- Emoji Skoru
- 18.140
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi okeanoss00
Yukarıda da belirttim aynı soruyu kendime sordum kızardım sanırım. Kötü bir niyetim yoktu yaptığım şey bunca hakareti de gerektirmiyordu daha bir şey vermedim zaten kayıtlara 2 hafta var. Babam kızım onlar senin dedi bana annesi de öyle dedi ben de benim nasılsa koyacam yerine diye düşündüm. İkimizin olacaktı zaten. Benim ailem beni bu günlere getirmek için çok didindi mahcup olmayalım diye eşya alabilmek için kredi çektiler. Nişanda da masraf yaptıkları için paraları bitti. Zaten çok büyük bir kısmını ben karşıladım. 2 altın vermişim çok mu? Keşke söyleseydim. Madem her şey ortaktı ikimizindi ben nişana masraf ederken ihtiyacın var mı beraber ödeyelim deseydi demedi ama.
Bir de evliliğinizde temel prensibiniz bana yapılmasından hoşlanmayacağım şeyi eşime yapmamalıyım olsun. Onun ailesine sizden habersiz (izinsiz demiyorum) yardım etmesine ne tepki verecekseniz ailenize yardım ederken de bunu düşünün. Haber vermek izin almak değildir. 50-100 alınan maaşlara, ay sonu borçlardan sonra elde kalan miktara göre yeri geldi mi lafı olabilir.