Nişanlandım ama çok mutsuzum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize çok teşekkür ederim.Konuştum daha öncede söyledim neden bu kadar koptuk diye yok öyle birşey yaa falan demişti.Hediye almasına değil arayıp sormaması öyle bir günde ve ondan spnra bile aramamasına çok çok kırıldım.Bugünde bir iki defa aradı ama açmadım şuan sesini bile duymak istemiyorum.Bu kadar rahatlık aşırı bence.Bir kere sevevn insan bu kadar kayıtsız kalmaz öncedende hiç hiç böyle değildi.Anlayamıyorum ama şuan sesiz kalmak istiyorum konuşmak istemiyorum.Konuşsam ne gereği var.Zaten nişanlandıgımız gunden berı hersey burnumdan getirdi.İşten ayrıldım iş bulamıyorum evdeyım hıc gorusmuyoruz nerdeyse haftada bır belkı oda yarım saat bır saat bırde dıyorkı evde oturmaya alış onlar doğulu eltimde akrabaları diye cok tutuyorlar zaten bilmiyorum ama yapamıcam galıba zaten cok uzuldum bu zamana kadar bundan sonrada mutlu olmadıktan sonra hıcbırseyın anlamı yok bitersede biter bilmiyorum ama kafam cok karısık

Sinek birsey degil ama migde bulandiriyor diye bir laf var....suanda oldugun durumda seni gerek ailesi gerek onun hakkinda bulandiran ne varsa cok iyi düsün güzelim...

Her an al yüzünü deyip güle güle diyebilirsin....lakin evlendikten sonra o sinekten ne kadarda bulansan simdiki gibi kolay kurtulamazsin...kurtulsan bile cok yaralanirsin...:1no2:

Konusmamazlik etme böyle hicbirseyi cözemesin....bence son bir kez daha konus...seni rahatsiz eden ne varsa vur yüzününe....anlasamayacaginizi anladigin vakit....sen yoluna ben yoluma diyebilirsin...

Umarim hakkinda hayirlisi olur...:1hug:

sana ait diğer konuları hatırlıyorum da... gerçekten zor dönemler geçiriyorsun.

öncelikle kendine zaman ayır biraz daha kendinle ilgilen üzerine düşme bakalım o ne yapıcak

ve onada söyle kendini evliliğe hazır hissetmiyorsan ara verelim.. ama bu gidişat hiç hoşuma gitmiyor de..

ya daha fazla zaman ayır bana yada ben sana zaman vereyim de konuş bence. konuşmadan aşılmaz bunlar.

iyi düşün taşın ona göre kararını ver...

bende mantık evlılıgı yaptım yanı henuz nısanlıyım cok sevdıgım bırı vardı onun olmayacafını bılıyordum aılem munasıp gordu benımde ıcıme sındı evet dedım ama sevgılımden gordugum ılgı ve sevgı karsısında bu hıcbırsey ıkımızde sadece kendı ıstegımızle evet dedıgımız ıcın surduruyoruz bır sekılde ama sevmedıgını bılıyorum mutsuz bır hayat yasıyacagım galıba hayatımın en zor yılı

canım madem sevmiyorsunuz lütfen düğün için bari acele tmeyin. belki birşeyler değişir. gitmiyorsa ailenin de içine sinmez..
lütfen bile bile lades demeyin.:çok üzgünüm:

madem umursamıyor, o yokmuş gibi rahat davranın. aramayın, sormayın, gezin, tozun... bakalım o zamanki panik halini. ve yine konuşun, eğer böyle giderse ben yapayacağım gibi. yem atmakta fayda var bence. allah gönlüne göre versin inşallah.

ararsa aç ve konuş hatta biyerde buluşun ve içinden geçen tüm şeyleri ona anlat konuşarak halledebilirsiniz belki şuan o da naptığının farkında deildir..ona farkettir baktın konuşmalardan sonra aynı o zaman sen yoluna devam et hiçbişey için üzülme bence arkadaşım mutluluk gelir yine seni bulur biyerlerde ...a.s.

Başlığı görür görmez hissettiğim şey ,"daha nişanlıyken mutsuzluk":uhm:

Hani " nişanlandım ama sorun var" tarzında bişey olsaydı derdim ki sorun bu olabilir ve hallolur da, ama mutsuzluk bi histir hem de nişanlıyken yaşanmaması gereken bi histir bence...Burda bi durup düşünmek lazım :çok üzgünüm:

Cnm bu kadar rahatlık ve vurdumduymazlık fazla geldi nişanlın için söylüyorum tabi anlamışsındır...Bak burda evli bayanlar var okuyosundur eşlerinden şikayetçi,çünkü ilgisizlik ,sevgisizlik insana bi yerden sonra TAK dedirtiyor...Bunlardan ders çıkar bence..

İlerde buraya "evlendim ama çok mutsuzum" yazmanı istemem

Son düzenleme:
canım bence iyi düşün öyle karar ver .pişmanlık duyacağın şeyler yapma bence ,ya devam et ya bitir ..evlendikten sonra da aynı mutsuzluğu yaşayacaksan böyle gitmez..

kıyamam sana ben
ara dönemler olur
sabret biraz

ne kadar süredir beraberdiniz ve ne zorluklar gecirdinizde suan nişanlısınız
ne zamandır tanıyorsunuz yani birbirinizi bunlarıda yazsaydın keşke

bana biraz da kendi kafanda kurmussun gibi geldi
konusarak sorarak anlasan daha iyi olur
belki dusundugun gibi degildir bazi seyler
bisure beklemeni tavsiye ederim

canım bencede iyi düşün,öncelikle karşılıklı oturup konuşmayı dene,baktınki yinede hala aynı o zaman uzun uzun düşün derim ben.

canım ben çok uzatma derim bu adam daha nişanlıyken bunu yaparsa evlenince hak getire.sevgililer günü yaptığı sana verdiği önemi kesinlikle ortaya koyuyor.insan bir mesaj çeker bi arar onu bırak öyle bir günde anne ve anneannesiyle değil onunla bir program yapman gerekirdi ve bunu da o ayarlamalıydı.bence çok uzatma daha gençsin eminim kıymetini bilebilecek birisi çıkacaktır muhakkak karşına..

bence sevgililer gununde birsey yapilip yapilmamasi kesinlikle kıstas degildir
erkekler bu tarz gunleri cok onemsemiyorlar, unutmus bile olabilir
bu sebeplerden ayrilinmaz bence

canım belkı parası yoktur, erkeklerde bu sorun var ya parası yoksa yaklaşmıyorlr bıle,
söylemesı kolay gıb tabı bıze ama böyle olabılır şekerım, belkı de cıdden degısmıstır nısanlanınca belkı artık ıstemıyordur bırakmanı ıstıyordur ama bu en kötu durum bunu düşünme de bır bak daha devam et tabıkı nısanı atmak ıstıyorsa madem kendı atsın sana bıraktırmasına ızın verme boyle .
bak bekle bakalım nısanlanmaya her erkek yanasmaz demek ıstıyor senı vazgecme boyle cabuk baska sebebı olabılır canımcım.

zorluk çektik demişsin öyle nişanlandık.nişanlandıktan sonra ne değişti ki?sorunu neymiş bu kadar rahat davranıyor.anladığım kadarıyla kayınvalidenın davranışlarıda senı incitiyor.
otur düşün canım iyice daha nişanlısın.evlenme zorunluluğun yok.bir ömür mutsuz olmaktansa ayrılırsın gider...
biz sadece yorum yapıyoruz tam olarak ne gecti bilmiyoruz ama iyi düşün canım senın mutluluğunda önemlı.
hakkında hayırlısı olsun canım...

Arkadaşım üzülme :) Sonra ararım rahat rahat konuşurum diye öyle demiştir...Daha yeni nişanlısınız tabiki bu olanları içine atma konuş paylaş sakince ama bağırarak onu suçlayarak değil bu durumun seni nasıl üzdüğünü anlat...Benimde nişanlım bişey alamadı çünkü parası yoktu ve ben bunu biliyordum maaşını bana veriyor çünkü biriktirmem için...Aile tabiki önemlidir ama annesiyle evlenmeyeceksin ki sen oğluna bak ve ailesi ve seninle ilgili olan tavrına bak.Genelde ailelerini korurlar ama sert mi savunacak yoksa ya öyle değildir yumuşak bi ses tonuylamı?Hemen olmuyor diye düşünme ...Ayrıca bazı arkadaşlar destek olmak yerine köstek olmayı tercih ediyorlar nedense?

İlginizden dolayı hepinize çok çok teşekkür ederim.Oturup konuştum kendisinin umrunda bile değil.Çok abartıyormuşum öyle diyo.Birde diyo bizim için hergün sevgililer günü.Kendi öyle görüyor galiba.İşten çıktım.Çok bunalıyorum.Beraber vakit geçirelim istiyorum.Dışarı çıkıyourz.Bir saat geçmiyo eve gönderiyor.Onlar doğulu pek dışarda gezdirmezler ondan heralde böyle yapıyor.Bilmiyorum şimdilik devam bakalım.Tabii onlarda ayrılıkta olmazmış ondan bu kadar rahat.Herşeyin hayırlısı artık.İşte bulamıyorum bir bulsam gezip tozcam sallamıyo gibi görüncem o zaman görcek o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…