• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanımdan Kareler... :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
allahım evet işte yaa istediğim saç modelı sadece bunun bıras daha kabarığı elbısede aynı o tarz ama kırmızı :D:D evet evet ben gıbı dusunenlerde varmıs allahım ve cok yakışmıssınız o eller hıç ayrılmaz ıns:d

Merhaba sevgili kk üyeleri :) Uzun süren birlikteliğimizden sonra biz de nişanımızı yaptık. Bizim isteğimiz üzerine evde oldu, hazırlıklarda zaman zaman kk'dan yararlandım, fikirlerinizi aldım. Sonunda da nişanımızı yaptık. Sizinle de paylaşmak istedim... :nazar:

Eki Görüntüle 572360 Bu sözümden bir kare :)

Eki Görüntüle 572363 Eki Görüntüle 572369
Eki Görüntüle 572371 Eki Görüntüle 572372
Eki Görüntüle 572373 Eki Görüntüle 572375
Eki Görüntüle 572376 Eki Görüntüle 572377
Eki Görüntüle 572379

İnternetten araştırıp yaptığım değişik şekerlemeler, şekilli kurabiyeler de vardı, size de fikir olsun diye koyacaktım fakat bulamadım fotoğraflarını. Bulursam onları da ekleyeceğim...
Sevgilinizle bir ömre adım atarken tamamen hayal gücünüze dayalı butik kurabiyelerimizi unutmayın.. Web adresimi ziyaret etmenizi ve aradığınızı bulamasanızda tamamen isteklerinize bağlı olduğunu unutmayın.. Kurabiyelerimiz kişiye özeldir..mutluluğunuz mutluluğumuz olsun.. Yıldönümlerinde hayatınızın aşkının doğum gününde sevgililer günü kutlamasında hediye edip yıllara çocuklarınıza bile saklayıp aşkınızı anlatabileceğiniz , sözünüzde nişanınızda nikahınızda herkese hoş armağanlar verebilir hatıralardan silinmeyebilirsiniz. kadınlar kulübü adı altında ürünlerimize ilgi gösteren dostlarımıza güzel günlerinde bizimde hoş sürprizlerimiz olacağını unutmayın derim ;) Teşekkürler bayanlarrr $image.webpEki Görüntüle 626299

Allah tamamına erdirsin canım, çok güzel çıkmışsınız :) bu arada Petek Dinçöz'e andırıyorsunuz.. :)

Back
X