nişanlanan eski sevgili

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
333
653
103
bu saatte beni bunları yazmaya iten şey ne bilmiyorum. kimsenin mutluluğunda gözüm olmadığını da baştan belirtmek istiyorum sadece birkaç teselli cümlesi, bak ben de atlattım diyip sırtıma vurulmasını istiyorum galiba.
1.5 yıl önce dolu dizgin geçirdiğim 4 yıllık ilişkim bitmişti. bir anda bıçak gibi biten bir beraberlikti. ilişki detayının önemli olduğunu düşünmediğim için geçiyorum buraları. her yerden engel yediğim için sıfır haber alarak çok zor, depresif, evden dışarı çıkmadığım, önce 12 kilo alıp daha sonra 20 kilodan fazla verdiğim, reglimin kesildiği garip bir ayrılık sonrası döneme girdim. atlattım diye düşünüyordum bugüne kadar. elbet her gün aklıma geliyordu ama özlemiyordum mesela. bugün önüme bir fotoğraf düştü, sonra birkaç tane daha. nişanlanmış, altına methiyeler dizilmiş..4 yıllık ilişkiden 3 ay sonra sevgili olunmuş..benim kolumu bile kaldıracak gücüm olmadığı zamanlarda. canım acıdı, atlattım sandığım hiçbir şeyi atlatamadığımı anladım. biraz daha salaklık edip stalkladım.. dedim neyim eksikti, onca yıl sonra neden terkedildim. çok normal şeyler biliyorum ama başta da belirttiğim gibi geçecek denmesine ihtiyacım var galiba. geçecek mi gerçekten? yoksa her şarkıda gelecek mi aklıma.. son olarak belirtmek isterim ki inşallah mutlu olurlar karşısındaki insanın hiçbir suçu yok, kendisine garezim de yok. :))

Emin olun gerçekten geçiyor bende çok sevmiştim bir anda bıraktı beni ağladım günlerce neden bunu yaptı diye dövündüm ama sonra nişanlımla tanıştım aşık oldum o beni çok güzel seviyor, mutlu ediyor şimdi iyiki de bırakmış beni diyorum tabiki sizde tekrar sevicek ve sevilceksiniz mutlu olucaksınız elbet bir gün .

Önünüze bakarsanız geçecektir.
Herkes eşit sevmez aslında. Sizin sevginiz daha baskınmış işte. İndirin yükünüzü, salın gitsin.
Üzülün, ama takıntı haline getirmeyin. Üzüntünüz, acınız hafifler elbet yavaş yavaş ta biter.

O an mutsuz oluyorsun belki ama sonradan iyiki olmamış diyorsun ..

Her acı muhakkak iz bırakır önemli olan hatırladığında o acının senin canını artık yakıp yakmadığı kısmı. Her acı onunla savaşmayı öğrendikçe eskisinden daha az acıtır ama hep oradadır.
Sevmek ve sevilmek süresi ya da adeti biten bir şey değil sevgi ve sevilmek sınırsızdır. Bu sınırsız sonsuzluğun içinde tekrar sevecek sevileceksiniz. Ta ki bu kısır döngünün içindeki sonsuz sevgiyi bulana dek.

Geçecek elbette gün gelecek aklina bile gelmeyecek,olaki aklina geldi bir önemi kalmamış olacak. Acıtmayacak.Ama.bu aşamaya gelmek icin hayata akmaniz gerekiyor.Şu an icin evdeyiz ama bir sure sonra eski hayatlarimiza döneceğiz.Farkli ortamlar , farkli insanlar ,bir gezi ,bir arkadasla kahve icmek vs eger siz bunlara izin verirseniz bunlar sizin kafanizi mesgul edecek ve size bu aciyi yasatan kisiyi dusundurmemeye baslayacak.Daha dogrusi diger iletisimleriniz daha etkili olup onceliginiz olacak.Belki bu ortamlarda hos bir erkekle karsilasacaksiniz ve bu kisi aklinizdan bir an bile cikmayacak heyecanlanacaksiniz.Duygulariniz karsilikli olacak belki.Ne bileyim tum bunlar icin onunuze bakmaniz aci cekseniz bile ortam olusturmaniz gerekiyor bence.

oncelikle, evet geciyor. gecmeyecegine emin oldugunuzdan eminim ama yemin ederim gececek. ve siz insanlara ne kadar guvenmeniz gerektigi konusunda artik hayat boyu temkinli olacaksiniz, bugunleri hatirlayip insanlardan gercekten her seyin beklenebilecegini bileceksiniz.

Geçiyomu bilmiyorum.Ama alışıosun bunu bılıyorum.Önemli oşan çok degerlı oldugunuzu bılmenızdır.

Geçip geçmeyeceği sizin tercihiniz ya unutur önünüze bakarsınız yada yıllar geçse de aynı acıyı duyarsınız

Mutlu olmasını istemişsiniz, kayıtsız da kalabilirdiniz ama siz daha karakterli bir yaklaşım içindesiniz. Nefret duymak yerine bunu tercih ettiğiniz için bu iyi niyetiniz sizi daha güzel yollara götürecektir. Öyle inanın. Her şeyin, mutluluğun bile bir dönüşüm içinde olduğunu unutmayın. Hiçbir şey aynı kalmıyor. İnşallah siz de ömrünüzün uzun baharını yaşayacaksınız. Dua edin, inanın.
Her konuda karakterli olmak iyidir ama fazlasını da yapmayın. Tamam mutlu olmasını dilemişsiniz bitti, artık dua hakkınızı kendinize harcayın. Mutluluklar.

4 sene az değil çok can yakar şuan yaşadığınız. Ama her işte bir hayır vardır böyle düşünüyorum artık. O kişi kismetiniz değilmiş. Buradaki konulardan anladigim kadarıyla bir insan ilk tanıştığında ben bununla evleneceğim diyip 1-1.5 yilda evliliğe adım atıyor. O adım yoksa eğer evleneceği kişi sen değilsin demek oluyor.
Senin hicbir eksiğin yok hatta belki o kişiye fazla bile gelmissindir.
Eski sevgilim sürekli benim asla evlenilecek bir kiz olmadığımi beni kimsenin sevemeyeceğini söylerdi. Çok kötü hissederdim kendimi. Şuan diyorum ki umarım gönlünce birini bulur.o benim kismetim değilmiş çünkü.

Hayatınızda ki son kisi o olduğu için geçmez gibi geliyor. Muhtemelen icinizdeki de aşk değil kırgınlık. Belli ki pisman olsun,hayatına devam edemesin istemişsiniz. Sizi üzdüğünün yanına kâr kaldığı için üzülmüşsünüz. Şöyle düşünün nişanlisindan ayrılsa size geri dönse onu ister miydiniz ? Hayır. Sizin bazı şeylerin kesinlesmesine ihtiyacınız varmış bence. Bu zamana kadar pisman olupta geri dönsün siz de reddedin diye beklemişsiniz. O yüzden nişanlanması size ağır gelmiş. Merak etmeyin bu da geçer. Hayatınıza yeni birilerini alın artık. Başkasına şans verin

Ben sırtınıza vuramıcam
Neden derseniz 1,5 yıl bana hiç az gelmedi kilo alıp vermeler de hiç normal gelmedi bunun psikolojik bir sıkıntı oldugunu dusunuyorum

baş etme yetenegınızın azlıgına bağlı oldugunu dusunuyorum ve yardım almalısınız bunu kesinlikle düşünüyorum

hayat vurmaktan hiç vazgecmez çünkü
Eminim belli bir tedavi gördükten sonra en azından daha iyi hissedeceksiniz

Geçer geçmesine ama önemli olan az hasarla geçmesi

evet galiba tam olarak böyle. ben bu kadar etkilenmişken onun hayatına çok rahat devam etmesi beni üzdü biraz. en azından bir miktar bekler diye düşünüyordum, yanlış düşünmüşüm

evet galiba tam olarak böyle. ben bu kadar etkilenmişken onun hayatına çok rahat devam etmesi beni üzdü biraz. en azından bir miktar bekler diye düşünüyordum, yanlış düşünmüşüm
Aslında hepimiz öyleyiz gidene değil hayatına devam etmesine alınıyoruz :) Karşınızdakine de kızmayın bence ayrılıktan sonra yas tutmak,beklemek icin 3 ay ideal bir süre 3 ay sonra tanisip birileriyle yoluna devam etmesi normal geldi bana. Belki icinde daha önce bir şeyleri bitirmişti bilemeyiz. Siz de başkalarıyla görüşmeyi deneseniz ? Denizde daha čok balık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…