bende senin yaşadığın şeyleri yaşadım..nişanlandıktan sonra nişanlım çok değişti..ilgisizlik aramamak sormamak, ben pek umrunda değildim, beni kaybetme korkusu yoktu sanırım..benimle hiç konuşmazdı dertleşmezdi. buluştuğumuzda kös kös otururduk, canım sıkkın derdim ne olduğunu bile sormazdı..o kadar çok düşündüm ki ne yapacağımı sana anlatamam..ve en sonunda olmayacağını anladım ve ayrıldım. ayrıldıktan sonra kıymetimi anladı ama benim gözümden düşmüştü artık..gerçekten iletişimsizlik en büyük problem. eğer nişanlınla oturup konuşamıyosan dertleşemiyosan bu böyle devam eder. evlenincede mutlu olamazsın bence..
tabi ayrıldıktan sonra bi çok problem yaşadım, üzüldüm çok yıprandım..ama şu anda hayatımda başka biri var ve ben bu hafta sonu nişanlanacağım.. ve iyikide o zaman nişan atmışım diyorum varmış onda da bi hayır diyorum..
biraz fazla uzattım sanırım :) bence çok iyi düşün derim, nişanlıyken dönmen daha kolay, evliyken ayrılman biraz daha zor olur..şimdiden böyle yapıyorsa evlenince ne olur bilmem..
hakkında hayırlısı olsun