Durum tam da bu bu kadar iyi anlatılmazdı herhalde. Babam da annem de çok sever onu duysalar ne kadar üzülürler haberdar olmak istemesine hak verdim de tepkileri söyledikleri çok ağrıma gitti. Nişanlı olmak umrumda değil kafama uymazsa ayrılırım ama bu yaptığını gerçekten düşündüğüne iki altının peşinde olduğunu konduramıyorum yakıştıramıyorum ona. O da ben öyle biri miyim diyor, bu zamana kadar böyle bir şey oldu mu diyor. Haber vermememen sebep oldu gerginlik de vardı kızgınlıkla söyledim diyor, özür dilerim diyor. Doğru söylüyor belki de ama aklım yanıldın mı sen göremedin mi diye beni yiyip bitiriyor.Bence Bence bundan emin olmak için onu tekrar bir teste tut sonuçta nişanlılıkta bir test parasal konu olması şart bakalım para konusunda zaaf var mı yok mu?
Durum tam da bu bu kadar iyi anlatılmazdı herhalde. Babam da annem de çok sever onu duysalar ne kadar üzülürler haberdar olmak istemesine hak verdim de tepkileri söyledikleri çok ağrıma gitti. Nişanlı olmak umrumda değil kafama uymazsa ayrılırım ama bu yaptığını gerçekten düşündüğüne iki altının peşinde olduğunu konduramıyorum yakıştıramıyorum ona. O da ben öyle biri miyim diyor, bu zamana kadar böyle bir şey oldu mu diyor. Haber vermememen sebep oldu gerginlik de vardı kızgınlıkla söyledim diyor, özür dilerim diyor. Doğru söylüyor belki de ama aklım yanıldın mı sen göremedin mi diye beni yiyip bitiriyor.Bence bund