Nişan nişanında erkek tarafı uzaktan gelip yatılı kalanlar? Nasıl bir yol izlediniz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

zeyyal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
173
24
118
Kızlar aralık 2.yada 3. haftası söz nişan karışık bişey olcak. Uzaktan geldikleri için üstüste merasimler yapılsın istemiyoruz. erkek arkadaşımda askere gidicek aralık sonu. Nasıl geçicek ne olucak bilmiyorum o kadar stresli ki 2 gun kalıcaklar bide yatılı kalacakları için nasıl geçecek bilmiyorum. nişanı aynı şekilde geçirenler yada fikri olanlar yardım edebilirler mi ((((( nişan evde olacak bu arada. Bide kültürler o kadar farklı ki offff ooffff.... :2:

akısına bırak ferah ol mutlu ol bırak kültürü adeti hersey oluruna varır sevdıgın yanındamı ona bak sen gözun baska sey görmesın bak askerde gidecekmıs tadını cıkar ınsallah hayırlısı ıle döner dilediğin gibi eglen kalsınlar ne guzel sevdıgın yanında senın evınde ne mutlu.

benım nişan carsıdaydı yanı genıs alanda sevdıgımın elını tuttum elı ne kdr sıcacık diye dusunuyordum sadece o vardı gözumde baska kımse yok tadını cıkardım eglendım sevdıgım hala yanımda mutlu ol dediğim gibi :)

evett. sevdiğimi düşününce saatler duruyo zaten :))))) umarım mutluluklar hep devam eder. birde askerlik süreci var (( tadını çıkarmalıyım dediğin gibi...

Merhaba canım.. Geçen sene benim kuzenimde aynı sen gibi nişan yaptı,, senin dediğin gibi kültürler çok farklı idi onlarında,, çok şükür bir sorun çıkmadı... Onlar iki geceden fazla kalmışlardı sen içini ferah tut... İnşallah alnının akıyla çıkarsın bu işten hayırlı olsun

Canım Allah kolaylık versin. Bu aşama çok sancılı oluyor ama akışına bırak. Arkadaşın dediği gibi sevdiğini düşün. Allah kolaylık versin dua etki 2 gün kalacaklar bizde 1 hafta kaldılar canım ve kalabalıklardı otelde ağırladık ama genede zordu istemesiydi akşam yemekleriydi nişanıydı derken canımız çıktı. Düğün öncesi aşamaları mümkün olduğu kadar az kişiyle geçirmek en güzeli. Dediğim gibi hazırlıklarınızı 2 gün önceden bitirin yiyecek-içecek-pasta-börek vs... ondan sonrasını da akışına bırak mutlu ol canım :) Bu günler bi daha gelmeyecek.

çok teşekkür ederım umarım güzel geçer. 2 gece kalacaklar zaten ama işten izinde alamadım o haftasonu nasıl gececek bılmıyorum canımız cıkacak herelde...

benimde nişanım evde oldu canım ve uzaktan geldiler üstelik 17 kişi geldiler o kadar kalabalık gelmemeleri gerektiğini nişanlıma ne kadar anlatmaya çalışsamda olmadı,stresten ölücem falan sandım.5-6 kişi dedemlere gitti.diğerleri ve biz yere yatak yaptık kanepeleri açtık derken sığdık oldu bitti.ama çok sancılı bi dönem gerçekten canım her kafadan bi ses çıkıyo...ALLAH yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…