Nişanlandım ama çok mutsuzum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gerçekten çok enteresan
ben çözemedim sizi açıkcasıCADIARZU

Biz kadınlar çok hassasız tamam suçlu olabilir ama onlar bizim gibi düşünemiyor bazı şeyleri bizim kadar ince değiller....Her ne kadar benim sevgilim de bir zamanlar çok inceydi ama şimdi bazen ben bile şaşırıyorum nasıl böyle davranır diye.
Sende kendine oyalanacak bişeyler bulmalısın bence sürekli aklına geliyor ve kuruyorsun, kendini üzüyorsun...Hayaller kurduğumuz zaman sonuç hüsran oluyor malesef.Nişanlanmışsınız sanırım gerçek hayatla yüzleşiyor ve ilgi alaka başka yöne kayıyor.İş stress vs..Ama ben yapmazdım deme ben çok iyi anladımki ne ben oyum ne de o ben :) En güzeli umursamaz davranmak ama senin yüzünden diye de belli etmemek yoksa ters tepebilir

bence hiç bi şekilde devam ettirme en güzel oldugunuz zamanlarda böyle yapıyorsa eğer evlendikten sonra nasıl olur kimbilir evlendiğinizi farzet düzelir diye cocuk olur iş artık ciddidir ve bitirmek cok zor olur sunu unutma sevginin sorunları görmemesine izin verme ilerde hersey ççok kötü
oluyorr bunu biliyorum..

açık açık konuşman gerekir tatlımm
birlikte karar veririrsiniz durumunuzun ne olcağına
çok zor bir durum son kararı sen vericeksin hakkınızda hayırlısı olsun

bebeğim bence bırak.bende nişanlandım ayrıldım.ailesinin etkiside özellikle annesinin etkiside oluyodur.çok mutsuz olursun.sen hayatına bak seni seven sana değer evren .iyi bir aileye sahip biriyle yoluna devam et.seviyorum ediyorum diye sakın ama sakın düşünme bende çok sevdim ama adam hıyar çıktı o ayrı.sakın ama sakın duygularına yenilme aklın önden gitsin

sorunlara kendin cevaplar arıyorsun canım. dışarıda gezemiyoruz doğulu herhalde ondandır diyorsun. bu tamamen senin görüşün. adam gezmekten hoşlanmıyor belki de. nişanlılık zamanı en güzel zamandır. genelde bu zamanlarda eşlerinin üstüne çok aşırı düşenler evlendikten sonra acayip değişirler eksi yönde. sende de nişanlının bazı davranışları şimdiden hoşuna gitmiyor. bilmelisin ki bu davranışlar evlendikten sonra daha da artacaktır. eğer şimdiden bunlara dayanmakta zorlanıyorsan kendini yakma canım.

kayınvalide ayrımcalığına gelince, evlendikten sonra belki sana daha da koymaya başlayacak bu. o yüzden sana tavsiyem nişanlınla konuşman değil, senin sakin kafa düşünmen. danışabileceğin güvendiğin insanların da fikirlerini alarak kendi kararını vermen.

Seni özel gunlerde hatırlamıo ve aramıo duzgun bu işte tuaflık ararım kırıcı ve üzücü bi durum.kaynanlara gelince tabki deger görmessen zoruna gider altın para zaten önemli degil nişanlını al karşına konuş..
Hata yapma ve ona göre hareket et

arkadaslar aradan 4 ay gecmis bosuna ellerinize yazik edip yorum yapmayin belkiye simdiye evlenmislerdir

yaw kim bu eski konuları tekrar fışkırtan. bi yakalasam var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…