Çok güzeller aşkla kullanın hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahKlasik alyans gayet güzel senelerce modasıda geçmiyor tektaşınızın yanına yakışır beştaşı da diğer parmağınızda takarsanız kalabalık görünmez ayrı ayrı farklı havaları var zaten çok güzeller
valla severek takıyorum üçünü de tek parmağa bunun görgüyle görgüsüzlükle alakası yok.. alındı takıyorum alınmışken o kdr. Gerçekten kutuda beklemesi saçma geliyor... Takmasam çok daha saçma olurdu galiba. Sanırım dışarda görseniz daha farklı yorumlar yapardınız bu site hariç hiçbiryerde yani gerçek hayatta üçü yadırganmıyor ilginç :)) ya da çevremde herkesde benim gibi var.. annem, annemin arkadaşları,görümcem, aile dostlarımız... tek taşı özellkle yüksek seçtm zaten beştaşda da birtek bunda kampanya vardı o yüzden bu oldu. Görünce dedm ne güzel üçü uyumlu olcak :) ama bir tek burda beğenilmedi sanırım alışılmakla alakalı birşey..
yaaa dikkat ettm sadece beğenmeyenler yorum yapıyor bana sanırım
Beğenen kimse olmuyor demek ki
Konu açıyorsunuz, cevap gelmiyor bir daha açıyorsunuz.
Görüntüleniyor ama kimse cevap yazmıyor diye üzülüyorsunuz.
Sonra yapılan yorumları da beğemiyorsunuz. Herkes aynısını söylüyor işte, 3 tane yüzük aynı parmağa olur mu?
Bir de alyans ince kaldı diyorsunuz, onu da kalın alırsanız artık tırnağınıza kadar yüzük dolacak o parmak.
Zaten şu halinde bile yüzüklerin bittiği kısımdan fırlamış parmağınızın etli kısmı...
Sıralamasını nasıl yapsam da gösterişli olsa diyorsunuz, 3 yüzük aynı anda takılınca yeterince "gösteriyordur" kendini, merak etmeyin...
Ne bu şimdi? Ben üç yüzük takıyorum diye beni mi azarlıyosun yani nedir? Alınmış ki takıyorum nedir bu hasetlik anlamadm artk gerçekten bunu düşünmeye başladm. Eminim kafam kadar bi zirkon takıp yüzüğüm nasl diye sorsaydm herkes mükemmel derdibu işler böyle sanırım. Bu kdr sinirlenmen de bana fazla geldi banane beğenmezsen beğenme yani bana göre en güzeli oldu ( hasetliğin lüzumu yok. Dışarda burdaki yorumları kime söylesem bildiğin şok geçiriyolar...
Hasetlik yapacak kadar düşkün değilim çok şükür. Benim tektaşım "kafam kadar" gerçek pırlanta olduğu için böyle birkaç yüzük bir arada takmama gerek kalmıyor, ya alyansımı takıyorum ya tektaşımıBelki ondan yadırgamışımdır 3 yüzüğü bir arada.
Madem alınmışken takıyorsunuz, artık özel günlerde takılar alındıkça üstüste takarsınız hepsini. Alınmış sonuçta, kenarda duracak hali yok ya...
Bu arada en iyisi siz kendiniz ve dışarıdaki tanıdıklarınızın selameti için buraya fazla takılmayın artık. Mazallah şok geçirmek bi süre sonra bağımlılık yapabilir...
ben kendimce 5taş ve tek taşı yan yana yakıştırmıyorum. 5 taş diğer ele takarsanız,yalnız daha güzel durur kanımca. ama illa takacaksanız tek taş en içte ,alyans ortada, en dışta da 5 taş ( of yazarken yoruldum) olsa daha iyi görünür gibi geldi. 5 taş yüzük çok hoşuma gitti ayrıca....alyansın kalınlığı normal bence zaten 3ünü bir arada takıyorsun, kalın olsa rahatsız eder bence.. ben hiç takamıyorum alyansım bile fazla geliyor.. mutluluklar dilerim..
Ben de anladim kuzum ucu nu nasil bi arada takiyorsun tektas ve bestas bir arada olmaz ki amaben ce sen cann istedik ce bi alyansinla tektasini tak bi bestasi tak.
takıyorum valla zannettiğiniz kdr abartılı durmuyor yaa çok da hoş ve zarif duruyorlar aslndabeştaş zaten ben burdaym die bağırmıyor o yüzden sanki alyansım daha kalınmış da tek taşla takmışm gibi duruyor.
Anladim tektas kadar yuksek degil ben oyle dusunmustum tercih senin tai nasl hosuna gidiyorsa iyi vee guzel gunler de kullanmayi nasip etsin rabbim :) her gun birini taksan daha mi zengin gorunurdun ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?