Nişanıma çağırmalı mıyım?

arya456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
11
7
1
27
Merhaba kızlar ben 28 yaşındayım bahsedeceğim arkadaşım yani eski arkadaşım 22 yaşında adı Ayşe olsun, biz aynı anda aynı kuruma atandık ve bir 10 ay beraber çalıştık, bu arkadaşım şakayla karışık arada bana laf sokardı sürekli müdür ve kalem arkadaşlarım beni çok takdir ederdi fakat bu arkadaşım sürekli şakayla karışık çalış biraz boş boş duruyorsun tarzı şeyler söylerdi ben de yaşına verirdim bir şey söylemezdim, sonra biriyle tanıştım bizim kurumdan o da sevgili olduk arkadaşım ile de tanıştırdım ama bu sefer sürekli sevgilime şakayla karışık laf sokmaya başladı fiziksel özelliğine veya beni çok aşırı sıkacak kadar kıskanmadığı için sen nasıl kıskanmazsın g*vat mısın dedi şok oldum kendine gel dedim çıkıştım konuşmadım sonra gelip özür dileyince barıştım, kendisi evli şu an yeni evlendiler kocasıyla benim sevgilim iyi anlaşırlar, kendi kocası evlilik teklifi edeceği zaman benim sevgilimden fikir aldı sonra ben tek yapamam diyip bizi de evlenme teklifine çağırdı yemekli bir mekana gittik orada teklif etti ama bu Ayşe memnun olmadı beğenmedi ben başbaşa oluruz sanıyordum dedi, üstelik mekandan çıkarken kocası benim sevgilime ödemeyi nasıl yapalım yarı yarıya mı olsun demiş yarısını sevgilim ödedi, parasında değilim ama evlilik teklifi için çalışıyorsun ve yarısını biz ödemek zorunda kalıyoruz neden, bir şey demedim,bu arada bizim kalemlerimiz ayrıldı ben başka birime geçtim, eskisi kadar sık görüşmemeye başladık, bizi evlerine her davet ettiğinde gittik(burayı yazıyorum çünkü daha sonrasından arya bizden uzak duruyor hiç bize gelmiyor demiş) geçen hafta sevgilim bana evlenme teklifi etti ve bunun için kardeşinden yardım istemiş, uzak bir mesafedeydi Deniz kıyısında akşama kadar kardeşi hazırlamış, kardeşi geliyor diye sevgilim benim ablamı ve eniştemi de çağırmış o şekilde teklif etti ancak bu arkadaşım bunu sosyal medyada gördüğü an iletişimi kesti, Ayşe sevgilimin kalemine gidip yüzüne bile bakmamış, daha sonra sevgilim Ayşe'nin kocasının yanına gidip bir sıkıntı mı var diyince arya tek başına istiyordu yani sen tekif ederken kardeşleriniz de vardı fotoğrafta demiş, sevgilim de yumuşatmaya çalışmış bak yardım ettiler bize diye, sonra asansör beklerken bu arkadaşı gördüm beni gördü yüzüme bile bakmadı, hayır anlamadığım nokta evlilik teklifinden benim de haberim yoktu sevgilime söylemediği için kırılmış olabilir ama benden uzaklaşması bu kadar normal mi suç çapırmadık diye bizde mi ? Eylül'ün 13 ünde nişanım var çağırmalı mıyım ?

Son düzenleme:
Neden cagirasiniz ki?

Size gav*t misin diye soran bir dangalak nasıl en yakın arkadasiniz oluyor?

Bence karakteri henüz oturmamış, ergen davranışları bunlar. Başka insan mı yok, zaten yeni tanışmış sayılırsınız. Bence iletişimi kesin, ileride daha çok başınızı ağrıtır. Kıskanç belli ki. Belki de sizin deniz kenarındaki evlilik teklifinizi kıskandı. Günahını almak istemem ama anlattıklarınıza bakınca olağan.

Haklısınız Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim

Anlattığın kadarıyla çok itici yorucu dostluğu bırak arkadaş dahi olmak istemeyeceğim bir insan tipi.Hazır küsmüşken bırak orada kalsın.Birde özel anlarınızı maaile yapmak ,başkalarıninkine katılmak yerine başbaşa yapsanız böyle problemlerde çıkmaz.Yarın birgün de kaynınınkine dahil olmayın lütfen.İkidir bunun yüzünden gerilmişin işte.

Maaile katılmadık kardeşler olarak katıldılar, gerilmemin sebebi de sorun yapılmayacak şeyleri sorun eden bu arkadaşımdı onu da hayatımdan çıkardım zaten, ilerde onların da ihtiyacı olursa tabiki yapılır, sürekli birlikte olmak değil bazı özel günlerde sevdiklerimizle bir arada olmanın bir sakıncası olmaz bence

boşver teklif olaylarını, öncesindeki tavrından dolayı bile iletişim kesilesi bir tip.

Bence hazır küsmüş çıkarın gitsin hayatınızdan

Çağırmalı mıyım diye düşündüğünüz kimseyi nişana, düğüne, herhangi bir etkinliğe davet etmeye gerek yok bence

Tabi ki çağırmamalısınız? Böyle insanlardan uzak durun, sürekli bir kıskançlık sürekli bir huzur kaçırma çabası. Yerinizde olsam üstüne bir çizgi çekerdim.

bunca şeyden sonra çağırmayı düşünmen şaka mı? hadi kendine saygın yok kendinden küçük birinin bile sana saygısız davranmasını affetmişsin, sevgiline laf soktuğu an iletişimi bitirmen gerekiyordu. o laf ne öyle ya?

Bana biri sadece bir kez g*vat mısın der ,bi daha da 100 mt yakınıma yaklaştırmam bu üslupla, ne nişana çağırmasından bahsediyorsunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…