- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Tamam haklı olabilirsiniz ama sizde şunu anlamıyorsunuz. Ayıp olacak, ayrılmaya, kavgaya gidecek, arkamdan iş çevirdiler diyecek kadar büyük bir olay yok.Abimle olsun diğeriyle olsun değil konu. Ben kız arkadaşı sevgilisi dediğim halde sinsice eklemek şansımızı deneyelim demek gibi. Ayıp değil mi birisinin kız arkadaşına talip olmak
Muhtemelen diğer talip abiden daha yakışıklı/zengin/işi gücü iyi o yüzden kızın aklı çelinir diye korkmuşlar.Tamam haklı olabilirsiniz ama sizde şunu anlamıyorsunuz. Ayıp olacak, ayrılmaya, kavgaya gidecek, arkamdan iş çevirdiler diyecek kadar büyük bir olay yok.
Nişanlınızın kız kuzeni eklemiş, karşı tarafta kabul etmiş. Bunda ne sakınca olabilir? Ekledi diye kıza talip olmuş olmuyorlar ki. Hadi diyelim ki niyetleri öyle, ne diyecek kız kuzen, biz sana talibiz oğlumuzu bir gör mü diyecek. En fazla merak edip bakarlar fotografına filan. Eee zaten nişanlınıza da söylemişsiniz o da tamam uyarırım demiş. Dahası ne? Ne kadar ileriye gidebilirler. Zorla kıza yapışacak kapısına varacak halleri yok herhalde. Bu endişe niye bu kadar....
HeeeeeMuhtemelen diğer talip abiden daha yakışıklı/zengin/işi gücü iyi o yüzden kızın aklı çelinir diye korkmuşlar.
Ne alaka ayrılık.Herkes birbirini ekleyebılır .Kime ne bundan .Derdınız yok sanırımMerhaba herkese.
2 hafta önce nişanım oldu. Abim nişana flört ettiği daha çok beğendiği abimin olsun diye uğraştığı kız arkadaşını davet etti. Sevgilisi değil ama çok istediği bi kız.
Neyse sorun şu, nişanlımın babası geldi bu kız kim ablam kız bakıyor dedi. Bende abimin kız arkadaşı dedim. Sonra nişanlımın eniştesi bu seferde anneme oğlanı ne zaman evlendiriyon dedi salon ortasında anlamsızca. Bu durum beni biraz rahatsız etti babası sordu bilmiyordu tamam ama enişte neden ısrarla anneme soruyor. Neyse nişanlıma söyledim bak ayıp olur abim duyarsa kız arkadaşı dedim niye soruyorsunuz hâlâ dedim oda tamam ben uyarırım dedi.
Bugün abimin konuştuğu kızın sosyal medyasında nişanlımın kuzenini gördüm. Yani kızı bizden habersiz eklemişler. Sordum nerden tanışıyorsunuz diye dershaneden dedi. Meğer daha önceden tanışıyormuşlar ama ikiside vardı nişanda konuşmadılar hiç.
Şimdi ben çok fazla sinirlendim çünkü arkamdan iş çevirir gibi gizlice kıza ulaşmaya çalışıyormuşlar gibi düşündüm.
Neredeyse ayrılık noktasına getirecek bu konu bizi. Sizce haksız mıyım ??
Gercekten abinden hoslanan kiz zaman falan demez, bence o is yaş, salin kiziNişanlımı üstüne basa basa uyarmıştım kendisinin haberi yok büyük ihtimalle Abim zaten istiyor da kız biraz daha zaman diyo
Haksizsin kankaMerhaba herkese.
2 hafta önce nişanım oldu. Abim nişana flört ettiği daha çok beğendiği abimin olsun diye uğraştığı kız arkadaşını davet etti. Sevgilisi değil ama çok istediği bi kız.
Neyse sorun şu, nişanlımın babası geldi bu kız kim ablam kız bakıyor dedi. Bende abimin kız arkadaşı dedim. Sonra nişanlımın eniştesi bu seferde anneme oğlanı ne zaman evlendiriyon dedi salon ortasında anlamsızca. Bu durum beni biraz rahatsız etti babası sordu bilmiyordu tamam ama enişte neden ısrarla anneme soruyor. Neyse nişanlıma söyledim bak ayıp olur abim duyarsa kız arkadaşı dedim niye soruyorsunuz hâlâ dedim oda tamam ben uyarırım dedi.
Bugün abimin konuştuğu kızın sosyal medyasında nişanlımın kuzenini gördüm. Yani kızı bizden habersiz eklemişler. Sordum nerden tanışıyorsunuz diye dershaneden dedi. Meğer daha önceden tanışıyormuşlar ama ikiside vardı nişanda konuşmadılar hiç.
Şimdi ben çok fazla sinirlendim çünkü arkamdan iş çevirir gibi gizlice kıza ulaşmaya çalışıyormuşlar gibi düşündüm.
Neredeyse ayrılık noktasına getirecek bu konu bizi. Sizce haksız mıyım ??
Kız sevgili olmak icin mi zaman istiyor?Nişanlımı üstüne basa basa uyarmıştım kendisinin haberi yok büyük ihtimalle Abim zaten istiyor da kız biraz daha zaman diyo
Siz niye elin kızı için abinizin sevgilisi olmadığı halde sevgilisi diyorsunuz ki ne münasebet ? Kızın kulağına gitse ne diyeceksiniz ? İş çeviren ve saygısız olan sizsinizNişanlımın ailesi saygısızlık yapıyor çünkü sevgilisi dediğimiz insanla iletişim kurmaya çalışıyorlar
Aklınca kizin potansiyel kismetlerini egale edip, ikisinin adini yan yana geçirip aaa x bak bizi sevgili zannedip yakistiriyorlar diyip kızı tuzağa yavaş-yavaş çekmek için tabiikisiz niye kız için abimin sevgilisi dediniz?
Hayırdır kardeş insan mı bu yoksa rezerve ettiginiz bir ürün filan mı.. abinle sevgili olmayan kıza sanki karısı muamelesi ne yaniabimin olsun
Ay ben de merak ettim Cherry, baksana millet birbirine düşmüş...Peki bu kız kimin nesi paylaşılamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?