... Kazasız belasız bir atlatsaydık biran önce .... Nişan pastaları kurabiyelerine felan bakıyorum kafam çok karışık
Kızlar nişanı yeni atlatmış biri olarak tek tavsiyem kıyafetiniz saçınız makyajınıza dikkat edin geri kalan ayrıntıları zaten birileri sizin yerinize hallediyor. Bol bol fotoğraf çekinin bunu da özellikle bir arkadaşınıza verin her anı okadar hevesle olumsuzlestiriyor ki.
Ayrıntılara takılıp önemli şeyleri atlamayın sadece kendinize özenin hepinizi tebrik ederim. Allah tamamı erdirsin inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pastanın üzerine ikinizin güzel bi resmini bastırabilirsin . ben hep öyle düşünmüştüm ama salonda olacağı için büyük pasta getirecekler bize..
Kızlar nişanı yeni atlatmış biri olarak tek tavsiyem kıyafetiniz saçınız makyajınıza dikkat edin geri kalan ayrıntıları zaten birileri sizin yerinize hallediyor. Bol bol fotoğraf çekinin bunu da özellikle bir arkadaşınıza verin her anı okadar hevesle olumsuzlestiriyor ki.
Ayrıntılara takılıp önemli şeyleri atlamayın sadece kendinize özenin hepinizi tebrik ederim. Allah tamamı erdirsin inş
Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için sizede mutluluklar... Benim de saçım tam nişan düğün zamanında dökülmeye başladı offff canım sıkkın..... Bilemiyorum artık bu saçı nasıl yapcam ....
Teşekkür ederim..Stresten dökülüyor o saçlar bende yasadim aynı şeyleri ve üzerine birde sivilce. Yapabileceğin hiç bisi yok. Sadece sakın olup herşeyi akışına bırakmak gerek saçların için kuaförde bakım maskeleri falan yatırabilirsin tatlım.
hoşbuldum, tarih belli değil ama bayramdan sonra başlayacak ve ağustosun son haftasına kalmadan tanışma isteme nişan herşey bitmiş olacak.. senin tanışma isteme falan oldumuhoş geldiinnnnsenin nişan tarihi belli mi
hoşbuldum, tarih belli değil ama bayramdan sonra başlayacak ve ağustosun son haftasına kalmadan tanışma isteme nişan herşey bitmiş olacak.. senin tanışma isteme falan oldumu
benim tanışma mayıs ayının sonunda oldu,ağustos 1 de isteme olacak. ertesi gün nişanımız olacak inşallah
ne güzel ya çok sevindim senin adına canım.. ben daha teklif bile almadım.. yolun çok başındayım ama bir ayda yetişemem diye de korkuyorum.. tanışmada ne ikram ettiniz nasıl geçti.. bu arada 23 yaşındayım sen:) amma konuştum ya
tepsi ve makyaj kutusunu sipariş verdim gelince koyabilirim fikir olsun size de
Ben hazırlıklara aylar öncesinden başladım kızlar kurabiye vs araştırdım tepsimi özel yaptırıyorum... Şöyle bir düşündüm de..
Hazır olanlar:
1-tepsi (el yapımı)
2-makyaj kutum (bunu da özel yaptırıyorum el yapımı)
3-elbisem
Ayarlanmak üzere olanlar:
1-kurabiye
2-buzdolabı süsü
3-fotoğrafçı
Henüz olmayanlar:18:
1-ayakkabım:2:
2-kravat almadık daha
3-nişan bohçası (henüz alışverişe çıkmadık)
4-Alyanslar ve tektaş
5-pastamı da daha kime yaptıracağım belli diil
Benim hazırlıklarım böyle kızlar, sizin ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?