- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Hayir nisan yapmamaktan degil. Ilerde nasil bir gelin olcagina dair sinyaller veriyor. Kuzenim evlendi gecen bir sey istemiyorm gönlünüzden ne geciyorsa demis. Evlendiler sülalecek cok seviyoruz kizi cok alcakgönüllü seveve kücük seylerle mutlu olabilen biri.Benim için normal değil. Ben istemekten yana değilim. Ama isteyen de çok duyduk burada. O yüzden bazı kişilere normal geliyor. Anneniz babanız alçakgönüllü değil mi acaba diyor da olmasa ne olacak mesela nişan yapmayacak mısınız? Eğer gerçekten zor durumdaysa kardeşiniz ya açıklayacak kız arkadaşına ya kredi çekecek. Başka yapacak bir şey yok ne yazık ki eğer vazgeçmeyecekseniz bu işten.
Hayir virgül koymayi unuttugum icin. Kiz arkadasi, erkek kardesimden nisanlanirken istedigi takilari söylemis1 dk erkek mi istio
Çekirgeme hizmet etmek boynumun borcu
Ben de diyorum ki bu kişi öyle veya böyle set de istese de istemese de gelininiz olacak ya niye önden kendinizi dolduruyorsunuz ailece? Kardeşiniz sorun etmiyormuş zaten. Belki altın yatırımı yapmak istiyordur, belki takacaktır ama çok iyi bi insandır. Belki çok geleneksel kafadadır memnun bile olur anne babanız.Hayir nisan yapmamaktan degil. Ilerde nasil bir gelin olcagina dair sinyaller veriyor. Kuzenim evlendi gecen bir sey istemiyorm gönlünüzden ne geciyorsa demis. Evlendiler sülalecek cok seviyoruz kizi cok alcakgönüllü seveve kücük seylerle mutlu olabilen biri.
"kız kardeşinizden " takı istiyor olarak algılamak istemiyorum yani kardeşinizi erkek farz ediyorumIyi aksamlar yakinda kardesim nisanlancak önce tanismaya gitcez aileyeyle falan. Kiz kardesimden bilezik ve taki seti istiyormus. Bize biraz garip geldi. Acaba ilerde bosanirsam bunlarla kendimi garantiye alirim diye mi düsünüyor acaba diye düsündük. Böyle bir seyler istemek normal mi?
He tamam o zaman.Normal ama en azindan bizim tarafta normal.1 adet bilezik 1 tek tasla gidilir bizdeHayir virgül koymayi unuttugum icin. Kiz arkadasi, erkek kardesimden nisanlanirken istedigi takilari söylemis
Berkesu"kız kardeşinizden " takı istiyor olarak algılamak istemiyorum yani kardeşinizi erkek farz ediyorumE boşandıklarında zaten onlar kızın altınları , düğünde de takılan altınlar paralar tamamen geline ait zaten ve evet onlar güvencesi garantisi onun.İstenir mi evet istenir , durumu yoksa bana ağırlığımca altın getir Berkesu denmez tabi, ama takılır zaten bütçeye göre bir şey bizde , istemesine de gerek yok.
Hayir zaten takacaklarindan istemiyorlar ki. Degerinden dolayi büyük ihtimalleEvlenirken ve evlendikten sonra altının fiyatını bile bilmiyordum. Resmen o bilezikler bana kendimi yaşlı teyze gibi hissettirmişti. Bilezikler çıkarıp deri bilekliğimi geri takmıştım. Salaklık ve cahillik paçalarımdan akıyormuş
Mehir adı altında isterse evet doğru ama mehiri damat yapar.Hediye olarak istiyorsa anormal.Ben bir çerez istedim onuda yapmadılar.Iyi aksamlar yakinda kardesim nisanlancak önce tanismaya gitcez aileyeyle falan. Kiz kardesimden bilezik ve taki seti istiyormus. Bize biraz garip geldi. Acaba ilerde bosanirsam bunlarla kendimi garantiye alirim diye mi düsünüyor acaba diye düsündük. Böyle bir seyler istemek normal mi?
Mehir nedir?Mehir adı altında isterse evet doğru ama mehiri damat yapar.Hediye olarak istiyorsa anormal.Ben bir çerez istedim onuda yapmadılar.
Mehir boşanma durumunda kadının bir süre kendini idare edebilmesi için verilen şeydir.Miktarı kişilere bağlıdır.Mehir nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?