nişanım geldi ama bebiş gayet sabırlı. tecrübeli anneler bakarmısınız...

Lucinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
113
0
46
İzmir
Kızlar merhabalar öncelikle. Benim çarşamba günü çatı muayenesinden sonra (doktorumda olacağını söylemişti) gece nişanım geldi ve dünde lavoboya gittikçe devam etti. Hastane ebesi bebeğin hareketlerini hissediyorsan sıkıntı yok. sancıların başlayınca gel dedi. Doğum yapan anneler sormak istediğim sizin nişanınız geldikten kaç gün sonra doğum yaptınız. cevaplarınızı heyecanla bekliyorum...

canım sana yardımcı olmak isterdim valla benim ikinci gebeliğim ilk anneliğimi 19 yaşında yaşadım nişan olayını anlamadım ben gece uyurken 8 aylık hamileydim biranda yatak su içinde oldu hemen doktora gittik 3 santim açılma var dediler ama eve göndermediler saancım yoktu erken doğmasın diye durdurdular ve 5 gün orda yattım sonra doğum yaptım benden gelmedi yada ben anlamadım yaşım uafaktı nasıl geçti ne zaman bitti anlamadım ama doğum acıları hariç allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şimdi 6 aylık hamileyim ikinci kızma hamileyim ama inan doğum sancısı nasıl olur dakika tutma olayı, rahim kasılması falan bilmiyorum heycan yapıyorum bakalım kısmet acaba erken mi olucak gene

teşekkür ederim seninde Allah yardımcın olsun. bende bekliyorum 2 gündür. sancım yok. gecem gündüzüme karıştı. 1:30-2:00 de uyuyorum 6.30 ta uyanıyorum. gözüme uyku girmiyor heyecandan inan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…