benım kayınpeder biz evlenirken hiç mi ama hiiiiç birşeye karışmadı sagolası...ne maddı açıdan ne manevı eline alıp seçtigimiz davetiyeyi bile inceledigini sanmıyorum o kadar sorumludur kendisi:icecream:
laale nın dedigi gibi büyükleri ilgilendiren şeler degilki bunlar nişanlınla git begen al niye soruyorsun kı oda kendini söz sahibi sanıyor bu konudaşakkıdı
Kayın pederinize söyleyin çok meraklıysa birkere daha evlensin alıcağı hanıma karışsın.. Bu neyaa adama bak davetiyeyi en beğencem benim istediğim gelinlikçiye gidiceksin, yakındada derki benim istediğim zaman gerdeğe giriceksinn Tövbe yarabbim yaa..
Nişanlnıda tbrik ediyorum o güzel ağzını açıpta te bir kelime etmemiş seni savunmamış o ortamda ve sen sadece tek evleniyormuşssun gibi kayınpederinle ağız dalaşına girmişssin Maşallah yani nişanlına...
Bende evliliğe ramak kala sevgili sevgilim aileci ailesi olamadan adım atamıyor ve onların ağzına bakıyor diye bitrdim ilişkimi...
Çok düşün bence çünkü şimididen başlaamışlar karışmaya..
benim kayınpeder de kaynanadan beterdi herşeye maydonoz olurdu güler geçerdim cahilliğine verirdim hatta bi keresinde perde almayın köyde kullanılmayan var halı almayın bizde var derken en sonunda bana yemek odası olmayın bahçede mermer bi masa var köyde onu gönderiim ben sana dedi annemlerin yanında ben de tutamadım kendimi mermer mi musalla taşı gibi istemem ben onu evimde deyiverdim daha ordan belliydi aramızın olmayacağı sonrasında zaten işler iyice ayyuka çıktı küfürler hakaretler nikaha 10 gün kala nişan atmalar falan. şimdi görüşmüyoruz onlarla baştan neyseler sonradan da öyle oluyolar. baştan tavrını koy katı ve gayet net çünkü böyle insanlar pek anlamıyolar imadan kibarca söylemekten. kimseyi işine karıştırma fikir alma gereği de duyma
benimkide sağ olsun hiç karışmadı. kötükedihüsohatta bizim elimizde parada yoktu enn ucuzzzz düğün kartını ve ennn ucuz nifah şekerini yaptırmıştı nişanlımmkafamçokkarıştı
ama gelinliğimi aldı onu inkar edememm. çok fazla pahalı olmasada başkasınınkini giymekten iyidirrr-tatlicadiarzu-delikafadulden
kayın pederin bencede ayıp etmiş. ama böyle bir konu içinde nişan bozulmaz tatlımm
siz kendi beğendiğiniz bişeyi babanız beğenmedi diye değiştirdiniz yani çok ilginç. evlencek olan benim ben beğendim de diyebilirdiniz
iyi valla o da güzel ne diyim mutluluklar sanafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?