Nişanımda olanlar

Abimle olsun diğeriyle olsun değil konu. Ben kız arkadaşı sevgilisi dediğim halde sinsice eklemek şansımızı deneyelim demek gibi. Ayıp değil mi birisinin kız arkadaşına talip olmak
Tamam haklı olabilirsiniz ama sizde şunu anlamıyorsunuz. Ayıp olacak, ayrılmaya, kavgaya gidecek, arkamdan iş çevirdiler diyecek kadar büyük bir olay yok.
Nişanlınızın kız kuzeni eklemiş, karşı tarafta kabul etmiş. Bunda ne sakınca olabilir? Ekledi diye kıza talip olmuş olmuyorlar ki. Hadi diyelim ki niyetleri öyle, ne diyecek kız kuzen, biz sana talibiz oğlumuzu bir gör mü diyecek. En fazla merak edip bakarlar fotografına filan. Eee zaten nişanlınıza da söylemişsiniz o da tamam uyarırım demiş. Dahası ne? Ne kadar ileriye gidebilirler. Zorla kıza yapışacak kapısına varacak halleri yok herhalde. Bu endişe niye bu kadar....

Ben nişanlınıza üzüldüm ne suçu var adamın? Düşünsene siz nişan atsanız soracak arkadaşı neden ayrıldınız , ailem nişanlımın abisinin davet ettiği kızı sorduğu için ayrıldık. Çok saçma yazık adamla uğraşmayın

Muhtemelen diğer talip abiden daha yakışıklı/zengin/işi gücü iyi o yüzden kızın aklı çelinir diye korkmuşlar.

Ne alaka ayrılık.Herkes birbirini ekleyebılır .Kime ne bundan .Derdınız yok sanırım

Haksizsin kanka

Seninle ne alakası var onu çözemedim Kız demek ki abine o gözle bakmıyor yada istemıyor ki ekledıklerınde kabul etmıs. Gönlü olsa zaten kabul etmezdi. Kız sizin hayır bizim diye kavga mı edıyorsunuz yani ben gece gece anlamadım galiba ya cidden neden kavga eden siz oluyorsunuz

Nişanlımı üstüne basa basa uyarmıştım kendisinin haberi yok büyük ihtimalle Abim zaten istiyor da kız biraz daha zaman diyo
Kız sevgili olmak icin mi zaman istiyor?
O bahane lisede kalmadi mi ya, ossye çalışacağım diye atlatilirdi bizim zamanimizda.
Evlilik icin zaman istese tamam da sevgililik icin zaman isteyip nisana gelmek de abesmis

Nişanlımın ailesi saygısızlık yapıyor çünkü sevgilisi dediğimiz insanla iletişim kurmaya çalışıyorlar
Siz niye elin kızı için abinizin sevgilisi olmadığı halde sevgilisi diyorsunuz ki ne münasebet ? Kızın kulağına gitse ne diyeceksiniz ? İş çeviren ve saygısız olan sizsiniz

siz niye kız için abimin sevgilisi dediniz?
Aklınca kizin potansiyel kismetlerini egale edip, ikisinin adini yan yana geçirip aaa x bak bizi sevgili zannedip yakistiriyorlar diyip kızı tuzağa yavaş-yavaş çekmek için tabiiki
Kız tarafida durumu farkedip dalga geçmek için ee oğlanı ne zaman everiyosunuz demiş ama konu sahibi farkında değil.
Ayrıca kuzenimin nisanında eski bir arkadaşımı görsem veya yeni biriyle tanışıp instagramdan eklesem kız tarafı bana laf söylese o lafı ağızlarına tıkarım.sanane ben eklemişim oda kabul etmiş alan memnun satan memnun.

Gelin ata binmiş, ya nasip demiş.
Sizin durumda ise abinizle kızın bir ilişkisi bile yok, kiminle birlikte olacağına kız karar verir, isteyen istediği kadar iletişime geçmeye çalışsın.

Peki bu kız kimin nesi paylaşılamıyor
Ay ben de merak ettim Cherry, baksana millet birbirine düşmüş...
Bu arada ben bekar ve tek yaşarken yalandan yüzük taktigim halde oğulları icin tebelleş olan teyzeler geldi aklima 20 yıl önce sosyal medya filan yokken yüzüğün yalan olduğunu bı bakışta anlayan teyzeler bugün gözlerine kestirdikleri kızlara neler yapiyolardir kimbilir...siz istediğiniz kadar yalan söyleyin, herkes farkındadır kızın medeni durumunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…