Nişanım için acil yardım...

gur_bet

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.280
23
358
Batman
Evde aile arasında nişan yapacağız...Yemek olarak nasıl bir menü önerirsiniz..Ayrıca pasta nın yanına neler önerirsiniz.

ilk yazan ben olayim bakim:)))

canim sana tarif veremicem ama hani oneri verebilirim, sende kafana yatani googledan bulursun tarifini...
canim bence boyle salatalar yapabilirsin yani atiyorum ton balik salatalari gayet guzel ve makarna salatalari.
degisik mezeler, degisik degisik bolcana kanepe hazirlayabilirsin, ondan sonra boregini unutmamalisin.
simdi bilmiyorum buyuk bisi mi olucak ama hani kalabaliga gore tatli da yapabilirsin. meyveli kekeler cikolatali.
icecek olarak degisik asitli icecekler al mesela. ama tabi cayin ve kahvende hazir olsun..

birde bence dogum pastasi al, gorunusu degisik ve guzel bisi olabilir. nisanlinla beraber kesersiniz cok hos olur.

evi susleyecekmisin bilmiyorum ama boyle hafif ama sik bi sekilde susle bence. ikinizin resmini kocaman cikartip duvara asabilirsin degisik olur. yada balonlar yaptir ikinizin beraber resmini koy. ayyy walla ben burda heyecanlandim:1:

canim benim nisanimda evde oldu ama ben malesef bunlari yapamadim:50: ve icimde kaldi bence o anin tadini cikart. mutluluklar dilerim:nazar:

çok teşekkür ederim..bizimde evde olacak nişanımız çarşamba günü daha elbisem bile yok ortada :59::59: evi süslemek güzel fikir..

hayirli olsun canim. cok cok az kalmis nisanina, hic hazirlik yaptin mi kafanda bisiler varmi?? birde musik calacakmisiniz?? boyle cok hafif musikde calabilirsiniz, ortami daha eder.
daha elbise almadin mi?? dusundugun bisiler varmi?? allah tamamini getirir ins:61:

evet var ama hiç biyerde yok..kısa istiyorum ve üstü kapalı olsun istiyorum.Müzik çalınır mı hiç bilmiyorum..Off kafam karma karışık:50::50:

ALLAH MUTLU MESUT ETSIN...TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH...SORUNSUZ BI EVLILIK NASIP ETSIN...SAGLIK MUTLULUK HUZUR EVINIZDEN EKSIK OLMASIN...AMIN:nazar:

tebrik ederim ya cok sevindim:61::61: neler yaptin nasil gecti anlatsana canim, kiyafetin nasildi?? bence hemen resimleri eklemelisin:34::34:

bu arada nasil gecti...umarim istedigin gibi gecmistir...:34:

öncelikle tebrikler:nazar:
evde küçük bi nişan yapıyosanız pasta kesersinir sonrada pasta börek tarzı ikramlıklarla iikram edilir meşrubatlarla yüzükler kesildikten sonra işte öyle olur yani:16:

evde küçük bi nişan yapıyosanız pasta kesersinir sonrada pasta börek tarzı ikramlıklarla iikram edilir meşrubatlarla yüzükler kesildikten sonra işte öyle olur yani:16:

alemsin valla:1: gelişmeleri bi okusaydın keşkem:1: konu sahibi nişanını yapmış gelmiş:60:

:60::60::60::60::60::60::60::60:atractiveeeeeeee yine yaptin yapacaginiiiiiiii ALLAH IYILIGINI VERSIN...AMIN:nazar:
:60::60::60::60::60:

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin, sonsuz mutluluklar dilerim.
love7.gif

Ohh ne güzelde ayarlamış nişanı
Allahına kurban senin
yürü bee

teşekkür ederim ama anlattım nişanımı çok şükürr....

Back
X