Nisanlanmis...

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Merhaba hanimlar yillar sonra tekrar asik olmustum.asik oldugum kisi is yerime gelip gidiyordu aramizda sohbet veya herhangi bir iletisimimiz yoktu cunku ben kendisini gozumde okadar buyutuyordum ki cesaretim yoktu buna ragmen kendisinden cok hoslandim.isim geregi kendisiyle ilgili epey bilgim var(meslegim sayesinde bazi bilgilere kolaylikla erisebiliyorum)kendisi yurtici yurtdisi epey iyi egitim almis,ailesi deseniz gormus gecirmis insanlar ve maddi acidanda bizden epey iyi durumdalar ama hayat goruslerimiz acisindan birbirimize dengiz(hatta sadece bu konuda dengiz)ben egitim ve maddi acidan benden cok cok ustun oldugu icin hep kendi kendimi ezikledim.degil beni fark etmek asla hayatina birini alacagina birine deger verebilecegine ihtimal vermedim.yani bana gore o basarili ve havali bu yizden kimseyi kendine layik gormez diye kuruyordum kafamda.gecen yine calistigim yere geldiler, ailesiyle bi sebepten dolayi sehir disinda olacaklarindan bahsettiler,annesi ev alacaklarini soyledi neyse bi kac gun sonra tekrar geldiler ellerini masaya bi koydu ne goreyim parmaginda yuzuk Allahim o an o kadar kotu hisettim ki aglamamak icin zor durdum ve hala cok uzgunum kendi adima ins cok mutlu olur onun adina sevindim.biliyorum aramizda bisey olmadi ben kendi kendime hoslandim hic umit vermedi ama herkes ayni olamiyor zaten icine kapanik bi kisiligim var.(bu arada bende unuversite mezunuyum iyi bi isim var.kendimi ona layik gormeme sebebim her konuda benden ustun olmasi egitimse daha iyi bi universitede okudu yurtdisinda yuksek lisans doktora falan)simdi bana unutmam icin ne onerirsiniz nasil atlatirim 😔

Neyi unutacaksın ne yaşadınız ki unutacaksın? Millet kaç yıllık kocasından boşanıyor, söylememişsin bile, o da açılmamış demek ki dikkatini çekmemişsin, e haliyle de başkasını bulmuş demek ki, demek ki cesaretli olmak gerekiyormuş

Kafanı dağıtmaya bak,gez değişik yerler gör,farklı insanlar tanı.rutinin dışına çıkmaya bak şu günlerde.o zaten başka şehre gidiyor,görmeyeceksin onu.içinde bir sızı olacak ama zaten onunla hiç olmadın ki yine aynı noktada olacaksın.sadece onunla olma umudunu yitirdin öyle düşün

Buna platonik aşk deniyor onu yaşamışsınız
Hayal kurmayı seven bir kişiliğiniz var demek ki, kendinize yeni hobiler bulun uzun müddet ise aşk olaylarına karışmayın, ruhunuzu mutlu eden uğraşlar bulun

Merhaba hanimlar yillar sonra tekrar asik olmustum.asik oldugum kisi is yerime gelip gidiyordu aramizda sohbet veya herhangi bir iletisimimiz yoktu cunku ben kendisini gozumde okadar buyutuyordum ki cesaretim yoktu buna ragmen kendisinden cok hoslandim.isim geregi kendisiyle ilgili epey bilgim var(meslegim sayesinde bazi bilgilere kolaylikla erisebiliyorum)kendisi yurtici yurtdisi epey iyi egitim almis,ailesi deseniz gormus gecirmis insanlar ve maddi acidanda bizden epey iyi durumdalar ama hayat goruslerimiz acisindan birbirimize dengiz(hatta sadece bu konuda dengiz)ben egitim ve maddi acidan benden cok cok ustun oldugu icin hep kendi kendimi ezikledim.degil beni fark etmek asla hayatina birini alacagina birine deger verebilecegine ihtimal vermedim.yani bana gore o basarili ve havali bu yizden kimseyi kendine layik gormez diye kuruyordum kafamda.gecen yine calistigim yere geldiler, ailesiyle bi sebepten dolayi sehir disinda olacaklarindan bahsettiler,annesi ev alacaklarini soyledi neyse bi kac gun sonra tekrar geldiler ellerini masaya bi koydu ne goreyim parmaginda yuzuk Allahim o an o kadar kotu hisettim ki aglamamak icin zor durdum ve hala cok uzgunum kendi adima ins cok mutlu olur onun adina sevindim.biliyorum aramizda bisey olmadi ben kendi kendime hoslandim hic umit vermedi ama herkes ayni olamiyor zaten icine kapanik bi kisiligim var.(bu arada bende unuversite mezunuyum iyi bi isim var.kendimi ona layik gormeme sebebim her konuda benden ustun olmasi egitimse daha iyi bi universitede okudu yurtdisinda yuksek lisans doktora falan)simdi bana unutmam icin ne onerirsiniz nasil atlatirim 😔
nasıl biriyle nişanlanmış acaba çok merak ettim? kendi gibi doktora yapmış durumu iyi bir kızla mı

Bende onu merak ediyorum aslinda benim dusundugum gibi havali biri mi kendiyle denk birini mi aldi hayatina yoksa sadece sevdigi mi

Bence unutmayın, ömrünüz boyunca onu bekleyin. Hayatınızı ona adayın.
Yahu yaşanmamış bir şey, ortada fol yok yumurta yok. Paylaşım yaşanmışlık vs hiç bir şey yok. Neyi unutacaksınız? İş yerinize gelip gitmelerini mi?
Ilahi yani bende farkindayim olmadiginin belirttim zaten ama insanlar platonikde asik olabiliyor ne maalesef.sadece kafama takmak istemiyorum cunku yasanmislik yok ama olmuyor insan ister iatemez uzuluyor kendisi adina.

Ilahi yani bende farkindayim olmadiginin belirttim zaten ama insanlar platonikde asik olabiliyor ne maalesef.sadece kafama takmak istemiyorum cunku yasanmislik yok ama olmuyor insan ister iatemez uzuluyor kendisi adina.
Platonik aşk şu yaşıma kadar hiç anlayamadığım bişey benim. İnsan konuşmadığı, paylaşmadığı, dokunmadığı, öpmediği birine nasıl aşık olur da unutamayacak, acı çekecek hale gelir hiç aklım almıyor. Aşk kelimesi geçmemeli başka bir isim bulunmalı bu hissiyata bence. Takıntı olur, hayranlık olur ama aşk olmaz. Aşk böyle bişey değil çünkü.

Normal degilsiniz psikolojik destek alin,
Yok artik oluyorum geberiyorum askindan demedim.hatta onun icin sevindim bile.sadece artik baskasina ait olan birini dusunmeyi kendime yakistiramiyorum aklimdan cikarabilmek icin oneri istedim hepsi bu

Back
X