- 20 Ocak 2015
- 9.848
- 14.855
- 448
- 41
- Konu Sahibi Mericeyncim
Lise yıllarıma gittim platonik olarak öğretmenime aşıktım boyle dertlenirdim olmamis seyler icin , unutursunuz ama cok cocukca geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte biraz da kader. bazen ben de bakıyorum. çok havalı iyi eğitim almış yakışıklı erkeklerin eşlerine öyle gözünde büyüttüğün gibi bişey çıkmıyor. aslında sorun tamamen insanın özgüven eksikliği ile alakalı. yani sen de o geldiğinde kendine güvenerek onun dikkatini çekmeye çalışsaydın. belki de şuan seninle nişanlanmış olurdu. ama işte herkesin yapısı ve iç dünyası farklıBende onu merak ediyorum aslinda benim dusundugum gibi havali biri mi kendiyle denk birini mi aldi hayatina yoksa sadece sevdigi mi
lütfen burada yazılanları kafanı takma. ağzı olan konuşuyor. tabi ki insan karşılık almadan da sevebilir. hayal de kurabilir. bunun sonun da şuan duyduğum haberle üzülmen de çok normal ayrıca. ama sadece takılı kalmadan, demekki hayırlı değilmiş diyerek başka insanlara yönelmen gerek. unutmanın en kolay yolu bu benceIlahi yani bende farkindayim olmadiginin belirttim zaten ama insanlar platonikde asik olabiliyor ne maalesef.sadece kafama takmak istemiyorum cunku yasanmislik yok ama olmuyor insan ister iatemez uzuluyor kendisi adina.
Tesekkur ederim ben de oyle dusunuyorum nasip istelütfen burada yazılanları kafanı takma. ağzı olan konuşuyor. tabi ki insan karşılık almadan da sevebilir. hayal de kurabilir. bunun sonun da şuan duyduğum haberle üzülmen de çok normal ayrıca. ama sadece takılı kalmadan, demekki hayırlı değilmiş diyerek başka insanlara yönelmen gerek. unutmanın en kolay yolu bu bence
Haklisiniz hep boyleydim zaten cesaretsiz kendi kendine yasayan.35 bu arada
Belki de haklisiniz ozguven konusuna katiliyorum bu tavsiyenizi degerlendirecegim ama suan cidden surunuyor imaji verdim galiba istemeden sadece biraz uzgunum.aslinda daha cok saskinim o kimseyi sevmez sevemez gibi dusundugum icin hep.Iyi bir psikologa gitmelisin. Adamin nisanlanmasi sorun degil, senin özgüvensizligin en büyük sorun. Bu sekilde tüm hayatin geçer hiç yasamadan.
Mesela bu adam kim bilir hiç senlik birisi degildir. Ancak kendini ezik gördügünden dolayi öyle düsünüyorsun. Ki bence sen zaten adama asik degilsin, adamin hayaline asiksin. Adamda kim bilir olmayan özelikleri adama yapistiriyorsun.
bu sekilde dedigim gibi hayat olmaz. Iyi psikologta tedavi olmalisin.
Kendi çevrenden insanlara yönelmelisin.Haklisiniz hep boyleydim zaten cesaretsiz kendi kendine yasayan.35 bu arada
Belki de haklisiniz ozguven konusuna katiliyorum bu tavsiyenizi degerlendirecegim ama suan cidden surunuyor imaji verdim galiba istemeden sadece biraz uzgunum.aslinda daha cok saskinim o kimseyi sevmez sevemez gibi dusundugum icin hep.
yeni önlisans mezunu kızın teki sandım konuyu okuyunca.psikolog önerisini kesinlikle ciddiye almalısınız.Haklisiniz hep boyleydim zaten cesaretsiz kendi kendine yasayan.35 bu arada