5 taş + tektaş+ alyans mı görüyorum orada?
Evet aynen. Neden?
şöyle söyleyeyim aslında beştaş hesapta yoktu alyans ve tektaş olcaktı sadece ama aldığmz yer indirim yapmıştı o yüzden çok uyguna geldi hepsi öyle yapalım dedik... teşekkür ederim...
Ucu bir arada olmamis. Alyansin yaninda diger ikisini ayri ayri kullanabilirsin ama ikisi ayni anda olmamis canim.
Yuzuklerin guzel.mutlulukla kullan.
teşekkür ederim ama aslında üçlü takılır bunlar ben öyle biliyorum görümcem de aynı şeklde tek taş alyans ve beş taş takıyor. Zaten görenler takımmı diye soruyor bi siz aynı anda olmamış diyorsunuz ama saygı duyarım tabikiii...
ben beğendim güle güle takının. sıkılırsanız farklı şekillerde felan takarsınız iyi olmuş böyle bence
teşekkür ederim ama aslında üçlü takılır bunlar ben öyle biliyorum görümcem de aynı şeklde tek taş alyans ve beş taş takıyor. Zaten görenler takımmı diye soruyor bi siz aynı anda olmamış diyorsunuz ama saygı duyarım tabikiii...
5 taş zaten alyans olarak kullanılır dolayısıyla su an parmagınızda iki tane alyans var
Ben de ilk 3 alyans sizde gördüm ama olabilir neden olmasın paşa gönlünüz nasıl isterse yani
Bu arada bence alyansın çok güzel ve zarif, zaten şu yeni biçim kalın ve kaba olanları beğenmiyorum ben bir de altın olanları
Bu süper :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?