nişanlı bir erkek niye başka bayana bakar

Ohoooo :)

Keske nisanli yada Evli olmalari bakmalarina engel olsaydi.
Ama her erkek bakar, evli yada nisanli diye, erkeklikten cikmiyorya :)
Bosverip gececeksin, kafaya takmaya bile degmez

Nişanlı evli farketmiyor canım ya erkek işte:) Hele sevgilisinin yanındayken bakıyorlar ya boğasım geliyorrr

Sana baktığında yada bakışlarınız buluştuğunda ters ters gözlerini devir anlarlar heralde. :26:

Konu sahibini pişman etmişler yahu.Kızcaz bir soru sormuş sadece.
Canım böyle erkekler çok ve bende nefret ederim böylesinden gözlerini oymak lazımm .

aslında konu sahibine ben bişey demedim o kadar söyleyen oldu geldi bana alıntı yaptı geldiler orda bana. konuyu açıyorsa saygı duymalı.

Sizin bahsettiğiniz saygı karşılıklı, burada biri konu açıyorsa cevap verenlere saygı duyacak ama cevap verenler de konuyu abuk sabuk yerlere çekip dağıtmayacak, konunun içine bir güzel limon sıkmayacak.

Konu sahibini pişman etmişler yahu.Kızcaz bir soru sormuş sadece.
Canım böyle erkekler çok ve bende nefret ederim böylesinden gözlerini oymak lazımm .

pişman edemezler canım kötü niyetli insanları ti ye almıyorum çünkü sorduğum çok basit bir soru farklı yöne çekildi anlaması kıt insanlar işte yapacak bişi yok kimsenin sevgilisinde nişanlısında gözüm yok kaldıki benim bir ilişkim nasip edersede yaza sözlenicez ağzı olan konuşuyor işte aldırmıyorum

Sizin bahsettiğiniz saygı karşılıklı, burada biri konu açıyorsa cevap verenlere saygı duyacak ama cevap verenler de konuyu abuk sabuk yerlere çekip dağıtmayacak, konunun içine bir güzel limon sıkmayacak.[/QUO

ben her fikre saygı duyarım canım ama artık hakaret boyutuna getirdiler sanırsınki nişanlı birini ayırdım kendime yaptım

Sizin bahsettiğiniz saygı karşılıklı, burada biri konu açıyorsa cevap verenlere saygı duyacak ama cevap verenler de konuyu abuk sabuk yerlere çekip dağıtmayacak, konunun içine bir güzel limon sıkmayacak.

ben her fikre saygı duyarım canım ama artık hakaret boyutuna getirdiler sanırsınki nişanlı birini ayırdım kendime yaptım

Böyle durumlarda "kötü içerik bildir" butonunu kullanmanı tavsiye ederim, yüzde yüz çalışıyor:34:

bazıları bakar
nişanlıda olsa evlide olsa bakar
bekar olupta baksa hadi neyse
hem tedirgin edici hemde sinir bozucu adamın durumu
böyle bön bön baktığı zaman yavaştan yanaşıp agzının ortasına bi tane sallıycan böylelerinin

hahah :) bence de yaa, bu adamlar nişanlıyken de evliyken de bakar , bu arada evli değilim ama görünen köy klavuz istemez.

pislikse bakar. sadece erkekler bakıyormuş gibi geninde var diyenler, kızlar erkeklerden daha çok bakıyor ve hatta asılıyor....

insanın içinde birazcık kendisine saygısı olacak ki gözünü döndürüp döndürüp bakmasın elaleme:47:

suratını asıcaksın sana bakana başını önüne eğeceksn yüz vermiyceksn tersliyeceksin bak bakalım bi daha eskisi gibi bakıyomu..beğenlmkte güzl duygudur evt ama baakrlr erkkrlr işte .

'Kendimi biliyorum ve kimsenin tasdik etmesine ihtiyacım yok.'
burda yorum yapan bayanların seni kıskanıyor olması mantıken,senin güzelliğini tasdik etmeleri de teknik bakımdan mümkün değil.neyin peşindesin sen netoçka?

Konu sahibi sen niye bunu KK'ya konu açacak kadar dert ettin? Hepimiz belli bir dönemde birilerinin bakışlarına maruz kalıyoruz ister istemez. Normal bişey bakan bakar adiyse bakar evli nişanlı dinlemez bakar. Ama bence sen biraz nişanlı olduğunu öğrendikten sonra bozulmuşsun gibi. Neyse artık kale alma bakan erkekleri.

Son düzenleme:
Konu sahibi sen niye bunu KK'ya konu açacak kadar dert ettin? Hepimiz belli bir dönemde birilerinin bakışlarına maruz kalıyoruz ister istemez. Normal bişey bakan bakar adiyse bakar evli nişanlı dinlemez bakar. Ama bence sen biraz nişanlı olduğunu öğrendikten sonra bozulmuşsun gibi. Neyse artık kale alma bakan erkekleri.

aynen katılıyorum

ilginçmiş yani sürekli bakması ama ondan daha ilginç birşey anlatıcam bizim mahallede oturan amca var 70 yaşında falan evli eşide var ama mesela herkese bakar adam bu sapıklık mı blemem mesela yolda yanından geç yol ortasında durur sen gidene kadar heep bakar.Hani bakmasın diye millet dik dik bakıyor gözünün içine yok adam utanmıyor gözünü kırpmadan bakıyor :27: bazı teyzeler bağırmış ne bakıyorsun utanmaz adam terbiyesiz falan diye adamın umrunda değil yine bakıyor :52:

Ne diyebilirsin kii böylesine :37:

Back
X