Nişanlanmış!

Bu konu burada kapansin

Doktor civanim diye yeni konu ac bence

Gerci yazmiyorsun artik gelismeleri

Önümüzdeki maçlara bakalim

Hep mutlu ol insallah

Dimi artık kapatayım bencede bu konuyu :) Aman neyini yazıcam doktorun :) o da erkek işte ona da çok şapmıyorum :)

Bebek diyince içim bir kötü oldu. Bebekleri de olur. Olursa ve görürsem kendimi okadar kötü okadar kötü hissederim ki. Muhtemelen olur, çok üzülürüm yaa.. Aman. en iyisi bakmamak.

Ya şimdi üzüldüm aklına bunu getirdiğim için. Olmamış şeyleri düşünmeye gerek yok. Bir hikaye var

Bekar biz kız anasıyla oturuyor, sohbet ediyorlar
-ana şimdi benim bir çocuğum olsa
-he kızım
-adı salman olsa
-he kızım
-oynamaya bahçeye çıksa
bahçedeki kuyuda sallansa
sallanırken kuyuya düşse
-vaaay salmanım sallandın da kuyuyamı düştün
die diye ikisi de ağlayıp üğünmeye başlamış :)

Olmamış şeylere şimdiden ağlama :)

üzülürsün ama yapacak bir şey yok. en iyisi bakmamak. ipin ucu kaçtı mı çok kötü oluyor. hiç bir bağımlılığım yok. çok kuvvetli iradem var ama bu stalk konusunda çok zayıfım. görmemem gereken her şeyi görüyorum. çok kötü çok.

Bir an önce onun hayatını yaşamayı bırak kendi hayatına bak canım. Eee doktor ne yapıyor sen onu düşün :)

ahahah tam benlikmiş bu hikaye yaa Allah seni napmasın! Güldürdün beni :) Ah salmanımm salmanım bende başlıycam :))
Benimde maalesef bu stalk konusunda iradem sıfır. Tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım o beni stalklamasın diye ama ben fake hesaplardan stalklıyorum Merak etmesem bakmam ama ediyorum körolasıcayı
Doktorda bugün ayrı canımı sıktı amaaan boşver ya erkek milleti işte çokta şapmamak lazım :))

Yok ya üzülme, yani biliyorum sonuçta ben kızın hamile olduğundan şüpheleniyorum ama hiç böyle doğum yaparda resimleri paylaşırlarda görürüm tarzında düşünmemiştim. Sen öyle yazınca bir gözümde canlandı öküz oturdu böğrüme :)) Ondan yani. Yoksa düşünmediğim şeyler değil. Günde bir milyon şey düşünüyorum :)

Reactions: 9ay
Mügeee bi daha stalk yok bak. Ne hali varsa görsün lütfen. Biz kendi mutluluklarımızı sosyal medyada değil de gerçek hayatta yaşayalım :) Onlar sosyal medyaya sahte mutluluklarını atadursun :))

: ))) he kız boşver.
bakarsan da bak. 3-5 gün üzülüyor insan sonra unutuyor. hatta uzun süre bakmayıp birden bakınca bu kim ya tipe bak diyorsun. yabancılaşıyor resmen yüzü.
erkek milleti valla. abartılacak bir tarafları yok.
bende işe yarayan şey kendi kendime biraz küfürlü, argo telkin cümleleri kurmak oluyor
Normal hayatta hiç argo konuşmam, zaten küfür asla, o sebeple öyle telkin edince kendimi gülesim geliyor, kafam dağılıyor
Nişanlanmış mı? şu saatten sonra çok da....
Pişmiş kelle gibi sırıtmış şuna bak gibi..daha da var da ceza meza alırım diye yazamıyorum

Mügeee bi daha stalk yok bak. Ne hali varsa görsün lütfen. Biz kendi mutluluklarımızı sosyal medyada değil de gerçek hayatta yaşayalım :) Onlar sosyal medyaya sahte mutluluklarını atadursun :))

No kuzum no :) Artık stalk yok :) konumu da kapattırıyorum hatta :) Bir daha x hakkında konu açmıycam karar aldım :))

Ayy biz senle aynıyız kız :)) bende öyleyim normalde küfür etmem ama içimden ana avrat aboooo
Bakmamak için elimden geleni ardıma koymuycam.
Çok tşk ederim güzel yorumların ve desteğin için.
Çok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…