• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanmış, bu kadar kolay mıydı?

Bence seni sevseydi eğer, başkası ile bu kadar çabuk olamazdı. Uzulmene değmez bile.mutlu olursun inşallah çok...Kendine bir iyilik yap ve içindeki o yarayı kapamak icin;2.5 yıllık sevgilisini nisanlisini düğüne 1 ay kala ana kuzusu ve tabii karaktersiz oldugu icin,başka bir kadının ellerini tutarak,oraya buraya resimler koyup senin gormeni sağlayıp acı cektirerek canını yakan bir pislik olduğunu düşün. Ve ondan nefret et.onu gözünde yuceltme boyle acın buyur.

Bazı erkeklerde mide yokki.ablamın evliliği 11 yılın sonunda bitti.hemde pislik herif 15 sene önceki sevgilisini bulmuş ablamı onunla aldattı ve ayrıldılar.kadında evliydi boşandı.evlenmişler.onlar için hayat bu kadar kolay işte

canım, bak sana acı ama gerçek bazı şeyleri söylemek istiyorum:
1. bir erkek gerçekten severse, gözü hiçbirşeyi görmez. sana karşı beslediği gerçekten güçlü bir sevgi değilmiş; zaten "ay aman dayanamıyorum ben zaten başkasını bulurum, sen kendine bak" diye çok da haddini bilmez ve terbiyesizce bir cümle de söylemiş.
2. "anneci" olmak demek, kendi kişiliği çok gelişmemiş, hayatında bir kişinin yönlendirmesi ile yolunu çizen bir insan olmak demek. böyle bir insan, en yakınındakilere, özellikle de eşine huzurlu günler yaşatmaz.
3. Başkalarının mutsuzluğunu istemekle kendin hiçbir zaman mutlu olamazsın. Türk dizilerindeki gibi kötü kadın karakterler gibi yapmacık olunur.
4. Şu andaki nişanlısı ile iletişime geçmen seni çok zavallı, ezik bir duruma düşürür. Yukarıdaki hiçbirşeyi yapmasan, umursamasan bile, bunu dinle. SAKIN O KIZLA İLETİŞİME GEÇME!

Kolay gelsin,
Sevgiler

Kızı, cocugun ailesi istememis zaten cocukta vazgecmis kiz nereye pesinden kosşun ?
Bunlar olmasaydı bile..
"Madem seviyorsun pesinden kosacaktin aglama buralarda " şeklindeki tavrınıda çok yanlış buluyorum.
Bazıları gururunu bir adam için ayak altı etmez gerekirse oturur ağlar.Sevgi dediğin karsiliklidir.Seven adamda sevdigini it gibi pesinden koşturmaz zaten.Bu bana göre bir zafer değil.
Oyüzden ağlamak derdini paylasmak bile adamin pesinden kosturmaktan iyidir.Bazılarımızın değerleri farklı oluyor.
Tmm canım

herkes senin gibi koca peşinden koşup alcakmıyor demek kı cok mutluyum mükembel seks hayatım var kacmayı tavısey edıyorsun her konuda madem öyle nıye 7-24 burda sın?? bence tam tersı olmsın
Evet canım öyle :)

kacmakta ne allahim

kacmakda ne bu zamanda:))) yıl 2015 özgürce kımınle evlencegıne dahı karar veremıyormusun sacma. okeyyyyyy!!!
Yok ben sana kesın bişey yapmışım senı benı takıntı halıne getırdığıne göre :D
Tanışıyoruz mu kız yoksam Doğru söyle :D

Erkeklerin duygusal ve beyin yapısı çok farklı , hep sanıyoruz ki kadının ki gibi ama malesef öyle değil çoğunluk midesiz , kadın gibide duyarlı değiller
ondandır en çok acıyı yine kadınlar çekiyor ,

3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.:KK43: Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.

Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.

Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?:KK61:
Bastan afra tafra cok yapmis gibisin:) kv sni istemiyordur bu kizi istiyordur. Kimse kimsenin muptelasi degil.guzelim.... Snin acini mi cekecek iste adam gitmis nisanlanmis. Git sn de bul

Bak canım ne diyorum .
Ben zamanında Kocamın peşinden koştum.
Hatta ben ona kaçtım ..
Anlatabılıyormuyummm ve Çok muylutum Allaha şükür..
Herşeye önyargılı davranma bazen sana kötu gelen davranıs başkası için mutluluk olabılır...

Okeyyyyy !!!!!

evlilik cicim aylarından ibaret değildir.
kötüden emsal olmaz, yanlış yönlendiriyorsunuz.
kaçan kızın ailesinin durumunu düşünebiliyor musunuz.

Son düzenleme:
na

evlilik cicim aylarından ibaret değildir.
kötüden emsal olmaz, yanlış yönlendiriyorsunuz.
kaçan kızın ailesinin durumunu düşünebiliyor musunuz.
Canım bak benım oncekı yorumları oku tamam mı.
Ben yoruldum soylemekten. Ben kıza kaç falan demedım.. Ben bana yorum yapan kısıye kendımden bahsettım.

Benimde 3,5 yıllık ilişkim hiç yoktan bitti. Yazın başında bitti. Hop aynı yılın aralık ayında kız iştenmiş. Kız istemede bu yok. Gitmemiş bile. Yani bu deme ki annesi istedi koştur koştur istemeye gitti. Ki öyleymiş. Ben bunu kaç sene sonra öğrendim
Sözün kısası adam ister anneye düşkün olsun ister olmasın anne istemiyorsa illa ki birini bulup oğluna alıyor. Ki aldığı kızda dayısının kızı. Yani annesinin erkek kardeşinin kızı :KK57:
Anlıyacağın sen hiç canını sıkma. Şimdi ayrılığının üzerinden 3,5 yıl geçti. Şubat ayında evlenecekler. Artık hiç canım acımıyor tam tersi huzurluyum ve mutluluk diliyorum
Çünkü şu son 1 yıl içinde nasıl bi kaos içinde olduğunu söyledi bana. Çok pişman oldu bi anda onlara tamam diyip bana dönmediği için.. onlarda kız alındı mı geri dönülmez tabii. Ama bizi kırıp yarı yolda bırakmaları umru olmaz. :KK34:

Şimdi iyi ki olmamış diyorum. Sende öyle diceksin inan bana. Onlarda anlayacaklar çünkü o evlilik dış etkenlerle kuruluyor :stop: kendine mutlu olacağına inandır ve onsuz hayata alışmaya başlamalısın :KK39:

Ortak bir arkadaşımız var, dün konuştular. Öyle kız muhabbeti falan yapmışlar hayatımda kimse yok demiş, nişanlandığını saklıyor. Sonra da beni sormuş o napıyor nasıl demiş.. Kendime araba almıştım onu duymuş arkadaşa sormuş kendine araba mı aldı, kullanıyor mu falan. Yani benimle ilgili şeyler konuşmuşlar. Aklım almıyor nişanlandığını neden saklıyor peki??

ayrıldığımız zaman kaynanaya attığım uzun bir mesaj vardı, bana yaptıklarını falan yazıp beddua etmiştim, hala duruyor o mesaj. kıza göndermeyi düşünüyorum. Bu yüzden ayrılık olmaz tabi ama huzursuzluk çıksın istiyorum, yani gerçek yüzlerini görsün..

içini soğutmak istiyorsun ama yapma, huzurun kaçar. iyi ki kurtulmuşuz derler. ailelerin karşı olduğu evlilikler eşleri çok yoruyor yıpratıyor.
bu arada, nişanlısı büyük ihtimal ailenin daha önce tanıdığı biridir diye düşünüyorum.

Bence seni sevseydi eğer, başkası ile bu kadar çabuk olamazdı. Uzulmene değmez bile.mutlu olursun inşallah çok...Kendine bir iyilik yap ve içindeki o yarayı kapamak icin;2.5 yıllık sevgilisini nisanlisini düğüne 1 ay kala ana kuzusu ve tabii karaktersiz oldugu icin,başka bir kadının ellerini tutarak,oraya buraya resimler koyup senin gormeni sağlayıp acı cektirerek canını yakan bir pislik olduğunu düşün. Ve ondan nefret et.onu gözünde yuceltme boyle acın buyur.

fotoğraflarını bir akrabasından gördüm. Ortak bir arkadaşımız var, dün konuştular. Bayağı samimi arkadaşlar onlar. Öyle kız muhabbeti falan yapmışlar hayatımda kimse yok demiş, nişanlandığını saklıyor. Sonra da beni sormuş o napıyor nasıl demiş.. Kendime araba almıştım onu duymuş arkadaşa sormuş kendine araba mı aldı, kullanıyor mu falan. Yani benimle ilgili şeyler konuşmuşlar. Aklım almıyor nişanlandığını neden saklıyor peki??

İstediğimi derim Canım Canım Canım okey . Sanada sormucam. Ne diceğimi.

Şu tavırların çok değişik geldi, 15 yaşında gibi, aklı başında bi kıza benziyordun sen halbuki, karşı taraf istemiyorsa evet canım demiceksin ona hitap ediyorsun çünkü

Ayrıca katılıyorum kotu örnek örnek değildir, sen ne kadarlık evlilik bir dur bakalım, inşallah hep böyle olur ama biraz daha ağır davranmanı öneririm büyüğün olarak

Şu tavırların çok değişik geldi, 15 yaşında gibi, aklı başında bi kıza benziyordun sen halbuki, karşı taraf istemiyorsa evet canım demiceksin ona hitap ediyorsun çünkü

Ayrıca katılıyorum kotu örnek örnek değildir, sen ne kadarlık evlilik bir dur bakalım, inşallah hep böyle olur ama biraz daha ağır davranmanı öneririm büyüğün olarak
İnşallah teşşekür ederim.
Aslında çok ağır başlıyımdır ama bu soyledığim yuzunden herkes üstüme geldıkı bn kaç falan demedım kıza kimin ne olcağı elbette belli değil.
Kız ilk başta neden ayrılmadıklarını yzmadığı ıcın bu kadar uzulceksen keşke peşinden gitseydın dedim.
Sonra annesınden vazgeçmedi deyınce tamm ozamn ıyı olmuş ayrıldığı gibi bi yoryum yaptım.
Kİmseye kaçın bırılerının peşinden koşun falan demek ıstemedım. Kendı yaşadığımı anlattım. Herkes benım gibi ıyı kocaya düşmeye bılır ve tabıkıde ilerde kocam kötu bırı olabılır. Bunun bilincindeyım.
Arkdaşa canım dememın sebebı canım olduğundan değil. Sadece el allışkanlığı sınır olduğum için çocukca hareket etmiş olablırım Kusura bakma benYAZ benYAZ

Back
X