Nişanlanmış!

Ya arkadaşlar konu sahibini üzücü şeyler söylemeyin artık onu sevmese evlenmezdi yok söyle iddalı nisan falan nişanı kız tarafı yapmaz mi ?ayrıca yaptıkları o adiligi çok abartarak gösteriyorlar ki millet çok aşık olarak evlendiler şansınlar birde kimse sormuyor mu bu ne hız daha ötekinden yeni ayrilmisken kenardamiydi bu diye !!! yapmasınlar Allah aşkına anca kendilerini kandirirlar o zaman mugeye niye yalvarsin çocuk yok bişi yok tam fırsatı ayrilmak icin nispet değilse ben de birsey bilmiyorum hazmedemediler red edilmeyi onlara göre erkeğin elinin kiri buyutulecek birsey yok affetmemek hele mümkün değil kaynananin kocasını kaç kere affettigi gibi mugede affetmeliydi .o yuzden bu asalak adam suan ve ilerde de bence mutlu değil olmayacak aynı sonu inş. Onlarda yasayacak

kesinlikle. Bir de yapmadığı şeyleri yapıyor oluşu çok tuhafıma gidiyor anlayamıyorum. 4 ay oldu ayrılalı.4 sene evli kaldık

amaaannn Hannaz ablamın dediği gibi canları cehenneme al kahveni tak müziğini yahut oku kitabını sıralarının gelmesini bekle

Müge yerinde olsam bana ihanet eden adamın böyle ahlak yoksunu bi kadınla evlenmesine sevinirdim. Düşünsene sürekli birbirlerinin boynuz takacağı şüphesiyle yaşayacaklar. Adam sürekli acaba karım tüpçüye mi, sütçiye mi hallendi diye düşünüp duracak. Bu kızla değilde 3 5 ay sonra gerçekten ahlaklı, iyi bi aile kızıyla evlenecek de olabilirdi. Ama o gitti evli barklı adamlarla düşüp kalkan biriyle evlendi, bundan daha büyük ceza var mı ?. Sen sadece bekle ve gör.

kesinlikle. Bir de yapmadığı şeyleri yapıyor oluşu çok tuhafıma gidiyor anlayamıyorum. 4 ay oldu ayrılalı.4 sene evli kaldık

Ewet cunkı o senınle ewlenen adam degıl,bir baskası ..Zamanla fark edeceksın kı o ılk sevdıgın adamla bu kadınla ewlenen arasında daglar kadar fark var..

Durum ne olursa olsun sizin stalk yapnayi birakmaniz gerek..evet bn olsam bana da koyardi lakin takip ettikce untmanz zorlasacak.nie kendinizi yipratasiniz bosuna..zamnla takinti haline getirirsiniz yoksa dikkat edin

Sakın aramayın sakın. Ben de aldatılarak boşandım , ben istedim boşanmayı beni yine kandıramadı yani. Whatsupdan engellemişti hakettiği şeyleri yazdığım için. Boşanalı 5 ay oldu, o aşağılık kadınla ilişkisi de 10 aydır devam ediyor toplamda. Dün bir arkadaşımdan öğrendim ki , whatsup durum mesajına hoşgeldin aşk yazmış, rezil. Şu an bu ilçede herkes beni aldattığı için bışandığımızı biliyorken, utanmadan liseli ergenler gibi durum yapmış. Geçen gün de o aşağılık kadın aylardır kapalı olan faceini açtı ben de deli gibi kendimi acıtacağını bile bile inceledim. Birlikte resimleri yok henüz ama kadın aynen eskort tipinde. Ben de çok sinirlendim şu adama msj yazayım dedim ama düşündüm ki değmez. Böyle insanlarla zihnimi kirletmeme bile değmez. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Kendinize gereksiz yük yapmayın değmeyecek insanları

Ay varya aynı gibi yaşadıklarımız, Bizimkiler nişan yaptı işte, yarın bir gün sizinkilerde yaparsa şaşırma. Allaha havale ettim artık napayım ya. Meraktan baktım dayanamadım işte bende ama yapcak bir şey yok artık.
Hepimiz hayatımıza bakmalıyız.

Canım ya yerım senı benı de dusunurmus :)

Her zaman haklınin yanındayım hayatim

kiz bosver yakani kurtarmissin iste cok yakinda yeni karisi anlar onun ne mal oldugunu bosver hayatina bak

Bence diğer konudan devam et mugehatun eski defterler çöpe yeni sayfalar açmak lazım. Yeni ilişkin nasıl gidiyor? En güzel cevap senin mutlu olmalarını görmek olacaktır. Arkana bakma kim ne yaparsa yapsın artık.

Bu konu burada kapansin

Doktor civanim diye yeni konu ac bence

Gerci yazmiyorsun artik gelismeleri

Önümüzdeki maçlara bakalim

Hep mutlu ol insallah

Sakın arayıp egosunu tavan yaptırma. Ne halt yerse yesin. Cehenneme kadar yolu var.
Stalklama da. Valla çok kötü alışkanlık oluyor senelerce fotoğraflarına bakarsın, düğün, balayı, bebek vs görmek istemiyorsan hemen vaz geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…