Nişanlanmış!

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı

Aramayın sakın!Allah aşkına aşığım filan diyordunuz dün şimdi gene başa dönmüşsünüz eski eşinize sinirlenip duruyorsunuz.Olan olmuş artık bakıp sinirleneceğinize yeni ilişkinizin tadını çıkarın bence :)

Canım sen eski kocana karsı hala bir sey mi hissediyorsun da bu kadar takıyorsun su an. Bosver herkes artık kendi yolunda. Bence hicbir sey sayma su an cicim ayları bakalım daha sonrasında ne olacak. Karsı taraf nisanda düğünde bazı seyleri isteyince insan ister istemez yapıyor. Belki degilmistir bosandıktan sonra

Geçmiş geçmişte kaldı boşuna hayatinizı da kendinizı de yormayın
Sizde kendi hayatiniza bakın yolunuza daha güzel güzelliklerle devam edin
Kendinizi gaza getirip o kişi ve ailesi önünde küçük düşürmeyin
Sakin sakin sakin olun

Belki ilk evliliginin bitmesinin ardından kafayı degistirmiştir. Bazı şeylere pisman olup ayni hatalari yapmamaya karar vermistir. Ya da nisanlısını gerçekten cok sevmiştir yontmasina izin vermiştir.
Ya da gercek yuzunu sakliyordur. Hersey olabilir. Tabiki birsey demeye hakkıniz yok. Fazla takip etmeyin can sıkıcı bir hal alabilir sizin için.

Belki ilk evliliginin bitmesinin ardından kafayı degistirmiştir. Bazı şeylere pisman olup ayni hatalari yapmamaya karar vermistir. Ya da nisanlısını gerçekten cok sevmiştir yontmasina izin vermiştir.
Ya da gercek yuzunu sakliyordur. Hersey olabilir. Tabiki birsey demeye hakkıniz yok. Fazla takip etmeyin can sıkıcı bir hal alabilir sizin için.

Mugecan yaaa sakin arama sakinnn sonra daha cok pisman olursun niye aradim diye.

Uyuz adami da gozetleme birak ne hali varsa gorsun.

Aceleyle kosturuyorlar hep birlikte ama bakalim ne olur ne biter belli mi?

Asil o kudursun, seni kaybettigine yansin.

Simdi senin zoruna gidiyor ama senin yuzun gulucek merak etme, inaniyorum ben. Unutma son gulen iyi gulermis.

Okuz adam yaa sinir oldum ben bile burdan, kv ye bile dusun artik

Mügecim, bakmasaydın keşke be kuzum. Ama insan hakim olamıyor işte dimi..

Evet daha çok çok yeni fakat bak sende güzel bi ilişkinin başındasın, için kıpır kıpır olmuş sıcacık, seni düşünen biri var, önceki konundan belli ki sende onu düşünüyorsun

Şimdi bu gelgitleerin olması çok normal, ne kadar zaman geçti üzerinden sanki. Herşey bi anda değişti, ama hayat sana şükürler olsun güzelliklerde getirdi.

Biliyomusun ilişkin ciddiye bindiği yada ilişkini ilan ettiğin an o salak herifde sana kafayı takıcak kesin. Seni başkasıyla görünce arsızlaşıcak belki.

Bak sana onu arama sakın bile demiyorum, çünkü böyle bişey yapmıcağından çok eminim. Şimdi öfkelisin yediremiyosun ama aklın başında çok şükür.

Mutluluk peşini bırakmasın

Bosversene. Sen mutlu olacaksın. Onlar mutsuz. Yuva yikanin yuvası olmaz. Son gülüşler. Sadece sabret. Hepimizin duası seninle.

yapana degil yaptirana bakmak lazim derler.
kirilmayin ama siz adamin ehr dedigine evt diyip kendi siteklerinizden vazgectiyseniz oda boyle ot bir insana dosnusmus olabilir. simdi nisanlisi yaptiriyodur zorla yada degil...

Bu sevgi falan değil sadece tüm olanları sindirmek kolay değil , o sureyi atlat kendi hayatında yolunda gitsin o zaman bakmazsin ne yapmış ne etmiş diye.

Mugecim çok mutlu ol, öyle mutlu ol ki etrafında kimse için ne yapmış ne halde diye aklına bile gelmesin o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…