Nişanımda olanlar

Şu "abimin olsun diye uğraştığı" lafını bir türlü anlamayan arkadaşlar bir zahmet kitap okumaya başlasınlar, okuyorlarsa sayısını/sıklığını arttırsınlar. Adam sizin tabirinizle "malı" yapmaya çalışıyor olsa, söylenilen şey o olsa "abimin kendinin olmasını istediği kız" gibi bir şey yazılırdı.

Konu sahibi aralarda yazdınız mı bilmiyorum ancak kızı nişana davet eden kim?
Abiniz ise aralarındaki ilişkinin adı ne?
Birbirlerini nereden tanıyorlar? Bunlar önemli.

Kızı siz davet ettiniz ama abinizin gözü var diyelim, bu durumda herhangi bir hak sahibi değilsiniz. Abinizle flört ediyorlar, adı yok ama iki taraf da hislerini biliyor ise zaten kızda hayır yok demek.

Bir de aktif kullanmasam da Instagram hesabım var ama şimdiye kadar kimsenin hesabında "aaa şu da varmış, aa şu da yeni eklenmiş" diyebileceğim bir durum yaşamadım, siz özellikle girip baktınız o zaman? Neden yaptınız böyle bir şeyi?

Uzun yazdım ama kısaca abinizle flört durumu yoksa bozulacağınız bir durum yok demektir. Ancak elin kızı ya da abiniz için pat diye nişanlınızı gözden çıkarıyorsanız arada pek de sevgi yok demektir. İsterseniz hislerinizden emin olun önce.

Abimle olsun diğeriyle olsun değil konu. Ben kız arkadaşı sevgilisi dediğim halde sinsice eklemek şansımızı deneyelim demek gibi. Ayıp değil mi birisinin kız arkadaşına talip olmak

Sizin yaptığınız da ayıp. Kız sadece arkadaşı ama etrafa sevgilisi diye tanıtıyorsunuz . Belki kızın gönlü başkasında

Merhaba herkese.
2 hafta önce nişanım oldu. Abim nişana flört ettiği daha çok beğendiği abimin olsun diye uğraştığı kız arkadaşını davet etti. Sevgilisi değil ama çok istediği bi kız.

Neyse sorun şu, nişanlımın babası geldi bu kız kim ablam kız bakıyor dedi. Bende abimin kız arkadaşı dedim. Sonra nişanlımın eniştesi bu seferde anneme oğlanı ne zaman evlendiriyon dedi salon ortasında anlamsızca. Bu durum beni biraz rahatsız etti babası sordu bilmiyordu tamam ama enişte neden ısrarla anneme soruyor. Neyse nişanlıma söyledim bak ayıp olur abim duyarsa kız arkadaşı dedim niye soruyorsunuz hâlâ dedim oda tamam ben uyarırım dedi.

Bugün abimin konuştuğu kızın sosyal medyasında nişanlımın kuzenini gördüm. Yani kızı bizden habersiz eklemişler. Sordum nerden tanışıyorsunuz diye dershaneden dedi. Meğer daha önceden tanışıyormuşlar ama ikiside vardı nişanda konuşmadılar hiç.

Şimdi ben çok fazla sinirlendim çünkü arkamdan iş çevirir gibi gizlice kıza ulaşmaya çalışıyormuşlar gibi düşündüm.

Neredeyse ayrılık noktasına getirecek bu konu bizi. Sizce haksız mıyım ??
Alla alla elalemin kızı icin siz ne diye ayriliyosunuz ya kac yasindasiniz Allah askina böyle bisey de ilk defa duydum

Back
X