nişanlanacağım kişinin annesi beni istemiyor

Sevgiliniz size ve ilişkinize sahip çıkmalıydı. Annesinin eteğinden ayrılmayan birinden eş olması mümkün değil. Sizin için en doğrusu olmuş..

Aynı dert benim de başımda var.. Ayrılmayı düşündük, çok tartıştık, çok yıprattık birbirimizi. Benimkisinin sadece annesi de değil tüm ailesi karışıyor. Anneannesi, dayısı, teyzesi. Biz hala kopamadık birbirimizden. Çok zorlanacağız ama devam edelim dedik ayrılamadık. Ama içimde ayrılacağımıza dair bir his var. Ya da bu ilişkinin geleceğine dair olan inancımı yitirdim. Çok zor gerçekten. Annesine birşey de diyemiyor ama baskılardan bunalıyor biliyorum. Seninkisi gibi ne zaman yanımda olsa annesi arıyor :) Ne bu annelerden çektiğimiz? Ama hep diyorum. Bize böyle bir acı yaşatıyorlar ya Allah onlara rüyalarında bile göremeyecekleri kadar kötü bir gelin versin !!! :KK47:
Sana da ne önersem bilmiyorum hani kelin ilacı olsa.. Erkek arkadaşın yapamıyorum diyorsa bırak gitsin. Anneme karşı seni savunamam diyorsa, o istemiyor ayrılalım diyorsa..
Bak sana falcımın bana söylediği sözü aktarayım "Annesinin ağzına bakan adamdan koca olmaz." Ne diyelim, hakkımızda en iyisinin olması dileğiyle.. :)

Benim 6 senelik evliliğimin bitmesindeki başlıca sebep bu. Üstelik başta ailesi hiç bir sorun çıkartmıyor gibi görünürken...Kendinizi yıpratmayın, baştan ayrılın sonra yıllarınız heba olmasın. Falcıya da gerek yok, burdaki konulardan da belli zaten, aile ve eş dengesini sağlayamayan kişiden eş olmaz.

Back
X