- 26 Şubat 2020
- 63
- 10
- 88
- 33
- Konu Sahibi Sevimliikili
Arkadaşlar merhaba 3 senelik ilişkimizi nişanlanarak taçlandırdık kimseden yardım almadan emek vererek. Maalesef benim kıskançlıklarımla nişanlımın düşüncesizlikleriyle ilişkimizi yıprattık. Bir gün öncesinde düğün tarihi alırken ertesi gün kıskançlık yaşadım ve ailesinin önünde bana bağırdı bende ortamı terk ettim. Sonrasında yolda mesajla ayrıldı engelledi nişan fotoğraflarımızı kaldırdı. Bir tek wpta var onu da unuttu sanırım. Ben ilaç alıyorum psikiyatriye gittim. 3 gün oldu. İlk gün annem kızım bohçaları görmeye dayanamıyor gelsinler alsınlar diyor dedi annesi de hayırlısı ne ise o olsun demiş. Şimdi meraktan çatlıyorum özlüyorum barışmak tabi ki istiyorum o kadar emek vermişiz. Mantığımda bu daha hayırlı diyor. Ama beni yoran asıl belirsizlik. 3 gün oldu ne arayan ne soran var. Ne barışma çabası var ne de bitirmeye yönelik bohça alma var. Bizde mesela aile büyüğü alır konuşur o da yok bunlarda nasıl ilerliyor bu iş. Bugün kuzenine yazdım kardeşiyle çok yakın kardeşinin bile bir şeyden haberi olmadığını söyledi belli ki dinlendirmiyorlar ama nereye kadar böyle?