Seni gayet iyı anlıyorum.Eski kocan bosandıktan sonra tanıstıgı bırıyle ewlenıyor olsaydı cok baska olurdu o zaman takmazdın,ama senı boynuzladıgı metresle bunu yapması gerccekten herkeste hazımsızlık yapar.Ancak yasayan bılır bunu..Ne kadar ewlı kaldınız ne zaman bosandınız?
amaaannnAyy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı
ne dim abla yaa şurda biraz keyfimiz var onunda bu gibi insanlar içine edio
ne dim abla yaa şurda biraz keyfimiz var onunda bu gibi insanlar içine edio
dünyada bunca şeref..z var abla onlar ölsün sen nie ölcenKaderim buymuş , ölem mi
:)) haklısın ne b.k yerlerse yesinler.
bende zaten doktorcumla buluşcam hazırlanıyorum o yüzden :)
kesinlikle. Bir de yapmadığı şeyleri yapıyor oluşu çok tuhafıma gidiyor anlayamıyorum. 4 ay oldu ayrılalı.4 sene evli kaldık
Durum ne olursa olsun sizin stalk yapnayi birakmaniz gerek..evet bn olsam bana da koyardi lakin takip ettikce untmanz zorlasacak.nie kendinizi yipratasiniz bosuna..zamnla takinti haline getirirsiniz yoksa dikkat edinUzun süre mi aldatmış yoksa gerçekten söylediği gibi sadece iki kere yatmışmı bilmiyorum. Sırf bana nispet için nişanlandığını bende düşünmüyorum. Ama aşık olduğunu da zannetmiyorum çünkü yakaladığım zaman karşıma çıkar ben aşık oldum müge böyleyken böyle derdi. Demedi. Aksine uzun süre yalvardı,kapıma dayandı filan. Boşanmayı reddeti sonra pat diye kabul edip alelacele boşanmak için uğraştı. Başka bir durum var gibi davrandılar. O yüzden ben hep hamile olduğunu düşündüm kızın
Sakın aramayın sakın. Ben de aldatılarak boşandım , ben istedim boşanmayı beni yine kandıramadı yani. Whatsupdan engellemişti hakettiği şeyleri yazdığım için. Boşanalı 5 ay oldu, o aşağılık kadınla ilişkisi de 10 aydır devam ediyor toplamda. Dün bir arkadaşımdan öğrendim ki , whatsup durum mesajına hoşgeldin aşk yazmış, rezil. Şu an bu ilçede herkes beni aldattığı için bışandığımızı biliyorken, utanmadan liseli ergenler gibi durum yapmış. Geçen gün de o aşağılık kadın aylardır kapalı olan faceini açtı ben de deli gibi kendimi acıtacağını bile bile inceledim. Birlikte resimleri yok henüz ama kadın aynen eskort tipinde. Ben de çok sinirlendim şu adama msj yazayım dedim ama düşündüm ki değmez. Böyle insanlarla zihnimi kirletmeme bile değmez. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Kendinize gereksiz yük yapmayın değmeyecek insanları
Ya arkadaşlar konu sahibini üzücü şeyler söylemeyin artık onu sevmese evlenmezdi yok söyle iddalı nisan falan nişanı kız tarafı yapmaz mi ?ayrıca yaptıkları o adiligi çok abartarak gösteriyorlar ki millet çok aşık olarak evlendiler şansınlar birde kimse sormuyor mu bu ne hız daha ötekinden yeni ayrilmisken kenardamiydi bu diye !!! yapmasınlar Allah aşkına anca kendilerini kandirirlar o zaman mugeye niye yalvarsin çocuk yok bişi yok tam fırsatı ayrilmak icin nispet değilse ben de birsey bilmiyorum hazmedemediler red edilmeyi onlara göre erkeğin elinin kiri buyutulecek birsey yok affetmemek hele mümkün değil kaynananin kocasını kaç kere affettigi gibi mugede affetmeliydi .o yuzden bu asalak adam suan ve ilerde de bence mutlu değil olmayacak aynı sonu inş. Onlarda yasayacak
Her zaman haklınin yanındayım hayatimAy varya aynı gibi yaşadıklarımız, Bizimkiler nişan yaptı işte, yarın bir gün sizinkilerde yaparsa şaşırma. Allaha havale ettim artık napayım ya. Meraktan baktım dayanamadım işte bende ama yapcak bir şey yok artık.
Hepimiz hayatımıza bakmalıyız.
Canım ya yerım senı benı de dusunurmus :)
Keşke ikisi de birbirini aldatsa...maya aynı nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?