- Emoji Skoru
- 9.877
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Son model telefon icin altin bozuluyor ama zor durumda olan ailem icin iki altin zor geldi.Terbiyesiz şey telefon almaya aklı eriyo ama!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son model telefon icin altin bozuluyor ama zor durumda olan ailem icin iki altin zor geldi.Terbiyesiz şey telefon almaya aklı eriyo ama!
Ben de sizin gibu dusunuyorum inanin cok uzuldum boyle bir sey diyecegi aklimin ucundan gecmezdi hic taniyamamisim...
aa ben nişanı kız tarafı yapar altınlar da kızın olur diye biliyorumAilene maşallah diyorum valla.
Nişanda genelde kız evi elini cebine atmaz. Sanki kız evlat degil ya!
Terbiyesizlik yapmış nişanlınız. Hemde cok.
Bence iyi bakın ölcün tartın.
İsteme nisan birarada oldu evde disarda yapmadik. 6,bucuk yil olmus adi konulmasi gerekiyordu. Onun ailesinin durumu var ablasi yurt disina gidecek babasi parasini teminat olarak ablasinin hesabina gecirdi kredi cekeyim alayik demis altin babasi bizimki yok ben alcam demis. Zor durumda olan benim ailem her seyi kendi maasimla dort dortluk yaptim babamda bana kiyamayip ben gormeden kalan diger eksikleri almis.Benim takıldığım nokta, madem yok, iki çeyrek için kavgalar çıkıyor ne demeye nişan yaptınız ki.
Ayağınızı yorganınıza göre uzatsaydınız ya...
Ben de oyle biliyordum oyle de oldu zaten o sadece benim kiyafetimi aldi bir kuaforu odedi. İkram edilecek herseyi ben aldim, hediye dagittim. Altinlar kizindir dedim ama degilmis ikimizinmis.aa ben nişanı kız tarafı yapar altınlar da kızın olur diye biliyorum![]()
Biz birbirimizi cok seviyorduk herkese ornek gosterilen cifttik. Universite de bir simidi bolusup yedik hesaplari hep.ortak odedik ogrenci parasi yok diye sen ode diye hicbir zaman lafini etmedim. Hakkini yemeyeyim cebinde varsa son kurusuna kadar o da harcardi. Simdi nasil boyle dedi aklim almiyo.Sinek de küçük ama mide bulandırır tarzı bir olay olmuş yaşanılan. Çok çirkin.
Merhaba kizlar cok buyuk hayal kirikligi yasiyorum suanda. 6 bucuk yil sevgililikten sonra 1 hafta once nisanlandim. Daha iyi anlamaniz icin her seyi acik acik yazacagim hataliysam sen suclusun deyin bana.
İkimiz de calisiyoruz. Nisanimiz evde oldu cok da guzel gecti. Hazirlik asamasinda ailelerimizi zorlamayalim dedik ikimiz ustlendik herseyi herseyi dediysem almasi gereken nisanligimi ayakkabimi cantami aldi nisanlim bir de kuafor parasini odedi. Bense onu bastan asagi giydirdim sikisigim damatlik yerine nisan icin takim elbise al dedigi icin. Takilmasi gereken altinlari da o yapti zaten aileleri katmayalim demistik buna hic gucenmedim. İkram edilmesi gereken her seyi babamla ben aldik babam da yardimci oldu.
Bu aksam konusuyorduk konu konuyu acti altinlarimiz duruyo degil mi ilerde onlari bozdurup telefon aliriz dedi. Ben de ne altini nisandakileri mi soruyosun dedim evet dedi. Sunu da soyleyeyim butun akrabalari geldi akrabalarindan iki ceyrek bir de arkadasi bir ceyrek takti geri kalan 6 ceyrek benim akrabalarimdan geldi yani ailemin zamaninda taktiklari geri geldi diyelim.
Kardesim universiteyi kazandi kaydi var babamlarin da parasi bitti kayit yaptirmaya para yok ben de 2 tanesini onlara vericem kayit icin dedim. Demez olaydim kiyametler koptu ben nasil o altinlara dokunurmusum babam borc harc bulup kardesimi kaydetsinmis onlara dokunulamazmis. Babam bana 15 bin para vermisti yatak odasini alirsin kizim bir de bizim takmamiz gereken bilezikleri alirsin diye, daha sonra ev aldilar kendilerine para yetmedi 7 bin kadarini geri verdim nisanlima da soyledim ben onu evlenene kadar gero koyacagim baska yerden borc almasinlar dedim. Simdi bana diyor ki onlarin altinini da istemiyorum zaten daha once de verdin simdi de geri kalanini ver kaydettirsin oglunu. Gerikiyosa gitsin kredi ceksin bizim ceyreklerimize dokunmasin. Hem onun hakki olmayan babamin bana verdigi paraya laf ediyor hem de 2 ceyregin lafini yapiyor zor durumda olan ailem icin.
Ben ne yapayim simdi cok uzuldum. Babama da al baba bozdur kaydet kardesimi dedim. Ceyiz aliyorum bir ton borcum var aileme yardimci oluyorum cunku nisan yapicaz diye cok eski olan esyalarimizi degistirdiler kredi cekti babam ellerine harcliklari yok. Kardesim okula baslayacak cebine harclik da koymam lazim. Beni okutup buyutup meslek sahibi eden aileme tabiki yardimci olacagim henuz evlenmedik para benim soz hakki yok bu konuda. Ailem beni yemedi yedirdi giymedi giydirdi. Cok uzgunum merak etme dokunulmayacak ceyreklere dedim ama bogazim dugumlendi bana bunu yapan adam ileride aileme erzak alsam ona da laf eder. Cok uzgunum babam bu laflari duysa nisan atilir![]()
Cok merhametli bilirdim ben de icim aciyor onca emek..Içi gerçekten bu kadar kötü mü? Bu sözleri sarfeden insanın içi temiz olamaz. Bu neyin fesatlığı? Sanki ailen altınlarla tatil yapacak gibi konuşmuş. Çok konuşmuş, boş konuşmuş.
Bence o gaza gelmiş artık annesi mi ablası mı bilemicem sizin 15 binden belli bi miktar ailenize geri verdiğnizi yumurtladıysa ailesine (ki ona neyse) ordan bi gaz almış olabilirBen de oyle biliyordum oyle de oldu zaten o sadece benim kiyafetimi aldi bir kuaforu odedi. İkram edilecek herseyi ben aldim, hediye dagittim. Altinlar kizindir dedim ama degilmis ikimizinmis.
Biz birbirimizi cok seviyorduk herkese ornek gosterilen cifttik. Universite de bir simidi bolusup yedik hesaplari hep.ortak odedik ogrenci parasi yok diye sen ode diye hicbir zaman lafini etmedim. Hakkini yemeyeyim cebinde varsa son kurusuna kadar o da harcardi. Simdi nasil boyle dedi aklim almiyo.
Merhaba kizlar cok buyuk hayal kirikligi yasiyorum suanda. 6 bucuk yil sevgililikten sonra 1 hafta once nisanlandim. Daha iyi anlamaniz icin her seyi acik acik yazacagim hataliysam sen suclusun deyin bana.
İkimiz de calisiyoruz. Nisanimiz evde oldu cok da guzel gecti. Hazirlik asamasinda ailelerimizi zorlamayalim dedik ikimiz ustlendik herseyi herseyi dediysem almasi gereken nisanligimi ayakkabimi cantami aldi nisanlim bir de kuafor parasini odedi. Bense onu bastan asagi giydirdim sikisigim damatlik yerine nisan icin takim elbise al dedigi icin. Takilmasi gereken altinlari da o yapti zaten aileleri katmayalim demistik buna hic gucenmedim. İkram edilmesi gereken her seyi babamla ben aldik babam da yardimci oldu.
Bu aksam konusuyorduk konu konuyu acti altinlarimiz duruyo degil mi ilerde onlari bozdurup telefon aliriz dedi. Ben de ne altini nisandakileri mi soruyosun dedim evet dedi. Sunu da soyleyeyim butun akrabalari geldi akrabalarindan iki ceyrek bir de arkadasi bir ceyrek takti geri kalan 6 ceyrek benim akrabalarimdan geldi yani ailemin zamaninda taktiklari geri geldi diyelim.
Kardesim universiteyi kazandi kaydi var babamlarin da parasi bitti kayit yaptirmaya para yok ben de 2 tanesini onlara vericem kayit icin dedim. Demez olaydim kiyametler koptu ben nasil o altinlara dokunurmusum babam borc harc bulup kardesimi kaydetsinmis onlara dokunulamazmis. Babam bana 15 bin para vermisti yatak odasini alirsin kizim bir de bizim takmamiz gereken bilezikleri alirsin diye, daha sonra ev aldilar kendilerine para yetmedi 7 bin kadarini geri verdim nisanlima da soyledim ben onu evlenene kadar gero koyacagim baska yerden borc almasinlar dedim. Simdi bana diyor ki onlarin altinini da istemiyorum zaten daha once de verdin simdi de geri kalanini ver kaydettirsin oglunu. Gerikiyosa gitsin kredi ceksin bizim ceyreklerimize dokunmasin. Hem onun hakki olmayan babamin bana verdigi paraya laf ediyor hem de 2 ceyregin lafini yapiyor zor durumda olan ailem icin.
Ben ne yapayim simdi cok uzuldum. Babama da al baba bozdur kaydet kardesimi dedim. Ceyiz aliyorum bir ton borcum var aileme yardimci oluyorum cunku nisan yapicaz diye cok eski olan esyalarimizi degistirdiler kredi cekti babam ellerine harcliklari yok. Kardesim okula baslayacak cebine harclik da koymam lazim. Beni okutup buyutup meslek sahibi eden aileme tabiki yardimci olacagim henuz evlenmedik para benim soz hakki yok bu konuda. Ailem beni yemedi yedirdi giymedi giydirdi. Cok uzgunum merak etme dokunulmayacak ceyreklere dedim ama bogazim dugumlendi bana bunu yapan adam ileride aileme erzak alsam ona da laf eder. Cok uzgunum babam bu laflari duysa nisan atilir![]()
Babasi nisanda yaptigi altinlarin parasini verecekmis ama babasi bunlari duyunca ne yapacakmis ne olacakmis bana oyle diyoOhooooo bugün bu sözleri eden yarin neler yapmazi.çok ayip etmiş çok uzulmussunuzdur zor bir durum.
Ark. Tüm. söylediklerine katiliyorum.yol verin gitsin ileride daha büyük sorunlar yaşanacaktır.
Yarin oburgun maasinizin kurusu kuruşuna hesabinida ister nisanliniz .