inşallah canım ama pek de umutlanma ders olacağına. iş sende ve nişanlında bitiyo. sen sahip çıkacaksın ilişkine çok yorulcaksın belki ama herşeyi kendin yapıcaksın senden daha önemli değil hiç kimse. ben şu an görüşmüyorum. hep diyolar ya sevmesen de eşinni hatrı için görüş mesafeli ol falan ben böyle bi insan olmadığım için yapamadım bunu onlar oğullarının hatrı için saymadılar sevmedilerse beni ben de sevip sayamam kimseyi dedim. bana ters yapmacık davranmak istemediğim içimin almadığı bişeyi yapamam bi yara kangren olduysa kesip atmak en iyisi. biz eşimle böyle yaptık. bunu söylemek için çok da haklı sebeplerim var tabi eften püften değil yani. ama allah sana yaşatmasın inşallah.
doğru Amonra artık gelişmeleri burdan bildiririm, bende sizin gibi görüp yaşayacağım ..Bende senin gibiyim nettim dürsttüm ama insanlar kötü işte ne diyyim ...
Çok canım acısıda bunun üstesinden geleceğim.Nişanlıma bağlı artık .Allah inşallah senide bundan sonra çok çok mutlu eder evlatlarından çok hayır görürsün.
Canim tavrini koydun, ki bence cok cok haklisin, dügün denilen sey bir defa yapiliyor tabikide istedigin gibi olmali, bundan sonra artik sen bu tür konularla sakin yüz göz olma nisanlinin ailesi ile.....cünkü ilerde hep sen kötü olursun...
Istediklerini nisanlina söyle o konussun, veya Annen yada baska bir aile büyügünde olabilir.
Insallah gönlünce olur hersey...üzme kendini, böyle gerginlikler olabiliyor evlilik asamasinda malesef.
canım ne biçim bir aileye gelin gidiyorsun sen farkındamısın.
bunlar gerdeğede karışır öyle olmaz böyle olur diyesempatiksalakcinni
anne desek neysede babaya ne gelinlikçiden??
bunlar ilerde iyice tepene çıkarlar,at sen nişanı sevgilin seni savunmuyorsa ilerde çok üzülürsün,bir sürü konu var bununla ilgili evli arkadaşların açtığı,
erkek dediğin masaya yumruğu vurmayı bilecek,ne öyle pısırık pısırık..
Bence ufak bi konu..
Yaşlılar biraz hassastır kendi dedikleri olsun ister
Fakat nişanlınızın sesini çıkarmaması bence büyük bi sorun..
Olumlu yada olumsuz kendisinin de görüş bildirmesi gerekir en önemlisi sizi savunması lazım.
Ortada nişanı atacak kadar bi sorun yok ama bence nişanlınınızla şu babasına bişey diyememesi konusunu konuşursanız geleceğe daha sağlam bi adım atmış olursunuz..
Sonuçta ilerde buna benzer olaylar yine başınıza gelebilir mazallah :1ninca:
Allah size hayırlısını nasip etsin opuyorumnanaktan
canım bence hata sende.
neden mi? niye gelinliğine kadar kayınpederine anlatıyorsun ki?
sanırım maddi olarak bağlısınız nişanlının ailesine.
bu da onlara söz hakkı veriyor.
bence al arkadaşlarını git beğen gelinliğini.
sonra da al sevgilini şöyle güzel böyle güzel diye anlat hatta git dene (gerçi uğursuzluk getirir diyorlar ama :) )
sonra parasal işlerini de o halletsin.
bu hayatta bişey farkettim çok dürüstlük iyi bişey değil.
böyle çok konuşunca bişeyi herkes bildiğini yaptırmak istiyor işte.
ayrıca bu gelinlikçiler arasında ne fark var? daha kapalı veya ucuz bi gelinlik fln mı almak istyorlar amaçları nedir
canım ne biçim bir aileye gelin gidiyorsun sen farkındamısın.
bunlar gerdeğede karışır öyle olmaz böyle olur diyesempatiksalakcinni
anne desek neysede babaya ne gelinlikçiden??
bunlar ilerde iyice tepene çıkarlar,at sen nişanı sevgilin seni savunmuyorsa ilerde çok üzülürsün,bir sürü konu var bununla ilgili evli arkadaşların açtığı,
erkek dediğin masaya yumruğu vurmayı bilecek,ne öyle pısırık pısırık..
Zor bi durum canim,
ama nisani atmak icin büyük bi sebep göremiyorum ben ortada.
Aileyle yüz göz olmadan nisanlinin gözünü bi sekilde acmalisinki, agirligini koysun.
güzelim şimdiden çok yüz-göz olmuşsunuz yaa.. k.pederle karşılıklı o olcak bu olmucak atışmaları.. çok hayra alamet görmüyorum ben bunları.. nişanlıyken bile mesafe olmazsa sonra başın ağrır gibi geldi bana.. onlara itiraz ediceğine nişanlına gizliden söyleyip yaptıracaktın, senin yerine o konuşacaktı..
hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim..
ya dügün dernek kayınbabanın degilki oglunun yani ne alaka anlamadım adam kafadan sakatmı gelinligi gelin beyenir eşyaları damat gelin davetiyeyide gelinle damat ama kayınbaba galiba kendini maydonoz kılıgına fazla bürümüş