• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanmak istediğimi nasıl söyleyeceğim

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
ailem sevgilim olduğunu biliyor bugünde harika bir evlenme teklifi aldım. iş yerimin camın altına mumlarla benimle evlenir misin yazmıştı harikaydı ya harikaaaa işte şimdi bir cesaret geldi daha doğrusu içimden bir ses git nişanlanmak istiyorum ben de diyor babama ben babama bunu daha öncede söyledim ama erken dedi bana çok düşkün ona kalsa otuz yaşına kadar evlenmezmiş bir de annem bana düşman gibidir bir ara bahsetmiştim açtığım konulardan okuyabilir merak edenler o yüzden ben evi terk ettim bir ay köyde kaldım babaannemlerle falan o olaydan sonra babam bana bende bir an önce olsun bitsin istiyorum ama aklımda bir tarih var dedi ben şubat sonu mart başı gibi nişan yapmak istiyorum. şimdi söylemelimiyim sizce nolur yardım edin çok sıkıştım içim kıpır kıpır aklım allak bullak

ailem sevgilim olduğunu biliyor bugünde harika bir evlenme teklifi aldım. iş yerimin camın altına mumlarla benimle evlenir misin yazmıştı harikaydı ya harikaaaa işte şimdi bir cesaret geldi daha doğrusu içimden bir ses git nişanlanmak istiyorum ben de diyor babama ben babama bunu daha öncede söyledim ama erken dedi bana çok düşkün ona kalsa otuz yaşına kadar evlenmezmiş bir de annem bana düşman gibidir bir ara bahsetmiştim açtığım konulardan okuyabilir merak edenler o yüzden ben evi terk ettim bir ay köyde kaldım babaannemlerle falan o olaydan sonra babam bana bende bir an önce olsun bitsin istiyorum ama aklımda bir tarih var dedi ben şubat sonu mart başı gibi nişan yapmak istiyorum. şimdi söylemelimiyim sizce nolur yardım edin çok sıkıştım içim kıpır kıpır aklım allak bullak

öncelikle tebrik ederim.. inşallah Allah tamamına erdirir..:34:
eski konularınızı bilmiyorum.. ama annenizle aranız pek iyi değil bence bu konuyu babanızla konuşup onu ikna edin.. kendisi de olumlu bakar çünkü 2. kez söylüyorsunuz bi görüşelim der inşallah..
pekiiii yaşınız kaç?

:nazar:
Çok hoşşşşş daha ne olsun :)) Bence Babanla konuş ailenin rızası önemli en azından nişan olacak yüzük olacak hemen evlenmeyeceğiz dersin madem Baban erken olduğunu düşünüyorsa :)) Sonra zamanla Babanda severse damat adayını konunun uzamaması gerektiğini düşünüp evlenmenize erkenden razı olacaktır. Ahhh kız babası kızlarının evlenmesini istemezkiiiii :))

Hayırlısı olsun.Çok sevindim :)

Hani babanız daha erken olduğunu söylüyormuş ya..
Bu süreci nişanlılıkla doldursanız.. ?
Nişanlıyken bekleseniz..

evet sizin eski konularınızı biliyorum ben.

bence git konuş babanla.senin ne kadar çok istediğini görünce karşı gelemeyecektir ama anneniz için bunu söyleyemem malesef.
arkadaşında dediği gibi siz hele nişanlanın.nişanlılık döneminde damat adayı kendisini babanıza sevdirsin.oda bir baba olarak kızını kime emanet ettiğini görsün.ondan sonrada allahın izniyle düğünü yaparsınız.:34:

böyle güzel haber duymak ne güzel :) Tebrik ederim inş hayırlısı mutlulukla olur :) tabi baba faktörü var annenle aran iyi olsa annen sölesin derdim ama maalsef direkt olrak babanla konuşucaksın bol şans:)) yalnız gereçkten yaşınız kaç bnde çok merak ettim :))

böyle güzel haber duymak ne güzel :) Tebrik ederim inş hayırlısı mutlulukla olur :) tabi baba faktörü var annenle aran iyi olsa annen sölesin derdim ama maalsef direkt olrak babanla konuşucaksın bol şans:)) yalnız gereçkten yaşınız kaç bnde çok merak ettim :))

teşekkürler 21 yaşındayım gazeteciyim erkek arkadaşım da 24 yaşında polis

Back
X