Nisanlandi ve hala arıyor seviyorum diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi swesp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizi zerre sevse şu konuma sizi sokmaz . size kıyamayıp ''benle evliyken de görüşür müsün ''diyemez dili varmaz. sevgi öyle kolay bir şey değil. insan sevdiğine kıyamaz. hani sevmesini de geçtim çok yüzsüzmüş ..

Doğru kurtuldum diye sevinmem lazım aslında çok sevdim değer verdim içim acıyor gerçekten ama bi son vermem gerekiyor

ne saygısız terbiyesiz bir adammış evliyken görüşür müsün de ne demek!!!

size de saygısı yok, nişanlısına da...

lütfen bu adama cevap vererek ona değer vermeyin, engelleyin her yerden gitsin...

bencil yaratık

Aradığında yav he he de 2 sene seninle gönül eğlendirmiş gitmiş nişanlanmış siz sevgiliyken konuş konuş devam et 2 olmaya niyetin var galiba

Aradığında yav he he de 2 sene seninle gönül eğlendirmiş gitmiş nişanlanmış siz sevgiliyken konuş konuş devam et 2 olmaya niyetin var galiba

Hayır tabiki böyle bi durumda olmayı kim ister yanlış yaptı bana bekle bekle diye konuştu hayallerimle umutlarimla oynadı sonra ailesi görücü usulu buldu hemen nisan yaptı yok demesi lazimdi onuda bu yapmadı karaktersiz değmez tabiki Allah bu şerefsizede zorla olduysa sebep olanlarada mutluluk yaşatmasin bundan sonrada konuşmam zaten

Yahu zorla nasıl olacak silah mı dayadılar kafasına zorla demekte çok komik koca adam çocuk değil ya konusma engelle adam resmen 2. olmayı teklif ediyor sana evlenince arayacakmış bak sen

Salakligin degil canim insanlat kötü ve bu senin sucun degil. Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah cümlemizi. Onunla konusmayi birak gör bak nasil rahatlican

Engelleme ve telefon numarasını değiştirme diye bir seçenek var, bilginiz olsun. Zira bilmiyorsunuz sanırım.

Tabiki öyle bi konumda kesinlikle olmak istemem aradiginda acmiycam konusmuycam yazmiycam diyorum yine cevap veriyorum ağlıyor devamli seviyorum diye uzuluyorum
Ya birak bu isleri. Adam artik nisanli. Biliyosun sende bunu. Gururun da mi yok? Resmen aldatmis kandirmis seni. Sevgi de biyere kadar be. Ben olsam yuzune tukururdum s.ktiri cekerdim.

Söyle saf olmayin yada saf ayagina yatmayin.

Seviyormuş öyle mi? Seven erkeği kim başkasıyla evliliğe zorlayabilir ki ? onun hesabı başka canım... ben evleniyorum ama senle de görüşeyim derdinde

uzak dur adam midesiz

Bundan adam olmaz olsa olsa pırasa olur. Neyine karşı koyamıyosan onu da anlamadım. Hanım evladı aile düşkünü güçsüz erkekleri çekici bulmak çok ilginç gerçekten.

Konuşmaya devam edersen 2. Kadın olarak hayatına devam edip daha çok hırpalanacaksın sözde sevmiyorum diye ağladığı kadında nikahlı karısı olacak
Sen bilirsin

her yerden engelle iletisim kurmaya devam edersen sende suclu duruma dusuceksin istemiyorum seni ama konusalim hesabj

Sana seviyorum diyen ona da diyordur.

Seni sevdiğini söyleyen adam bikaç ay sonra çatır çutur diğer kızla sevişecek biliyorsun di mi?

Kendini kandırma engelle gitsin. Seven adam gerekirse her seyi reddeder seninle sıfırdan hayat kurardı.

Senin değerini bilecek adam bul kendine

Bence engelle ve bir daha muhatap olma.Evet kendi taraflarından biri olsun isterler tamam ama çok istese engel olabilirdi.Evlensek de görüşelim mi diyor.Senin eşinle olan hayatına saygısı olmayacak belli ki.İlerde problem yaratabilir.
Ayrıca evlenince hemen çocuk yaparlar genelde mecbur onu da yapıcak sonra ertesi yıl yine yapacaklar.Yani arka arkaya çocuk yapıp seninle konuşacak öyle mi?Sıyrıl kurtul bence.Onların adetlerinde her yıl çocuk yapma var çünkü.

evlendikten 2 ay sonra karısının hamile olduğunu öğrenirsin. o hala ağlıyor olur sana nolur seviyorum seni karımın zoruyla oldu diye. aile baskısı tabi oralarda çoluk çocuğa karışmak.

Seni yedek tutuyor işte. 2. kadın fikri cazip geliyor demekki. Bunu anlamak zor olmasa gerek.
Sen de gurursuz olma, kendine gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…