nişanlanıcaktık büyü yapıldı ayrıldık

arkadaşlar lütfen yardım edin.erkek arkadaşımla tam nişan zamanlarında ayrıldık.o birden değişti.kimse anlam veremiyo.büyü var en dediler.nolur kimse kınayıcı msj yazıp daha fazla üzmesin beni.kabus gibi günler geçiyorum.tek ricam bana onu bana geri döndürücek bi hoca tavsiye etmeniz.eski mutlu günlerimize dönmek istiyorum.bildiğiniz biri varsa özelden msj atabilirmisiniz
Canım bak, büyük ihtimalle iş ciddiye binince tırsan cinstendir bu da.
Hadi hoca buldun diyelim, sen de bağlama büyüsü mü yapıcan? Dinden mi çıkıcan elin adamı için?

Dua edin bol bol yapacak bir sey yok.Büyü de olsa olmasa da.Ki büyü oldugunu sanmam kim neden size büyü yapsın? Ve büyü yapıldı dedi diye de büyü yapılmış olmuyor maalesef.

allaha sukurler olsun elhamdurıllah müslümanız dalga gecmeyın bırgun dalga geçilecek duruma dusersınız.Şuanda çaresizim dularımıı edıyorum tabıkıda fakat bunu yapan hocalarda vardır bunu arıyorum benn
lisede bi arkadaş çevir gel diye bir dua okuyodu çocuk geldimi bilmiyom dene bakalım gelir belki

allaha sukurler olsun elhamdurıllah müslümanız dalga gecmeyın bırgun dalga geçilecek duruma dusersınız.Şuanda çaresizim dularımıı edıyorum tabıkıda fakat bunu yapan hocalarda vardır bunu arıyorum benn

Bacım sen dinden kesin eminsin değil mi? Çok kandırılabilir gördüm bu arada seni. Arapça 3-5 sayı yazıp aklını alırım ben mesela sen paradan haber ver.

Birden içine üç beş harfli bir şey kaçıp huyu suyu değişmesin :eek:

Öcü , büyü , hacı , hoca vs yasak ;)

Evet büyü, tabii canım kesin büyü, büyüdür o büyü, sorun olsa duramazdınız.

arkadaşlar lütfen yardım edin.erkek arkadaşımla tam nişan zamanlarında ayrıldık.o birden değişti.kimse anlam veremiyo.büyü var en dediler.nolur kimse kınayıcı msj yazıp daha fazla üzmesin beni.kabus gibi günler geçiyorum.tek ricam bana onu bana geri döndürücek bi hoca tavsiye etmeniz.eski mutlu günlerimize dönmek istiyorum.bildiğiniz biri varsa özelden msj atabilirmisiniz
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu acmak yasaktir.

''Ammar (Cin tarikatı)'' filmini mutlaka ama mutlaka izleyın.. Sevdiği adama muska yapan kızın hazin sonunu izleyin..

Benimde oğlumun babası başka kadın için evini terk etti, ama bir gün büyü var diye düşünmedim. Cahil misiniz? Yok büyüymüş, yok hocaymış bırakın bu işleri. Kendinize odaklanın. Hayırlısı buymuş diyip dua edin, namaz kılın. Hacıdan hocadan medet ummayın.

Ha unutmadan birazdan mesaj yağmuruna tutulursunuz merak etmeyin. Yok şurda hoca var yok burda papaz var. Cahil olmayın, aklınızı kullanın.

bunu yapan hocalar da dini kötüye kullanıyor

oo yasaklı konu..

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back
X