Nisanlanmis...

Lise yıllarıma gittim platonik olarak öğretmenime aşıktım boyle dertlenirdim olmamis seyler icin , unutursunuz ama cok cocukca geldi

Bende onu merak ediyorum aslinda benim dusundugum gibi havali biri mi kendiyle denk birini mi aldi hayatina yoksa sadece sevdigi mi
işte biraz da kader. bazen ben de bakıyorum. çok havalı iyi eğitim almış yakışıklı erkeklerin eşlerine öyle gözünde büyüttüğün gibi bişey çıkmıyor. aslında sorun tamamen insanın özgüven eksikliği ile alakalı. yani sen de o geldiğinde kendine güvenerek onun dikkatini çekmeye çalışsaydın. belki de şuan seninle nişanlanmış olurdu. ama işte herkesin yapısı ve iç dünyası farklı

Ilahi yani bende farkindayim olmadiginin belirttim zaten ama insanlar platonikde asik olabiliyor ne maalesef.sadece kafama takmak istemiyorum cunku yasanmislik yok ama olmuyor insan ister iatemez uzuluyor kendisi adina.
lütfen burada yazılanları kafanı takma. ağzı olan konuşuyor. tabi ki insan karşılık almadan da sevebilir. hayal de kurabilir. bunun sonun da şuan duyduğum haberle üzülmen de çok normal ayrıca. ama sadece takılı kalmadan, demekki hayırlı değilmiş diyerek başka insanlara yönelmen gerek. unutmanın en kolay yolu bu bence

Bi dahakine milleti deli gibi stalklamadan normal normal iletişim kurmanızı tavsiye ederim. Büyük ihtimalle zaten sevgilisi olan bir adamla ilgili olmayacak hayaller kurmuşsunuz zaten. Ne yaşadınız da neyi unutamıcaksınız ayrıca allahaşkına ya

lütfen burada yazılanları kafanı takma. ağzı olan konuşuyor. tabi ki insan karşılık almadan da sevebilir. hayal de kurabilir. bunun sonun da şuan duyduğum haberle üzülmen de çok normal ayrıca. ama sadece takılı kalmadan, demekki hayırlı değilmiş diyerek başka insanlara yönelmen gerek. unutmanın en kolay yolu bu bence
Tesekkur ederim ben de oyle dusunuyorum nasip iste

Haklisiniz hep boyleydim zaten cesaretsiz kendi kendine yasayan.35 bu arada

Iyi bir psikologa gitmelisin. Adamin nisanlanmasi sorun degil, senin özgüvensizligin en büyük sorun. Bu sekilde tüm hayatin geçer hiç yasamadan.

Mesela bu adam kim bilir hiç senlik birisi degildir. Ancak kendini ezik gördügünden dolayi öyle düsünüyorsun. Ki bence sen zaten adama asik degilsin, adamin hayaline asiksin. Adamda kim bilir olmayan özelikleri adama yapistiriyorsun.

bu sekilde dedigim gibi hayat olmaz. Iyi psikologta tedavi olmalisin.

Iyi bir psikologa gitmelisin. Adamin nisanlanmasi sorun degil, senin özgüvensizligin en büyük sorun. Bu sekilde tüm hayatin geçer hiç yasamadan.

Mesela bu adam kim bilir hiç senlik birisi degildir. Ancak kendini ezik gördügünden dolayi öyle düsünüyorsun. Ki bence sen zaten adama asik degilsin, adamin hayaline asiksin. Adamda kim bilir olmayan özelikleri adama yapistiriyorsun.

bu sekilde dedigim gibi hayat olmaz. Iyi psikologta tedavi olmalisin.
Belki de haklisiniz ozguven konusuna katiliyorum bu tavsiyenizi degerlendirecegim ama suan cidden surunuyor imaji verdim galiba istemeden sadece biraz uzgunum.aslinda daha cok saskinim o kimseyi sevmez sevemez gibi dusundugum icin hep.

Birinci olarak adam sana umut vermemiş aranızda bir şey geçmemiş olayı bu kadar dramatize etme..Kendini meşgul etsen düşünmesen kolaylıkla unutursun..İkinci olarak da senden eğitim olarak üstün olabilir tabi ki bunu bu kadar neden garipsiyorsun..Çoğu evlilikte erkek kadından üstün..Yine aynı şekilde kadınlar da erkeklerden üstün..Kendini ezik görme özgüvenli ol..

Belki de haklisiniz ozguven konusuna katiliyorum bu tavsiyenizi degerlendirecegim ama suan cidden surunuyor imaji verdim galiba istemeden sadece biraz uzgunum.aslinda daha cok saskinim o kimseyi sevmez sevemez gibi dusundugum icin hep.

Dedigim gibi, adamin kisiliginde olmayan fakat senin hayalinde var olan seyleri adama yapistirmissin. Su anda adama degil, hayalindeki adama asiksin.

Ki hayalin bile hiç gerçeklik ile alakasi yok. O adamda bir insan. Niye kimseyi sevemezsin? Tabiki sevecek, asik olacak, ayrilcak, tekrar sevecek felan,.. Bunlar gayet normal seyler.

Sürünmen önemli degil. Su an ahmet söz konusu, yarin mehmet soz konusu olabilir. Önemli olan senin kendini ezik görmen. Hiç bir zaman ataga geçmemen ve herseyi ama hersyi içinde yasaman. Bir 16 yasindaki ergen böyle yasamasi ve 20li yaslarinde kedisini bulmasi normaldir.

Ancak 35 yasindasin. Simdiye kadar kendini bulmaliydin. Dedigim gibi, kesinlikle çok iyi bir psikologa gitmelisin.

Back
X