- 19 Ağustos 2019
- 65
- 25
- 38
- Konu Sahibi pelinsuu00
-
Şimdilik böyle devam ediyorum. Ama mesaj ekranlarını da alıyorum. Ola ki biri görür bana iftira atar diye.Engellemeye devam edin gönderdiği mesajları açıp okumayın bile direk silin bir süre böyle devam eder ama sonunda pes edicektir diye düşünüyorum.
Kapalıydı üç hafta zaten geçen hafta açtımOrtalık duruluncayq kadar sosyal hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Daha olaylar cok sıcak ve biraz onunda algılayabilmrsi için, zaman lazım.
Demi böyle devam etmeliyimCevap vermeyin bi süre sonra vazgeçer. Karaktersiz adam.
Bahane aslında. Ben arada engel var sanmıştım benimle eglenmis sadece. Seven bir yolunu bulur. Kendi arkadaş çevremde bunun onlarca örneği var.Bu kürt türk meseleleri bizde de var
İşte kapalıydı baya süre. Geçen hafta açtım. Bide laf sokma falan paylaşmadim. Hep güzel umutlu şeyler paylstim hayata dair Twitter da falan. Çok sevdiğimi biliyordu. Hala beni üzmesi neden anlamıyorum.kapatma bence. kapatırsan daha çok azılı köpek gibi olur.
açık kalsın ama tek bir şey yazma. yazdıklarını da silme dursun. nolur nolmaz.
tepki verme hiç ne yazarsa yazsın.
Bahane aslında. Ben arada engel var sanmıştım benimle eglenmis sadece. Seven bir yolunu bulur. Kendi arkadaş çevremde bunun onlarca örneği var.
İşte kapalıydı baya süre. Geçen hafta açtım. Bide laf sokma falan paylaşmadim. Hep güzel umutlu şeyler paylstim hayata dair Twitter da falan. Çok sevdiğimi biliyordu. Hala beni üzmesi neden anlamıyorum.
Çok düşündüm. ben Varya nasıl fedakarlıklar yaptm. Gecem gündüzüm yoktu. Nasıl değer verdim. İlkti benim için. Sadece duygularımla oynadığı kanaatine vardım.Doğru söylüosun. Sanki kraliyet ailesi de soyları karışmasın istiolar anasını satayım.
Eğlenmek fln değildir o iş sen kendini üzme, ama işte erkekler mal oldugu için mücadele etmek yerine arazi olmayı seçiolar
Maalesef ortak arkadaş yok. Aslında duygularıma o nisanlandiktan sonra engel olabildim. Allah korkusu var. O kızın günahı ne diye düşündüm hep. Bu yüzden kendimi çektim. İşte ayrılan terkeden kendisi. Sürekli yazma amacı ne. Bence mutsuz ve biraz daha benle konuşup nisanlisina tekrar geri dönmek istiyor vicdan rahatlatmak icjn sadece. Böyle düşünüyorum bilemiyorumHala var mi o meseleler ne cirkin ya siz cok olgunca davraniyorsunuz sizi taktir ettim duygulariniza engel olabiliyorsunuz bu cok guzel bisey. Hayir yani ayrilan kendi simdi ne diye mesaj atiyor ortak arkadasiniz yok bi sorun bunun derdi neymiss amaci ne yani
Allah kurtardı gerçekten bana kalsa ben bitiremezdimKurt meselesi bahanesi olmus pasanin. Yoksayin engellemeyin msjlarini okumayin. Allah kurtarmis sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?