• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanımızı attı:(

canım bende az çok senle aynı şeyleri yaşıyorum bizde 2 gündür ayrıyız ve ben attım nişanı bişey yapmazsa benimkide biticekki yapmıyor. şu bi gerçek ki erkek senden üstün olucak pısırık olmucak adam gibi adam olucak ama kalmamış abi kalmamış. nedir bunlardaki bu havalar anlamıyorum. bende kahroluyorum ama inan dün ağladım çok bugün ağlamıyorum. canım sıkıldığı zaman arkadaşın odasına gidiyorum 2 muhabbet kendime geliyorum.
dün akşam iş çıkışı kızlarla yemek yedik gittik içtik sohbet muhabbet unutturdular bana acımı. ve niyetim ayrılırsam haketmeyen insan için yas tutmamak çünkü haketmiyolar. sende sıkma canını üzme kendini güçlü ol ve sakın yalvarma arama sorma... unutma hiçkimse senden daha değerli değil ve zaman akıyo geri getiremezsin...:34:

papatya bence iyi düşün taşın. Sana ayrıl demiyorum diyemem de çünkü aynı şeyleri ben yaşıyorum.
üzüleceksin çok. Benim şuan kolum kanadım kalkmıyor çok kötüyüm ama önce sensin.
önce kendini düşün.

düşünüyorum bitirmek istiyorum ailem annem kabul etmiyor.ewlenince ben çekicem diyorum siz değil ama anlamıyor.ewlendiğim zamanda boşanıp gelemezmişim beni kabul etmiceklermiş....ya sürekli bana hakaret ediyor herseye küfür çok üzülyrum...sürekli içiyor gecenin bi vakti sarhoş arıyıp saçmalıyor....allah yardmcım olsun....

Ailemi bile bırakıp gitmeyi düşünüyorum...kendime bi hayat kurup tek yasamak.baska carem yokk..

delimisin nesin yaaa??? Söyle kızım ailene nıye cekınıosun. Yarın obur gun evlenıp bosanıp onların yanına döndüğünde daha mı az mutsuz olucaklar?? Hele bıde kucagında cocuk olursa ohhhh deme annenlerın keyfıne. Kızımız kucagında cocuguyla eve döndü, ne mutlu bıze dıcekler dimi. Kendinize azıcık guvenınız olsun yaaa.....

Konu sahıbı arkadasım, bence ıyı olmuş nişanı atması. Sana yaptıklarının sadece bı tanesını ona yapmıssın ve o nişanı atmış. Sana yaparken agır gelmıoda sen soyleyınce mı bu kadar agır geldi. E ağır geldiğine gore de sana bayagı cektırmış. Sen sabretmişsin beklemişsin. Neyse verılmıs sadakan varmıs. O kendı kendıne kurtarmıs seni kendisinden. Ya sen nısanı atmak ısteseydın de sana yapıssaydı tehdıtler etseydi. Sen aılene soyle nısanı attık analaşamıoruz bana boyle boyle yaptı, bende bunu yapınca kendı dayanamadı attı nısanı de. Kımse seni dövüp öldürcek degil.

ewlenip boşansam bile gelemem boşanamazsın diyorlar.ya annem benı koruyacagı savunacagı yerde ondan yana.bişey olmaz senı kıskandığı için yapıyordur dio....
Tek kurtulluşum nişandan kendi hayatımı kurmak ailemide bırakıcam gerekirse .

düşünüyorum bitirmek istiyorum ailem annem kabul etmiyor.ewlenince ben çekicem diyorum siz değil ama anlamıyor.ewlendiğim zamanda boşanıp gelemezmişim beni kabul etmiceklermiş....ya sürekli bana hakaret ediyor herseye küfür çok üzülyrum...sürekli içiyor gecenin bi vakti sarhoş arıyıp saçmalıyor....allah yardmcım olsun....

Ailemi bile bırakıp gitmeyi düşünüyorum...kendime bi hayat kurup tek yasamak.baska carem yokk..

nasıl yaaa olurmu öyle şey :50:
ben nişanlanmadan önce annemler istemedi ben istedim benim hayatım karışmayın dedim ona rağmen anneme anlattım durumu hem çok üzüldü hem çok öfkelendi. üzme kendini hayırlısı olsun bitersede biter dedi.
bir anne evladını bile bile ateşe nasıl atar yaaa :20:

of of of of offf :53: ailenin yanıdnan ayrılma ama nısanı atmak ıcınde ızın ısteme. o adamla evlenılırmı. yarın oburgun ıcıp ıcıp eve gelır senı dover bu yaaa. sen at nısanı ver yuzugu adamın elıne. nasıl anne o yaaa yuhhh

kızlar çok sık kavga ediyorduk. Sürekli bana pis pis laflar ediyordu. Birde ben memur olunca o kendini eksik hissetti hep
kötü davrandı. O kadar ağır laflar ediyordu ki bana hep sabrettim ben ayrılmadım.
Sonra dün onun ettiği lafın aynısını ben söyledim. O da nişanı attı.

niyeyse onlar yaptınmı iyi biz yaptınmı kötü:19:

nasıl yaaa olurmu öyle şey :50:
Ben nişanlanmadan önce annemler istemedi ben istedim benim hayatım karışmayın dedim ona rağmen anneme anlattım durumu hem çok üzüldü hem çok öfkelendi. üzme kendini hayırlısı olsun bitersede biter dedi.
Bir anne evladını bile bile ateşe nasıl atar yaaa :20:

bnim annemde sen istedin seni zorlamadık şimdi ewleneceksin millete rezil etme dio.snkı ewlendim boşandım sadece bi nişan aile arasında
....
Inş benm annemde anlar ve yanımda olur...bana yaptıgı sadece hayatımı zorlastırması laf soylemesı benı uzmesı.kendime güvenim olmuyo bu yuzden

of of of of offf :53: Ailenin yanıdnan ayrılma ama nısanı atmak ıcınde ızın ısteme. O adamla evlenılırmı. Yarın oburgun ıcıp ıcıp eve gelır senı dover bu yaaa. Sen at nısanı ver yuzugu adamın elıne. Nasıl anne o yaaa yuhhh

korktuğum için atamıyorum yoksa annem hayatımı mahfeder surekli onun lafları baslar...çocuguda ikna etmeye calıyorum ama yokk olmuyo...
Ya surekli içermi bi insan hergün içip içip saçmalıyor.ve onu tasımak istemiyorum.ya bana sahip bile çıkmıyo başka konularda ılgılenmıyo şimdiden kendi
ailesini üstün tutuo kardeşi yuzunden bana vurdu...
Bu iş olamaz diyorum ama kimse yanımda olmuyo.tek bi kişi yanımda olsa destek olsa

bnim annemde sen istedin seni zorlamadık şimdi ewleneceksin millete rezil etme dio.snkı ewlendim boşandım sadece bi nişan aile arasında
....
Inş benm annemde anlar ve yanımda olur...bana yaptıgı sadece hayatımı zorlastırması laf soylemesı benı uzmesı.kendime güvenim olmuyo bu yuzden

off canım yaa çok zor biz nişanı bide salonda yaptık 200 kişilik :26: aile arası olsa herhalde bende hiç sallamazdım ben annemden çok takıyorum ama o ya bana öyle göründü yada gerçekten öyle. insanlar hata yapabilir ama çocuk ne hata yaparsa yapsın aile kavramı budur koşulsuz şartsız sevmek. annen çok yanlış yapıyo. sakın boyun eğme canım sakın hayatını zehir edersin :50:

off canım yaa çok zor biz nişanı bide salonda yaptık 200 kişilik :26: Aile arası olsa herhalde bende hiç sallamazdım ben annemden çok takıyorum ama o ya bana öyle göründü yada gerçekten öyle. Insanlar hata yapabilir ama çocuk ne hata yaparsa yapsın aile kavramı budur koşulsuz şartsız sevmek. Annen çok yanlış yapıyo. Sakın boyun eğme canım sakın hayatını zehir edersin :50:

saoll...umarım düzelir hersey...psikolojim berbat mutsuzum..sıkıntı stres...
Hayatımı yasamak istiyorum zehir olmasını değil.

var..ama annem için yok.annem sabit kafalı kendi dogruları var hep hayatında....illa o doğrular olucak onun bildği hep dogrudur.aksını soyletmez soz hakkı vermezkı...

Aile büyüklerin yokmu hiç destek alabileceğin,bir anne nasıl yapar bunu evladına onun mutsuzluğuna zemin hazırlar..

Evladımın parmağı sızlasa dünyayı dar ederim ben..

Canım bence üzülme aksine çok sevin kurtulmuşsun daha şimdiden sana vuran küfü eden kötü davranan insan evlendikten sonra sana neler yapmazdıki sakın arama sorma ailenede herşeyi anlat erkek tarafı aradıklarından çok kesin konuşsunlar sakın barışma
bide bence erkek tarafı seni arar kusura bakma ama senin gibi iyi niyetli birini bulamaz

geçer canım geçer güzelim.......
sen kurtulmuşsun gibi geldi bana...
annenede anlat durumu geç...
nereye kadar suçlayacak seni unutur o da bi yerden sonra...
hakkında hayırlısı olsun bundan sonra....
mutluluklar dilerim

Anneni dinleme bence canım, sonuçta bu hayatı yaşayacak sensin. Kapıyı kapatınca ikiniz kalacaksınız annen olmayacak yanında.
bizimkilerde nianlımı kürt diye istememişlerdi eğer ben onları dinleseydim ayrı kaldığım için pişman olacak ve ailemi suçlayacaktım.
Bizimkilerde kendisi görsün dediler. ve sonunda gördüm.

Ve etrafı takma ben nişanlanınca bana en az 150 kişi kürtlerle yapamazsın vazgeç dedi dinlemedim. Nişan olsada atlsada konuşuluyor zaten dert etme kuzum.

Back
X