Nişanımı atabilirim, Lütfen yardımcı olun

canım nişanlında iş bitiyor ama kayınpederine ne oluo anlamadım hadi kaynanam desen bi nebze şaşırmam ama kayınbaban modelmi sececekmiş gelinlikte davetiyede asla taviz verme söyleyeyim nişanlında biraz daha baskın olsun mumkunse karısma baba biz seceriz desin konussun biraz ama yok aynı sekilde devam ederse konus bitir derim evlenince daha kötü olur

aileler herşeyi kendi istedikleri gibi mi olsun istiyor ne..
bence nişanlınla konuş, sana destek olması senin tarafında olması lazım..
ayıp etmiş kayınpederin bence...

benimkide sağ olsun hiç karışmadı. kötükedihüsohatta bizim elimizde parada yoktu enn ucuzzzz düğün kartını ve ennn ucuz nifah şekerini yaptırmıştı nişanlımmkafamçokkarıştı
ama gelinliğimi aldı onu inkar edememm. çok fazla pahalı olmasada başkasınınkini giymekten iyidirrr-tatlicadiarzu-delikafadulden

kayın pederin bencede ayıp etmiş. ama böyle bir konu içinde nişan bozulmaz tatlımm

Kayın pederinize söyleyin çok meraklıysa birkere daha evlensin alıcağı hanıma karışsın.. Bu neyaa adama bak davetiyeyi en beğencem benim istediğim gelinlikçiye gidiceksin, yakındada derki benim istediğim zaman gerdeğe giriceksinn Tövbe yarabbim yaa..
Nişanlnıda tbrik ediyorum o güzel ağzını açıpta te bir kelime etmemiş seni savunmamış o ortamda ve sen sadece tek evleniyormuşssun gibi kayınpederinle ağız dalaşına girmişssin Maşallah yani nişanlına...
Bende evliliğe ramak kala sevgili sevgilim aileci ailesi olamadan adım atamıyor ve onların ağzına bakıyor diye bitrdim ilişkimi...
Çok düşün bence çünkü şimididen başlaamışlar karışmaya..

benim kayınpeder de kaynanadan beterdi herşeye maydonoz olurdu güler geçerdim cahilliğine verirdim hatta bi keresinde perde almayın köyde kullanılmayan var halı almayın bizde var derken en sonunda bana yemek odası olmayın bahçede mermer bi masa var köyde onu gönderiim ben sana dedi annemlerin yanında ben de tutamadım kendimi mermer mi musalla taşı gibi istemem ben onu evimde deyiverdim daha ordan belliydi aramızın olmayacağı sonrasında zaten işler iyice ayyuka çıktı küfürler hakaretler nikaha 10 gün kala nişan atmalar falan. şimdi görüşmüyoruz onlarla baştan neyseler sonradan da öyle oluyolar. baştan tavrını koy katı ve gayet net çünkü böyle insanlar pek anlamıyolar imadan kibarca söylemekten. kimseyi işine karıştırma fikir alma gereği de duyma

Gamzecim, güzel net yorumun için teşekkür ederim.
Sonradan nişanlım konuştu gelinlik benim istediğim yerde olacak ve bundan sonra bana söyleyeceksin ben söylerim dedi ama tabiki iş ayrılma noktasına gelmişti bakalım durumlaa göre davranıcam artık boshayallersmile

sorma Amonra ne zor işmiş adam heşeyi biliyor maşallah , yok asla taviz vermicem zaten anladılar nişanlımda anladı ne olacaksa baştan olsun...İnşallah bunlar onlara ders olurmafoldumben

Tamam Doracım şimdi pusudayım, gelişmeleri belirticem...:1ninca:

inşallah canım ama pek de umutlanma ders olacağına. iş sende ve nişanlında bitiyo. sen sahip çıkacaksın ilişkine çok yorulcaksın belki ama herşeyi kendin yapıcaksın senden daha önemli değil hiç kimse. ben şu an görüşmüyorum. hep diyolar ya sevmesen de eşinni hatrı için görüş mesafeli ol falan ben böyle bi insan olmadığım için yapamadım bunu onlar oğullarının hatrı için saymadılar sevmedilerse beni ben de sevip sayamam kimseyi dedim. bana ters yapmacık davranmak istemediğim içimin almadığı bişeyi yapamam bi yara kangren olduysa kesip atmak en iyisi. biz eşimle böyle yaptık. bunu söylemek için çok da haklı sebeplerim var tabi eften püften değil yani. ama allah sana yaşatmasın inşallah.

benim de düğün davetiyeleri basıldı eve getirdik nasıl diye.babam beğenmedi başka bastırdı.benim nişanlım da beni bırakmasınnsempatiksalakcinni

siz kendi beğendiğiniz bişeyi babanız beğenmedi diye değiştirdiniz yani çok ilginç. evlencek olan benim ben beğendim de diyebilirdiniz

Baştan bi taviz verip herşeye tamam dersen arkadaşım sonuna kadar öyle devam eder gider...belliki kayınpederde kaynanalık potansiyeli yükseklmaz: ve sesini çıkarmadın sürece herşeye karışacak gibi...oyüzden sen direk nişanlınla konuşarak hallet herşeyi.

Bazıları böyle herşeye karışarak zorla saygınlığını bitiriyo,yok yere yüz göz oluyo,bırakın insanlar istediğini beğensin...fikir sorarlarsa söyleyin sormazlarsa bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.mirmirmirmir​

Evet arkadaslarinda dedigi gibi is sen ve nisanlinda bitiyor bazi aileler karisiyor karismasa iyi ama sen artik daha fazla muatap olma nisanlin halletsin ailesinin problemlerini siz yuz goz olmayin helede evlenmeden

olay nişanlınla bitiyor tatlım
onunla konuşşş
benim eşimin annesi ve babasıda aynı cinslerdi
bize 5 kuruş faydası olmadı ve söz hakkı istediler heşeyde onların istediği olsun istediler
ama benim canım kocacığım
onları dinlemedi onlar konuştu bizbildiğimizi yaptık
onlar konuştuğuyla kaldı yaniiiiii

valla ne doğruymuş birtek eşle değil AıLEYLEDE evleniyorsun sözü... Şimdi hakveriyorum ve şimdi şimdi gerçekten yeni yeni dank ediyor kafama bazı şeyler, 26 yaşındayım ama zor olduğunu yeni anlıyorum eee 2 farklı kültürler ve herkesin gönlüne gitmek kırmamak çabalamak zormuş yaaa....
Önceden amaaan kapımı kaparım kimse karışamaz ben evleniyorum kimse karışamaz laf söyleyemez derdim, banane ailesinden aileylemi evleniyorumki derdim ama işin içine girince henüz evlenmemiş dahi olsam ramak kala söze nişana bazı şeyleri yaşadığımdan biliyorum...
Zor gerçekten hakkınızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu süreci ve herşey içine sinerek istediğin gibi olur, ÇÜNKÜ 1 KEZ EVLENıYORSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…