Nisanlandi ve hala arıyor seviyorum diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi swesp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen gerçekten öyle inşallah bidaha çıkardım hayatimdan ne hali varsa görsün

Aynen gerçekten öyle inşallah bidaha çıkardım hayatimdan ne hali varsa görsün
Yüz verirsen sen üzülürsün emin ol her sene çocuk yapacak.Çocuk olmayınca da 2. Eş alıyorlar sana yaramaz zaten.

Yüz verirsen sen üzülürsün emin ol her sene çocuk yapacak.Çocuk olmayınca da 2. Eş alıyorlar sana yaramaz zaten.

Evet doğru var onlarda yaparlar sürekli çocuk beni kandiriyor zorla evlendin zorla birliktemi olcak yalan

hayır madem artık o çıkışı olmayan bi yola girmiş .
o zaman kesinlikle telefonunuzu değiştirin
sosyal medya hesaplarınızı kapatın .
ve ikinci kadın diye karısının sizin karşınıza çıkmasına kadar uzar bu durum . rezil olursunuz.
aman sakın.

Evet doğru var onlarda yaparlar sürekli çocuk beni kandiriyor zorla evlendin zorla birliktemi olcak yalan
Az çok beğendiklerini alıyorlar zaten evlenmek için.Kız çirkin veya durumu Azcık kötü olsa almazlar.

Seni yedekte tutuyor bunu hala anlayamadın mı ? Nasıl miden bulanmaz böyle düşüncedeki biriyle konuşmaya devam ediyorsun.
Evlenir çocuğu da olur hepsi zorla dimi çok doğru demiş. Telefon numaranı değiştir bir daha rahatsız edersen şikayet edicem de. Bu kadar ezilip büzülmeyin , tek seven aşık olan sen değilsin.

Neden kendini batağa sürüklüyorsun. Kendi problemlerine seni de mi ortak edecek. Bu onun problemi. Seni cepte tutmaya çalışıyor. Sen de bir ömür onu bekleyip hayatı kaçıracaksın. Engelle heryerden. kanma.

şöyle ailesini bile karsısına alamayan adamın erkekliğinden şüphe ederım hangı cagdayız yaaa sen bununla evlensen varya zaten aılesi seni sevmez her sekılde bosatırlar zaten mutsuz olcaksın ustelık nısanlı evlendı evlencek bence onların yanında hiçte mutsuz değildir ayak yapıyor evlıykende senle takılmanın peşinde daha sımdıden sınyal verıyor arıcam dıyee solla gitsinnn sen daha cok çekersin bu kafayla sil engelle numaranı değiştir ulasmasına ızın vermen başlı başınaa hataaa.

Sakın inanmayız adetle falan alakası yok şimdiki gençler adet Falan takmıyo doğuda güneydoğuda da aynı sevdiği kızı alıyor muhtemelen birbirinize uygun olmadığınızı düşündü

Zaten insanlar size söylemiş gerekeni. Buna rağmen telefonu açıp ağlayıp sızlanmalarını dinlediyseniz size de pes diyorum...
Adamın 5 para etmediğini anlamanız için daha ne lazım. Sanki töre kalmış gibi doğuda... Kadını erkeği çatır çatır red ediyor istemediği biri ile evlenmeyi... Yersen demiş, yemişsiniz siz de ki buraya konu açıyorsunuz.. Doğuda bu işler böyle mi diye ?
Kendinizi kandırmışsınız zaten, burada da sizi destekleyecek yorumlar beklediniz ama KK kadınları buna gelmez...

Destekleyecek yorum falan beklemek nedir ya sanki ben bilmiyormuyum konuşmamam gerektigini burdan onaymi alayım diye yazdım ağlayıp üzülüyor zorla diyor oralarda öylemi bilmek istedim artık zaten bitmiş giden gitmiş iyi niyetimden evet yersen demiş yemisim bende mutlu oldunuzmu

bu sizin sorunuz, benim yorumumda bunun cevabı... "oranin adetleri öylemi kizlar ? ".
Akrabalarına da sormuş öğrenmişsiniz zorla da olmadığını. Eeee biliyormuşsunuz da neyin ne olduğunu ?
Burada kimse size vahhh yazık konuşmaya devam edin demez... Beğenmediğiniz yorumlara da çemkiriyorsunuz...
Eeeee o zaman neden konu açıyorsunuz ?... Saf saf bir de ne yapacağım diye soruyorsuz.? Konuşmayacaksınız. Telinizi değiştireceksiniz. Engel koyacaksınız her yerden... Bu kadar basit... Meyliniz var onay istiyorsunuz. Evet bu sebeple konu açtınız.
Not: Durumunuzda beni mutlu kılacak birşey yok... Bilakis....

ikinci olmaya niyetlenmişsin biz ne edek..
o çakal sevgilinizde hem karnım doysun hem pastam dursun kafasında maşallah.

Neyse bişey demiyorum Allah kinayanin başına versin bi oku bakalım kime cemkirmisim yada kimden onay istemişim böyle bi konumda onaymi istenir ya Allah aşkına hiç bişey demiyorum artık Allah ıslah etsin

ay şu erkeklerin bilmediğin cok sey var teranesi yuzyıllardır değişmez mi

ikinci olmaya niyetlenmişsin biz ne edek..
o çakal sevgilinizde hem karnım doysun hem pastam dursun kafasında maşallah.

Doğru diyosunuz arayınca cevap vermem bile ona beni 2. Konumuna düşürüyor o konuda merhametimi hala iyi niyetimi somurdugunu anladım zaten bidaha da kesinlikle muattap olmuycam

Neyse bişey demiyorum Allah kinayanin başına versin bi oku bakalım kime cemkirmisim yada kimden onay istemişim böyle bi konumda onaymi istenir ya Allah aşkına hiç bişey demiyorum artık Allah ıslah etsin
Kendi yazdıklarınızla çelişiyorsunuz... Belli ki laftan anlayacak durumda değilsiniz... Kınama içeren tek bir kelimem yok.
Sadece kendini kandırma bir an evvel önüne bak diyorum.
Allah akıl fikir vermiş kullanalım diye. Bende bu gibi durumlarda kullanıyorum işte ıslah edilecek bir duruma düşmemek için. O telefonda size sızlanıyor, siz de gelip burada sızlanıyorsunuz. Bir an evvel ayağa kalkıp önünüze bakın. Size de son tavsiyem budur...

Tabiki öyle bi konumda kesinlikle olmak istemem aradiginda acmiycam konusmuycam yazmiycam diyorum yine cevap veriyorum ağlıyor devamli seviyorum diye uzuluyorum
engellemek diye bir özellik var çok sukur artık heryer de
telefonda
sosyal medya da
madem kendine guvenmion
teknolojiye guven olur mu
çok basit engellicen ulaşamaıcak sen de karsı koyamıomm mm felan filan giremicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…