• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanımdan:)))

maş maş maş. ALLAH:):):) darısı başımıza. rabbim mutlu mesut etsin..

bende çok beğendim hayırlı olsun. Alyanslarınızda çok hoş sade ve şık tam benim istediğim gibi. :69:
Mutluluklar..

maşallah cok hoş olmuşsun...
Allah tamamına erdirsin inş..
bu arada saç rengine bayıldım, hangi renk bu.. ben de tam bu tonları istiyorum da....

ay maşallah diyeyim hemen:nazar:
çok yakışmışsınız çok güzel ve alımlı bi bayansınız mutluluklar dilerim
allah tamamına erdirsin:nazar:

maş maş maş. ALLAH:):):) darısı başımıza. rabbim mutlu mesut etsin..

bende çok beğendim hayırlı olsun. Alyanslarınızda çok hoş sade ve şık tam benim istediğim gibi. :69:
Mutluluklar..

maşallah cok hoş olmuşsun...
Allah tamamına erdirsin inş..
bu arada saç rengine bayıldım, hangi renk bu.. ben de tam bu tonları istiyorum da....
cnmm saç rengim majirel 8,35 7,34 6,03 ve bi tane daha karamel tonlarından bi renkle karışıpta bu olmuştu... ama beğenmene çok sevindm istersen tam rengini öğrenirim kuaförümden msj atarım sana

ay maşallah diyeyim hemen:nazar:
çok yakışmışsınız çok güzel ve alımlı bi bayansınız mutluluklar dilerim
allah tamamına erdirsin:nazar:
cok cok teşekkürler

Kıyafetin çok hoşuma gitti maşallah:nazar:
Ömür boyu mutluluklar canım :87:
çok saol cnm benim

:27::27::27:
bende senı
neysekı kavuştuk:70::70:koca blunca böle oluo unuttum herkesı gözümükör ettı:60::60::60:

elbisene bayıldım :16: çok güzel olmussun çok yakışmıssınız :16: Allah tamamına erdirsin :16:

:54: :54: :54:

he valla be evlendin gittin unuttun bizi :)))
albüme resim ekliyom bak bakem nişandan beri deişmiş miyim ?

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim:)

Allah bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olabilmeyi nasip eylesin arkadaşım gülen yüzünüz hiç solmasın :) eskilerin lafıdır " Bir yastıkta kocayın emi " :nazar::nazar::nazar:

cnmmm sacının rengne elbısenn rengne hyrn kaldımmm ck yakısmıs sanADA hyrlı ugrlu olsn mtluluklr dılıyrm:69:

cnmm saç rengim majirel 8,35 7,34 6,03 ve bi tane daha karamel tonlarından bi renkle karışıpta bu olmuştu... ama beğenmene çok sevindm istersen tam rengini öğrenirim kuaförümden msj atarım sana

canım yaa benim saç rengim cook koyu bi kızıl, ancak güneşte ışıkta belli oluyor... ben de bu rengi istiyorum ama tutturamamaktan korkuorum. adam akıllı bi koaförüm de yok acıkcası. sen bi sorar mısın baya bişey karıştırılmış cünkü... :44:

:54: :54: :54:

he valla be evlendin gittin unuttun bizi :)))
albüme resim ekliyom bak bakem nişandan beri deişmiş miyim ?

koceyı bul sende unutursun:27:
sen ekledın ben kaçırdım
sen ekle bana ö.m at cnm
burda daha fazla yer işgal etmeyım:10:

cok cok güzel olmussun, kiyafetin, saclarin herseyin mükemmel.. :69:
allah tamamina erdirsin, ömür boyu mutluluklar.. :nazar:

herseyınle harıkasın da nısanlına uygun kravat bulamadınızmı canım bu arada sac rengın ne bayıldım

nişanlığın çok yakışmış maşallah çok güzel olmuşsun:nazar: nişanlınlada çok yakışmışsınız mutluluklar :nazar::nazar:

Back
X