Nişanınız geldikten ne kadar zaman sonra doğurdunuz?

weapon

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
75
23
18
30
Bugün doktor randevuma gittim 38+4 1.5 cm acıklık oldugunu ve sancılarımın düzenli oldugunu söyledi eve gönderdi yürü dedi bende yürüdüm eve gelmeden nişanım geldi önce az eve geldiğimde ise sanırsam tamamı Sancılarım hala devam ediyor , dakika takibini cok fazla yapamıyorum nişanınız geldikten ne kadar zaman sonra doğurdunuz acaba bu şekilde olan var mı aranızda

Herkesin farkli olur bu durum 39+5de ne suyum geldi ne nişanim direk 3-4dkka da bir gelen sancilarim olmustu oyalanmadan hastaneye gittim 6cmde acilmam olmus. Suyum gelmedi hastanede ebe patlatti Sonrasi sezaryan oldu tabi icine ilk tuvaletini yaptigi icin.
Sağlicakla kucaginiza almak nasip etsin Rabbim beklemeden hastaneye gidin en hayirli ve kolay sekilde olsun insallah dogumunuz

Sağolun , valla doktorum yapmadı yatış eve git evde geçir dedi gönderdi beklemedeyiz bakalım

Sabaha doğru karın ağrısıyla uyandım (sürekli artan bir ağrı) meğer doğum sancısı çekiyormusum bilmiyordum bulgur yemiştim o rahatsız ediyor diye tuvalette kendimce savaş veriyordum,Soluk soluğa kaldığım vakit ebemi aradım ablaaaa bana noluo diye anlattım.Nişanin geldi mi dedi?O ne ki dedim.Kadin o durumda güldü anlattı.Saga sola tutuna tutuna banyoya gittim aaaa gelmiş Hastaneye koştuk çocuk normal gelmeye çalışırken sezeryana alındım.Ama sezeryana girerken suyum da gelmişti bir kaç saat sürdü tahminen bıraksalar doğuracaktim ne güzel.Hayirlisiyla bebeğinize kavuşun inşallah Rabbim yardımcınız olsun.

Nişandan doğumu tahmin etmek imkansız 2 saatte olabilir 2 hafta da 2 ay da.
Sancılarınız tüm gün ara ara devam ettiyse yarın doğurursunuz diye düşünüyorum.
Telefonunuza sancı takip aplikasyonu indirin, her geldiğinde tıklayın, bitince tıklayın. Size ne zaman hastaneye gideceğinizi söyleyecektir
Ay hadi sağlıkla alın kucağınıza

Niye sezaryene aldılar ki? Ay bu Türkiye'deki sezaryen merakına anlam veremiyorum..

Niye sezaryene aldılar ki? Ay bu Türkiye'deki sezaryen merakına anlam veremiyorum..
2 yıl öncesi ikizlerimden birinin suyunun bitmesinden dolayı sezeryana alınmıştım.Oglum planlı gebelik değildi o da sezeryan oldu mecbur.Ama bence sadece çıkmasi kalmıştı kaç saat sancılar çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…