Nisanlandi ve hala arıyor seviyorum diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi swesp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
engellemek diye bir özellik var çok sukur artık heryer de
telefonda
sosyal medya da
madem kendine guvenmion
teknolojiye guven olur mu
çok basit engellicen ulaşamaıcak sen de karsı koyamıomm mm felan filan giremicen

Aynen öyle yapıcam artık teşekkür ederim

Resmen seni kuma olarak almak istiyo yil olmus 2017 yok aile zoruyla evleniyrm falan gcsin bu isleri muatap olman hata hala senin onunla kendine yazik ediysn

Canım çok benzeri benim başıma geldi, yazmadan geçemedim, ne yap et uzak dur, onun kendi vicdanını rahatlatmasına izin verme sakın, bak bir süre sonra o istemiyorum dediği kızla mutlu mesut olurken sen acılar içinde kalacaksın, çoğu erkek kadın olsun yeter mantığında malesef, bunu kendine yapma nolur, sen daha iyilerini hakediyorsun unutma, Allah karşına seni mertçe sevebilecek dürüst bir insan çıkarsın inşallah....

İnşallah Allah iyi lerle karsilastirsin hepimizi dediginiz gibi yanlış yaptı vicdanini rahatlatiyor konuşmama kararimi ve onlemimi aldım artık yoluma bakcam sizede çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Böyle bir durumdan gerçekten rahatsızlık duyuyorsan ve kendine saygın varsa numaranı değiştirirsin olur biter.

Yani bi de diyelim ki zorla nişanlandırıldı? Hani yedik diyelim bu seni ikinci kadın yapmaya çalıştığı gerçeğini ve senin asla görüşmemen gerektiği gerçeğini değiştirmez. Ben anlamıyorum zaten sizin oralar bizim buralar muhabbetini kardeşim bi erkeğe zorla nişan yaptırabilecek bi oralar buralar da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…