- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Hiç hatırlamıyorum ne zaman anne dediğimi.1 hafta önce nişanlandım. Nişanlımın ailesiyle 3 ay falan önce tanışmıştık. Yapı olarak biraz içe dönük ve çekingenim . Bunun da etkisiyle hemen samimi olamıyorum. Nişanlımın anne ve babasına hitap etmiyorum ya da etmem gerektiğinde siz falan diyorum. Nişanlım anneme ... anne diyor bayadır. Onlar da benim de onlara anne baba dememi bekliyor olabilirler mi? Daha zamanı var mıdır, sizin nasıl olmuştu düşünceleriniz neler :)
Canim ben 9 ay nişanlı kaldim evleneceğim zaman anne demeye basladim :)1 hafta önce nişanlandım. Nişanlımın ailesiyle 3 ay falan önce tanışmıştık. Yapı olarak biraz içe dönük ve çekingenim . Bunun da etkisiyle hemen samimi olamıyorum. Nişanlımın anne ve babasına hitap etmiyorum ya da etmem gerektiğinde siz falan diyorum. Nişanlım anneme ... anne diyor bayadır. Onlar da benim de onlara anne baba dememi bekliyor olabilirler mi? Daha zamanı var mıdır, sizin nasıl olmuştu düşünceleriniz neler :)
1 yıldır evliyim ama hala kaynanama anne demiyorum eşimde benim aileme demiyor bu konuda sorunumuz yok çok şükür umarım seninde olmaz ve bence çekingenliğe devam et samimi olma insan cidden evlenip aile içine girince neyin ne olduğunu görüyormuş ben aile apartmanın da yaşayan birisi olarak diyorum sen samimi olmayıp bi mesafe koyduğunda zor olsa bile anlıyorlar ve mesafeni koruyup başına dert açmıyorsun1 hafta önce nişanlandım. Nişanlımın ailesiyle 3 ay falan önce tanışmıştık. Yapı olarak biraz içe dönük ve çekingenim . Bunun da etkisiyle hemen samimi olamıyorum. Nişanlımın anne ve babasına hitap etmiyorum ya da etmem gerektiğinde siz falan diyorum. Nişanlım anneme ... anne diyor bayadır. Onlar da benim de onlara anne baba dememi bekliyor olabilirler mi? Daha zamanı var mıdır, sizin nasıl olmuştu düşünceleriniz neler :)
Ağırdan al mesafeyi ve resmiyeti evlensen bile bırakma...1 hafta önce nişanlandım. Nişanlımın ailesiyle 3 ay falan önce tanışmıştık. Yapı olarak biraz içe dönük ve çekingenim . Bunun da etkisiyle hemen samimi olamıyorum. Nişanlımın anne ve babasına hitap etmiyorum ya da etmem gerektiğinde siz falan diyorum. Nişanlım anneme ... anne diyor bayadır. Onlar da benim de onlara anne baba dememi bekliyor olabilirler mi? Daha zamanı var mıdır, sizin nasıl olmuştu düşünceleriniz neler :)
Aynen ben de içimden gelerek deme taraftarıyım tabi . Oluruna bıraktım bakalım nasıl olacak:)Hiç bi zaman fazla samimi olma zaten. En güzeli mesafeyi korumaktır. Anne deme konusuna gelince zorla demektense hiç deme daha iyi. İçinden geldiği anda bi anda ağzından çıkıveriyo zaten.
Bizim nişanlılık o kadar uzamaz sanmıyorum ama büyük ihtimal ben de gec diyebilcem :)Canim ben 9 ay nişanlı kaldim evleneceğim zaman anne demeye basladim :)
Ben kayınvalide olsaydım gelinimin bana anne demesini çok isterdim. Böyle düşünüp nişanlandıktan sonra hemen dedim. Kadıncağız çok mutlu olmuştu. Bence bişey kaybetmezsiniz hemde yârinizin annesini mutlu etmiş olursunuz1 hafta önce nişanlandım. Nişanlımın ailesiyle 3 ay falan önce tanışmıştık. Yapı olarak biraz içe dönük ve çekingenim . Bunun da etkisiyle hemen samimi olamıyorum. Nişanlımın anne ve babasına hitap etmiyorum ya da etmem gerektiğinde siz falan diyorum. Nişanlım anneme ... anne diyor bayadır. Onlar da benim de onlara anne baba dememi bekliyor olabilirler mi? Daha zamanı var mıdır, sizin nasıl olmuştu düşünceleriniz neler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?