- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
bunca yıldır sevgilimle beklediğimiz nişanlanalım evlenelim dediğimiz günler sonunda geldi. 7 yıllık bir beraberlik sonrası şartlar uygun olunca nişanlandık.
ne var ki tam mutlu hissedemiyorum kendimi. evlenicem diye içim daralmaya başladı. daha sorumluluk almamışken bir de evlenince alışır mıyım bilmiyorum.
bir de acaba ilk zamanların heyecanı mı kalmadı ki diye korktum. sanki tüm gerçekleri görmeye başladım bir aydınlanma yaşadım.
Valla ben hic bir sey hissetmiodum.Sizin gene iciniz sıkılmıs bende o da yoktu.Hatta gelinligimi giydim gelin basi yapilirken kuafor hic geline benzemiosunuz bu ne heyacansizlik diodu.Esimi seviyor cok da istiodum ama donuktum.Galiba sonralari hissettimbunca yıldır sevgilimle beklediğimiz nişanlanalım evlenelim dediğimiz günler sonunda geldi. 7 yıllık bir beraberlik sonrası şartlar uygun olunca nişanlandık.
ne var ki tam mutlu hissedemiyorum kendimi. evlenicem diye içim daralmaya başladı. daha sorumluluk almamışken bir de evlenince alışır mıyım bilmiyorum.
bir de acaba ilk zamanların heyecanı mı kalmadı ki diye korktum. sanki tüm gerçekleri görmeye başladım bir aydınlanma yaşadım.
Kahkaha attımOlur öyle. Evlenince sıkılacak bir iç de kalmıyor zaten. Kuruyor hep. En azından hala sıkılacak bir iç var. Olumlu düşünün.
Kahkaha attımyumurtalıkta kuruyan limon geldi gözümün önüne. Bir zamanlar oda suluydu falan, içi vardı...
Ahajajaja ben o limona çok benzetiyorum kendimi zaten. Yeri orası değil, neden orada bekliyor o da belli değil. Portakal tek seferde yiyilecek bir meyveydi, peki ya limon? Diyerek bihter ağzı ile konuşuyorum bazen onunla. Sonra da küflenip çöpe gidiyor zaten. Allah sonumuzu benzetmesin.
Aynı aynı, biz şuan kuruma aşamasındayız. Alıp şöyle bir kase salataya sıkılsak, çaya tat versek süper olacak ama değerlendirilmiyoruz. Oysaki en rafine lezzetler için ne kadar gerekliyiz. İnşallah küflenmeyiz...
Saklama kabı,özenle saklanmak, özen!Suluyduk oysa ki eskiden. Kapaklı saklama kabında özenle saklansa idik, belki kurumazdık o vakit. En azından kurumamız daha çok zaman alırdı. Yumurtaların yanına konduk da, ne yumurta olmayı başarabildik ne suyumuzu koruyabildikajjsejhdjendhf.
Saklama kabı,özenle saklanmak, özen!
Tapır...
Ahahaha yazarken aklımdan geçti. Tapıra konulacak kadınlar, bitmiş yoğurt kabına mecbur kaldılar! Shsjsjsj ne oluyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?