- 17 Ağustos 2016
- 3.744
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Evet tesekkürler"Kız, kardeşimden "
Yok sanirim nisanda istiyorDugunde takilmasini istediklerinden bahsetmis galiba.
Eee hep isteniyor ilk kez mi duydunuz ki?
Hayir kardesimden bunlari istiyormus nisandaBilezik ve takı seti derken ailenizden bir hediye olarak mı yoksa müstakbel kocasına arzu ettiğini mi söylüyor?
Yani nişanda bana bunları takın demiyordur açık açık, değil mi?
Ben de onu anlamaya çalıştım"Kız, kardeşimden "
İsteyebilir, normal.Hayir kardesimden bunlari istiyormus nisanda
Ama sayisini falan da söylemis bes bilezik bir taki seti istiyorDüğünde yâda nişan da istenir hatta istemeden takılır.Herkes bütçesine göre alır bana ağarıp gelmedi.
Hizmet gibi hizmet hemde beleşBen de onu anlamaya çalıştım
Burada da okuyoruz çoğu kez, bazı kızlar istiyorlar bana şunu alın filan gibi ama bunu boşanmayı planlayarak değil gelenek filan adı altında düşünüyorlar bence
Normal mi diye soruyorum sadece. Sayisini falan vermek isteyecegi seylerin.Ne var ki siz hiç bir şey istemeden mi evleneceksiniz
Valla istendikten sonra almasanız olmaz artık. Büyük ihtimalle tatsızlık çıkar. Erkek kardeşiniz ne düşünüyor bu konuda?Ama sayisini falan da söylemis bes bilezik bir taki seti istiyor
Bana göre de ayıp sayı falan vermek ama bazı insanlar da ağzını açmadan bir şey yapmıyor kendiliğinden. Sonra gelin hanım da saf çıktı diyorlar arkasından.Normal mi diye soruyorum sadece. Sayisini falan vermek isteyecegi seylerin.
O almak istiyor ama durumu yok fazla ama kiz yinede istiyormusValla istendikten sonra almasanız olmaz artık. Büyük ihtimalle tatsızlık çıkar. Erkek kardeşiniz ne düşünüyor bu konuda?
Baslikta evlenirken de yaziyor.Yok sanirim nisanda istiyor
Kardesim kaybetme korkusuyla alamayacagi seylerede tamam diyor. Ailemden destek istiyorBaslikta evlenirken de yaziyor.
Dugunde tekrar tekrar istemeyecekse sorun yok takilabilir. Kardesin durumunu, neler alip alamayacagini soyler oldu bitti.
E tamam. İstiyorsa alır zaten. Ben o da dert ediyor sandım. Ortada bi sorun yokmuş.O almak istiyor ama durumu yok fazla ama kiz yinede istiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?