- 16 Nisan 2008
- 5.440
- 14.746
- 773
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Yarım limonları kurutup küfletip atmayalım, doğrayıp dondurucuya atalım, sonra çıkarp şekerle blenderda bıztlatalım limonata olsun.Ahajajaja ben o limona çok benzetiyorum kendimi zaten. Yeri orası değil, neden orada bekliyor o da belli değil. Portakal tek seferde yiyilecek bir meyveydi, peki ya limon? Diyerek bihter ağzı ile konuşuyorum bazen onunla. Sonra da küflenip çöpe gidiyor zaten. Allah sonumuzu benzetmesin.
Bizde 7 sene sevgili kaldık ve sonunda evlendik ilk nişanlandığımız zamanlarda bana da öyle oldu doğru mu yaptım ben napıcam hep aklımda sorular kalbim sıkışıyordu çok sevmeme rağmen fakat evlenince boşuna evham yapmışım dedim arkadaş gibiyiz birbirimizi tanıyoruz evet ama yeniden keşfediyoruz evlilik stresi bu sadece inan evlenince anlayacaksın 7 yıl boyunca hayalini kurduğun adamla aynı evdesin mükemmel bişeybunca yıldır sevgilimle beklediğimiz nişanlanalım evlenelim dediğimiz günler sonunda geldi. 7 yıllık bir beraberlik sonrası şartlar uygun olunca nişanlandık.
ne var ki tam mutlu hissedemiyorum kendimi. evlenicem diye içim daralmaya başladı. daha sorumluluk almamışken bir de evlenince alışır mıyım bilmiyorum.
bir de acaba ilk zamanların heyecanı mı kalmadı ki diye korktum. sanki tüm gerçekleri görmeye başladım bir aydınlanma yaşadım.
iç sıkınısı bence gelecegin habercisi çünkü çekeceginiz var bunlar belirtileri olduğu düşünüyorum.;bunca yıldır sevgilimle beklediğimiz nişanlanalım evlenelim dediğimiz günler sonunda geldi. 7 yıllık bir beraberlik sonrası şartlar uygun olunca nişanlandık.
ne var ki tam mutlu hissedemiyorum kendimi. evlenicem diye içim daralmaya başladı. daha sorumluluk almamışken bir de evlenince alışır mıyım bilmiyorum.
bir de acaba ilk zamanların heyecanı mı kalmadı ki diye korktum. sanki tüm gerçekleri görmeye başladım bir aydınlanma yaşadım.
var olan düzeniniz değişecek.. gerginlik hissetmeniz normal. eş adayına güveniyorsanız ve seviyorsanız o gerginlik bitip giderbunca yıldır sevgilimle beklediğimiz nişanlanalım evlenelim dediğimiz günler sonunda geldi. 7 yıllık bir beraberlik sonrası şartlar uygun olunca nişanlandık.
bu herkeste olan bir evlilik korkusudur. bende sabahları iç sıkıntısı ile kalkıp bir ömür aynı adamın suratına nasıl bakacağım diye saf saf düşünürdüm. Şimdi ise adam işe bile gitmesin hep yanımda olsun istiyorum. gelip geçici kurutunlar bunlarbunca yıldır sevgilimle beklediğimiz nişanlanalım evlenelim dediğimiz günler sonunda geldi. 7 yıllık bir beraberlik sonrası şartlar uygun olunca nişanlandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?