nişanlı bir erkek niye başka bayana bakar

Face konusuna gelince gidip adını soyadını araştırıp aratmadım yanda ortak arkadaşlarınız yazıyor ordan baktım baktığımı inkar etmiyorum merak ettim baktım neyin nesi diye gidip öğrenip araştırmadım işim gücüm yok onumu araştırcam burdan kötü niyetli kıskanç insanlarla muhatap olmucam keklicek olcam daha ses getircek konuları kullanırdım

ne bu sinir yaa
işim gücüm yok onu mu araştırıcam diyorsunuz ama işiniz gücünüz yok o kişiyle ilgili konu açıyorsunuz. bu kadar zor mu bana ümit verdi nişanlı çıktı sinirim bozuldu paylaşmak istedim demek
konu açanlar da burnundan kıl aldırmıyor :51:

Bütün yabancı uyruklular güzel mi ki? Bende yakın doğudanım. Yabancı kuyruk sayılabilir. Çok güzelim. En güzelim. :1::1::1::1:
Erkek bu bakar. Kimi boş bakar bazısı hoş bakar .
:34:

Aslında neden tepki verdiysek o kadar
Yabancı özentisi bi milletiz,kızda güzelliğini öyle dile getirmeyi uygun gördü haliyle:1:

ne bu sinir yaa
işim gücüm yok onu mu araştırıcam diyorsunuz ama işiniz gücünüz yok o kişiyle ilgili konu açıyorsunuz. bu kadar zor mu bana ümit verdi nişanlı çıktı sinirim bozuldu paylaşmak istedim demek
konu açanlar da burnundan kıl aldırmıyor :51:

anlaşılınca işin iç yüzü hey heyleri geliyor konu sahibelerininin :D
işi gücü yok bakmaz araştırmaz ama gelip konuyu açıyor.
Şimdi asıl sorusuna gelelim hatunun.
git nişanlısına söyle bu beni beğeniyor bana aşık çık aramızdan de :D
bide napim diyo ya git kavga et güzelliğime bakıpta sevaba giremezsin de :D

aslında neden tepki verdiysek o kadar
yabancı özentisi bi milletiz,kızda güzelliğini öyle dile getirmeyi uygun gördü haliyle:1:

ben burda güzelliğimi dile getirmek için açmadım yabancı uyruk lafınıda şunda kullandım genelde öyle sanıyorlar oda öyle sandığındanmı bakıyor biliyor anlamına getircektim eksik cümleler kurdum sanırım yinede bu kadar tepki almam gerekmezdi

ben burda güzelliğimi dile getirmek için açmadım yabancı uyruk lafınıda şunda kullandım genelde öyle sanıyorlar oda öyle sandığındanmı bakıyor biliyor anlamına getircektim eksik cümleler kurdum sanırım yinede bu kadar tepki almam gerekmezdi

insan aynı mahalledense birbirini tanımaz mı?
araya zaman girdi de, unuttu da, ondan mı seni yabancı uyruklu sandığını düşündün..

pardon mahalleniz aksaray laleli civarında mı?ordaysa yabancı uyruklu sanılması muhtemel de..:23:

insan aynı mahalledense birbirini tanımaz mı?
araya zaman girdi de, unuttu da, ondan mı seni yabancı uyruklu sandığını düşündün..

pardon mahalleniz aksaray laleli civarında mı?ordaysa yabancı uyruklu sanılması muhtemel de..:23:

ben onun ismini bile bilmiyordum sadece yüz olarak biliyordum tanımak zorunda değiliz zaten biliyordurda öyle olmadığımı ben o ihtimali ortadan kaldırdım

Son düzenleme:
tekrar yazıyorum bir dahada böyle yorumlara cevap vermeyeceğim facede ortak arkadaşlarınız yazıyor adını bile bilmem resimden tanıdım merak ettim ordan baktım kimsenin sevgilisinde nişanlısında gözüm yok benimde bir ilişkim var yabancı uyruk konusuna çok takıldılar nedensiz genellikle insanlar beni öyle sanıyor bende öyle sandığındanmı bakıyor biliyor sonuçta öyle olmadığımı demek istedim eksik cümleler kurmuş olabilirim konu açtım diye herkes ağzına geleni sayamaz kişiliğime hakaret edemez böyle insanların seviyesi belli cevap bile vermeyeceğim ben kendimi biliyorum

Son düzenleme:
tekrar yazıyorum bir dahada böyle yorumlara cevap vermeyeceğim facede ortak arkadaşlarınız yazıyor adını bile bilmem resimden tanıdım merak ettim ordan baktım kimsenin sevgilisinde nişanlısında gözüm yok benimde bir ilişkim var yabancı uyruk konusuna çok takıldılar nedensiz genellikle insanlar beni öyle sanıyor bende öyle sandığındanmı bakıyor biliyor sonuçta öyle olmadığımı demek istedim eksik cümleler kurmuş olabilirim konu açtım diye herkes ağzına geleni sayamaz kişiliğime hakaret edemez böyle insanların seviyesi belli cevap bile vermeyeceğim ben kendimi biliyorum

Seviyen gözlerimizi yaşartıyor inan! :54:

aslında konu sahibine ben bişey demedim o kadar söyleyen oldu geldi bana alıntı yaptı geldiler orda bana. konuyu açıyorsa saygı duymalı.

:31:
herkesin kendi düşüncesi tabi ama ben burda bu şekilde konular açılmasını biraz saçma buluyorum kusura bakmasın kimse benim düşüncem.durum apaçık ortada gidip konuşulcak bişey bi sorunmu vardır hayırdr denicek.süre gelen bi durum belli.yapılacak belli konu açılmasına ne gerek varki :26:

Gerçektende ne kadar gereksiz bir konu......
İlgilenmeseydin yinede faceden bakmazdın.
Belkide egosunu tatmin etmek amaçlı açtı konuyu.
Böyle düşünmeme sebepte sensin konu sahibesi

:31:
herkesin kendi düşüncesi tabi ama ben burda bu şekilde konular açılmasını biraz saçma buluyorum kusura bakmasın kimse benim düşüncem.durum apaçık ortada gidip konuşulcak bişey bi sorunmu vardır hayırdr denicek.süre gelen bi durum belli.yapılacak belli konu açılmasına ne gerek varki :26:

Katılıyorum. :46: :46: :46: Konu sahibi önce dedi ki ; bana bakıyordu dikkatimi çekti bunun üzerine onu face'de görünce nişanlı olduğunu öğrendim, ne yapmalıyım. Şimdi de diyor ki benim zaten bir ilişkim var. Pardon da madem senin ilişkin var ne demeye muhatap olacaksın elin nişanlısıyla ? Bir daha bakarsa terslersin olur biter. Arkandan koşup, yalvaracak hali yok ya biraz daha bakayım nooolur diye ?

Bende konu aççam küçükken çok yaramazmışım, ağaçlara çıkarmışım pencereyi açıpta mahallenin gençlerine ıslık öttürüyormuşum şimdide yapsam mi acep diye yıhahaha :27::27:

Son düzenleme:
Katılıyorum. :46: :46: :46: Konu sahibi önce dedi ki ; bana bakıyordu dikkatimi çekti bunun üzerine onu face'de görünce nişanlı olduğunu öğrendim, ne yapmalıyım. Şimdi de diyor ki benim zaten bir ilişkim var. Pardon da madem senin ilişkin var ne demeye muhatap olacaksın elin nişanlısıyla ? Bir daha bakarsa terslersin olur biter. Arkandan koşup, yalvaracak hali yok ya biraz daha bakayım nooolur diye ?

ben bu durumda olsam bi bakar iki bakar 3.de dikilirşm karşısna valla ne bakıyon hayırdır diye.annesinin bile dikkatini çekmiş.valla benim annem saçını başını yolardı :60:

Gerçektende ne kadar gereksiz bir konu......
İlgilenmeseydin yinede faceden bakmazdın.
Belkide egosunu tatmin etmek amaçlı açtı konuyu.
Böyle düşünmeme sebepte sensin konu sahibesi

Yanlış anlaşılmasın ama konu sahibinin daha önce açtığı konulara bakacak olursanız göreceksiniz zaten; psikolojik olarak birbirine yakın ve bağlı konular olduğunu... Bir konusunda psikolojik sorunlarını belirtirken, diğer konusunda erkek arkadaşıyla sorunundan bahsediyor. Şimdi bakıyorum da bu iki konunun üstüne bu konuyu açması gayet normal sanırım...

Yanlış anlaşılmasın ama konu sahibinin daha önce açtığı konulara bakacak olursanız göreceksiniz zaten; psikolojik olarak birbirine yakın ve bağlı konular olduğunu... Bir konusunda psikolojik sorunlarını belirtirken, diğer konusunda erkek arkadaşıyla sorunundan bahsediyor. Şimdi bakıyorum da bu iki konunun üstüne bu konuyu açması gayet normal sanırım...

bi bakalım o konulara:10:

Back
X