- 2 Haziran 2019
- 333
- 653
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
O an mutsuz oluyorsun belki ama sonradan iyiki olmamış diyorsun ..Emin olun gerçekten geçiyor bende çok sevmiştim bir anda bıraktı beni ağladım günlerce neden bunu yaptı diye dövündüm ama sonra nişanlımla tanıştım aşık oldum o beni çok güzel seviyor, mutlu ediyor şimdi iyiki de bırakmış beni diyorum tabiki sizde tekrar sevicek ve sevilceksiniz mutlu olucaksınız elbet bir gün .
Tabi ki öyle zaman herşeyin ilaçı.O an mutsuz oluyorsun belki ama sonradan iyiki olmamış diyorsun ..
bu saatte beni bunları yazmaya iten şey ne bilmiyorum. kimsenin mutluluğunda gözüm olmadığını da baştan belirtmek istiyorum sadece birkaç teselli cümlesi, bak ben de atlattım diyip sırtıma vurulmasını istiyorum galiba.
1.5 yıl önce dolu dizgin geçirdiğim 4 yıllık ilişkim bitmişti. bir anda bıçak gibi biten bir beraberlikti. ilişki detayının önemli olduğunu düşünmediğim için geçiyorum buraları. her yerden engel yediğim için sıfır haber alarak çok zor, depresif, evden dışarı çıkmadığım, önce 12 kilo alıp daha sonra 20 kilodan fazla verdiğim, reglimin kesildiği garip bir ayrılık sonrası döneme girdim. atlattım diye düşünüyordum bugüne kadar. elbet her gün aklıma geliyordu ama özlemiyordum mesela. bugün önüme bir fotoğraf düştü, sonra birkaç tane daha. nişanlanmış, altına methiyeler dizilmiş..4 yıllık ilişkiden 3 ay sonra sevgili olunmuş..benim kolumu bile kaldıracak gücüm olmadığı zamanlarda. canım acıdı, atlattım sandığım hiçbir şeyi atlatamadığımı anladım. biraz daha salaklık edip stalkladım.. dedim neyim eksikti, onca yıl sonra neden terkedildim. çok normal şeyler biliyorum ama başta da belirttiğim gibi geçecek denmesine ihtiyacım var galiba. geçecek mi gerçekten? yoksa her şarkıda gelecek mi aklıma.. son olarak belirtmek isterim ki inşallah mutlu olurlar karşısındaki insanın hiçbir suçu yok, kendisine garezim de yok. :))
evet galiba tam olarak böyle. ben bu kadar etkilenmişken onun hayatına çok rahat devam etmesi beni üzdü biraz. en azından bir miktar bekler diye düşünüyordum, yanlış düşünmüşümHayatınızda ki son kisi o olduğu için geçmez gibi geliyor. Muhtemelen icinizdeki de aşk değil kırgınlık. Belli ki pisman olsun,hayatına devam edemesin istemişsiniz. Sizi üzdüğünün yanına kâr kaldığı için üzülmüşsünüz. Şöyle düşünün nişanlisindan ayrılsa size geri dönse onu ister miydiniz ? Hayır. Sizin bazı şeylerin kesinlesmesine ihtiyacınız varmış bence. Bu zamana kadar pisman olupta geri dönsün siz de reddedin diye beklemişsiniz. O yüzden nişanlanması size ağır gelmiş. Merak etmeyin bu da geçer. Hayatınıza yeni birilerini alın artık. Başkasına şans verin
Aslında hepimiz öyleyiz gidene değil hayatına devam etmesine alınıyoruz :) Karşınızdakine de kızmayın bence ayrılıktan sonra yas tutmak,beklemek icin 3 ay ideal bir süre 3 ay sonra tanisip birileriyle yoluna devam etmesi normal geldi bana. Belki icinde daha önce bir şeyleri bitirmişti bilemeyiz. Siz de başkalarıyla görüşmeyi deneseniz ? Denizde daha čok balık var.evet galiba tam olarak böyle. ben bu kadar etkilenmişken onun hayatına çok rahat devam etmesi beni üzdü biraz. en azından bir miktar bekler diye düşünüyordum, yanlış düşünmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?